- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
páfrany
tag
válasz retesz147 #10352 üzenetére
mostanában ajánlott vki itt egy üveg fóliát, berendeltem és eléggé meg vagyok vele elégedve. Tokom kb a kijelző üveg alját éri el, szenzorokat nem zavar. Próbáltam ezek nélkül is használni, de akkor sem volt jó. Most még finomítgatom a beállítást és szerintem meg fog oldódni.
-
veterán
http://hvg.hu/tudomany/20190123_telenor_volte_hivas_4g_hanghivas HVG Android alkalmazásából megosztva. http://digitalis.hvg.hu
Bakker már megint nem érint minket...😥
-
alex.3
tag
Kérdezném a hozzáértőktől, hogy a preferált hálózatnál mit kell bejelölni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
alex.3
tag
[link] erre senki?
-
nagyúr
nem kell 8e ért venni mikor van a gyári Qi töltőnél jobb minőségű ~4000.ért.
Ugreen 14.Dolcsiért jobb és szebb is mint a gyári mi qi tölője.
-
veterán
válasz DroiDMester #10373 üzenetére
Az hogy szebb-e az nézőpont kérdése attól, hogy fekete meg csillog nem biztos, hogy megy az otthoni dizájnba... Egy szép letisztult fehéret mindenhol el lehet helyezni és nem hivalkodik meg ilyenek.
-
grafnet
Topikgazda
Ha valaki esetleg még nem tapasztalata, nem ismerte:
Az alkalmazás váltónál alul megjelenő X-et ha nyomva tartod az alkalmazás kezelő jön elő!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
Fyi:
Kínai új év ünnep miatt jan.28-tól - feb.08-ig frissítés szünetel.
Feb.11-től visszaáll a rend így a kínai ünnep után 9.2.14 lesz a következő publikus kiadás.
9.1.24 természetesen jön, ezt még nem érinti a kínai ünnep...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
SztiviVander
őstag
hali mixerek. én is lecseréltem az öreg g4-et egy 64-esre alzából (felbontott de nem használt, 124e 2év gari). ez egy űrrakéta... kicsit súlyos de vállalható. mondjuk a szilikon tok miatt 12db-n is épp hogy érzékel és kikapcsol a kijelző, de másik tokokkal (majd ha egyszer megjönnek) talán kevésbé lesz érzéketlen. szóval egyelőre úgy tűnik marad.
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #10384 üzenetére
Ami viszont fura (bocs kifutottam a szerkesztési időből) hogy a g4 lte-je valamiért gyorsabb. Otthon g4 20/16 melóhelyen 35/26 Mbit, ugyanez a mix-be ártakva a kártyát úgy néz ki hogy otthon 16/6, melóban 24/15Mbit-et mutat a speedtest app (manuálisan ugyanarra a telekom szerverre állítva). Pedig elvileg újabb az lte modem, tud is minden sávot (xa verzió a legfrisebb global rommal), 4g+ van az állapotsoron, ugyanazok az apn beállítások is, akkor mégis mitől lehet ez? persze arra nem számítottam hogy látványosan gyorsabb lesz (mivel a telekomos dominon eleve van valami limit az lte sebességre) de arra sem hogy lassabb lesz. keresgéltem de nem igazán találtam ilyesmiről semmit. jó nem katasztrófa, de azért mégiscsak egy tüske.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz SztiviVander #10385 üzenetére
*#*#4636#*#*
Ezt a tárcsázóbba írd be és a SIM beállításainál állítsd át a hálózatválasztási módot, hátha az megoldja. Nekem LTE/UMTS auto (PRL)-re van nyomva, minden eddigi telefonom azon volt, nem mondom, hogy ez a tuti, de ez is jó, és állítólag a gyári globalROM-os nem az igazi. -
jonnyjoker01
veterán
-
SztiviVander
őstag
válasz norbert1998 #10386 üzenetére
köszi kipróbáltam de érdemben nem változott tőle egyébként a beállításokban a "4G előnyben" -re állítva itt azt mutatja hogy LTE/TD-SCDMA/UMTS.
-
@Karavik / @Droidmester
ez az eu rom vajon jobb lehet ilyen téren? megnézve a changelogokat olyan dolgokat nem sokat találtam benne amire annyira égetően szükségem lenne. de ha valaki azt mondja hogy az LTE biztosan jobb az eu rom-ban akkor kipróbálom, végülis bootloader nyitva, 3.2.3.0 twrp rajta (maximum csinálok egy full backupot vele a mostaniról biztos ami biztos) úgyhogy nagy gondot nem okozna felpattintani. de ha tök ugyanaz ilyen téren (a global és az eu rom is bitre ugyanazt a modemet tartalmazza) akkor viszont fölöslegesen nem biztos hogy el akarok cseszni egy csomó időt a le/fel másolgatással meg főleg az újra belakással.
mindenesetre letöltöttem az érzésem szerint legfrissebb 10.2-es (xiaomi.eu_multi_MIMix2S_V10.2.1.0.PDGCNXM_v10-9.zip) stabil pitét, egyelőre szemezek vele[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Kínai új év szünet előtt egy jó kis stabil frissítést kapunk 9.1.24-el:
- System UI: Drak mode (egyelőre csak pár system app támogatott, fejlesztés folyamatban...)
- SMS: kereső használata közben FC javítva
- SMS: kontakt név és kontakt fotó nem jelenik meg javítva
- SMS: több üzenet törlés string hiba javítva- Időjárás app "couldn't connect to network" (hálózati csatlakozás probléma) javítva
- Galéria: portré mód fotók bokeh szerkesztése közben FC javítva
- új APN hozzáadás lehetőség javítva
- Preferált hálózat típus választás lehetőség mindkét SIM-hez külön-külön
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
veterán
válasz thefreeman #10391 üzenetére
Ha többször lehúztad, akkor megcsinálta a frissítés. Nógatni kellet kicsit...😀
-
grafnet
Topikgazda
válasz SztiviVander #10388 üzenetére
Ne szemezz a stabillal!
A holnap (vagy még ma) megjelenő fejlesztői tedd fel.
Ez a "modem hiba" már korábban javítva lett az EU ROM-ban...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #10388 üzenetére
Az, hogy hálózati beállítás LTE/TD-SCDMA/UMTS miért nem jó és LTE/UMTS auto (PRL) miért jó, azt itt kifejtettem már: [link]
Továbbá xiaomi.eu 9.1.24 ROM-al 4G sebességteszt, így nem lesz zsákbamacska, ha esetleg át szeretnél térni:
-
Karavik
veterán
válasz thefreeman #10391 üzenetére
Az xiaomi.eu (Igor) saját javítása, Global kiadásban továbbra sincs javítva...
-
retesz147
addikt
válasz KaiotEch #10396 üzenetére
Én?
Erősen az amatőr mezőnybe tartozom, szívesen segítek amúgy, tényleg nem bonyolult, Karavik nagyon jó leírást csinált, ami összefoglalóban benne van.
BL nyitási órád letelt? Mert az ugye jópár órácska, azzal kellene kezdeni...
Privátban is tudok segíteni, meg itt is szívesen segít mindenki, ha mégis az általad írt dologhoz ragaszkodsz, akkor gondold át, hogy biztos én, ha igen, akkor privátba folytassuk[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
thefreeman
aktív tag
-
nagyúr
Már kint is a friss EU => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.1.24_v10-9.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest