- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Srácok, tapasztalt már valaki olyat, hogy a hátlapot elengedi a ragasztás és kezd elválni? Próbáltam keresni, de nem találtam róla semmit.
Kereken 2 hónapja rendeltem a telefont, soha egyszer nem ejtettem le, sőt, tokban hordtam mindig, és most nézem, hogy bő 1 mm-re eláll az egyik sarokban a hátlap.
Volt már ilyen? Gariban GSM bolt ezzel mit kezd? Nem akarok nekik szólni még, mert ha kiderül, hogy elküldik brazíliába javítani, akkor 2 hónapig nem lesz telefonom, és akkor inkább hordom továbbra is tokban és majd 10 hónap múlva elküldöm.
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #10801 üzenetére
Ilyet nem hallottam.
Keress rá a hardverapro-n a Xiaomi szereplőkre, beszélj velük: valamelyik csak tesz oda egy pici ragasztót...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
hakydakillah
senior tag
Köszi, soha jobbkor, pont ma készülök nagybevásárlásra
Ahogy nézem a következő lépés BT füles lesz, csak még olyat kell találnom ami külsőre is bejön, mert a fele úgy néz ki, mintha hallókészülék lenne.
-
grafnet
Topikgazda
válasz hakydakillah #10803 üzenetére
A füles az teljesen egyedi.
Nekem a 2 $-os teljesen jó.
A 20$-os meg benne sem maradt a fülemben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hakydakillah #10803 üzenetére
A legtöbben itt a Meizu ep52-t használják (nem lite verzió) és mindenki elégedett vele. Én is azt szerettem volna venni, de asszony megelőzött és Xiaomi sport Bluetooth fülhallgató lett. Nem vagyok egy nagy audiofill, de szerintem ez is jól szól.
-
chris-v
senior tag
válasz norbert1998 #10801 üzenetére
B-7000 ragasztó, pár dollár kintről.
Azzal szépen vissza tudod ragasztani."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
veterán
Kérdés: tud valaki olyan gumi harangot ajánlani ami jó a füllesekhez és szilikonos extra kényelmes és 3 méret is van benne. (Nem kell magyar beszerzés nem olyan sürgős.)
-
grafnet
Topikgazda
válasz hakydakillah #10809 üzenetére
Üdv a csapatban!
-
veterán
válasz hakydakillah #10809 üzenetére
Csak addig érzed míg figyelsz rá. Engem nem zavart eddig. Be lehet állítani szűkre is és teljesen tágra ki hogy szereti.
-
repvez
addikt
Valaki használja a skypeot a telefonon? elvileg gyárilag elöre telepitett alkalmazás, de ha hivnak akkor nem mindig jelez és értesitást sem küld.
Ma meg olyan volt, hogy szólt a csengőhanja a skypenak, de se az értesitö sávon sem a kijelzőn nem volt semmi jelzés, hoy keresnek , tudtam az oldalak között váltani és menükben belemenni mikoözben szolt a zene, de reagálni nem tudtam semmit, se felvenni se letenni semmi .legutolso gyári gloabal van rajta.
-
SztiviVander
őstag
A régi telefonoknál szerettem hogy az akku ikon mellé (vagy akár ikon nélkül is) oda lehetett tenni a %-ot. Ennél ugye az akku jelbe rakja a százalékot, ami azért gáz mert amugy is annyira hangyaf@sz a status baron minden, de így hogy még az a méret is feleződik mivel körülötte van az akku így nekem gyakorlatilag olvashatatlan. Nincs arra valami modding hogy akku ikon nélkül, a statusbaron elérhető teljes betűméretben mutassa a %-ot? Vagy nem lehetne ezt valahol javasolni hogy kerüljön bele vagy mint plusz választható lehetőség vagy a hülye akkukeretes megoldás helyett?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz retesz147 #10776 üzenetére
Szintén Köszi hogy szóltatok, nem vettem volna észre (és el is aludtam volna hétfőn).
Más: akit érdekelne fehér Mix2S feketére való cseréje, az dobjon nekem egy privátot. Egy apró sérülés van a bal felső sarokban, de egyébként makulátlan állapotban van. Én eredetileg is fehéret akartam venni, szívesen ráfizetek, ha valaki belemenne
Üdv. Johnny
-
norbert1998
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #10816 üzenetére
Ugye! Ugye! Engem meg megszoltak a rokonok hogy milyen már a férfiember fehér telefonnal! de hát mondom a fekete az nekem olyan semilyen, de csak nem értették
-
jonnyjoker01
veterán
válasz norbert1998 #10817 üzenetére
Engem öcsém és anyám is leb...zott hogy miért akarok fehér telefont venni, de nem érdekelt, egyszerűen jobban tetszik és kész Csak sajnos 2 hetet kellett volna anno várnom rá smartshoptól, így inkább raktárról elvittem egy feketét. Most viszont látom néhányan feketére vágynak, így feldobtam a lehetőséget
Ja amúgy szerk: fehér iPhoneos férfiakat sosem szólnak meg
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #10818 üzenetére
Nekem abból is fekete volt. 😀
-
norbert1998
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #10818 üzenetére
Pedig az is béna feketében ennek az az esszenciája, hogy saroktól sarokig képernyő van szinte. Fekete telefonon ez nem látszik
-
SztiviVander
őstag
válasz norbert1998 #10821 üzenetére
szerintem ha bekapcsolod akkor azért látszik. legalábbis én nem azért veszek telefont hogy más lássa messziről hogy mekkora a kijelzőm
-
norbert1998
nagyúr
válasz SztiviVander #10822 üzenetére
Erre még nem gondoltam
-
Karavik
veterán
Két frissítés is egy héten belül...kint a xiaomi.eu 9.2.15: [link]
- 9.2.14-ben lévő ismert ébresztés bug javítva lett (clock app alaphelyzetbe állt 9.2.14 frissítés után)
- Számológép is dark mód kompatibilis lett[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
fap333
aktív tag
válasz SztiviVander #10814 üzenetére
+1
Engem sem érdekelne az akku grafikus kijelzése, a %-ot lenne jó normálisan látni...10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
norbert1998
nagyúr
Amúgy mennyire törékeny a telefon? Mert bitang jó fogni tok nélkül, már napja úgy használom, mióta megjött a kamerára az üveg fólia (ekkor vettem észre a hátlap gondot). A fólia tiszta karc, a kerámia meg tükör sima. Lenyűgöző Moh is my friend.
De kissé féltem is azért
-
veterán
válasz norbert1998 #10827 üzenetére
Én még csak tokban és üveglappal ejtettem le ide-oda. Szerintem mindenki örülne neki, ha kipróbálnád és ezek nélkül ledobnád mondjuk térkőre és járólapra, meg mondjuk fűbe és mondjuk még lehetne köves földút.
-
norbert1998
nagyúr
Egy kis apróság, ami esetleg lehetne újítás
Jó lenne, ha a térerő és az lte logó egy ikonba bele mehetne majd
Az ébresztő és a hang állapot (néma) ikonja elrejthető lenneMint pucér androidon, a nem törölhető értesítések külön külön elrejthetőek legyenek, de ne csak 4 órára, hanem vissza kapcsokasigmegvan. Csak elrejtve[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Zsoleszhun #10834 üzenetére
Ilyen már volt mi 8-ban is, akkor sem a hátulja miatt volt érdekes szerintem. 😀
-
norbert1998
nagyúr
Feldobtam a frissítést és 20-30% körül zuhant az aksi 5 perc alatt. Ez nem tűnik egészségesnek 🤔
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #10836 üzenetére
Az elején nagyon be volt kattanva.
Úgy látom, hogy a 12 óra végére azért magára talált.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #10838 üzenetére
Az ébrenlét és a kijelző nincs szinkronban az első felében: folyamatosan ébren volt tartva, de nem aktív kijelző mellett...
-
thefreeman
aktív tag
válasz norbert1998 #10838 üzenetére
Hétvégén volt kb 6 óra képernyőidőm úgy, hogy még félig volt az akksi. De ez egyáltalán nem hétköznapi felhasználás. Ebook olvasás térerő, wifi nem volt.
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #10841 üzenetére
Ott volt a telepítés?
Vagy a telepítés a 12 óra kezdetekor volt?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
őstag
A leírásban javasolnám javítani az EU stabil linkjét. Már egy nem frissülő mappára mutat, van új mappa.
-
Fefy
csendes tag
válasz Karavik #10607 üzenetére
Nálam sincs a helyzet magaslatán a közelség érzékelő, viszont sokat sikerült javítanom rajta. Próbáld ki +4dB-n (esetleg 5-6, habár ez esetemben már túlzásba vitte), nálam 1 nap (kb 3 óra telefonálás) után már nem 50%-ban találja el a dolgokat, hanem 90% környékére javult. Nem 100%-os a dolog, de így már használható.
Egyébként miközben próbálgattam az érzékenységet, stb, arra lettem figyelmes, hogy 9-10 érzékelés után a tesztben sem működik, viszont ha lezárom a képernyőt és feloldom, akkor újból jó. Esetleg az eusokat nem lehet megkérni, hogy hekkeljenek bele, hogy 2-3 érzékelés után a szoftveres része valahogyan induljon újra? Nem nézegettem még a lelkivilágát, szóval az is lehet, hogy ez nem oldja meg, de egy próbát megérne.
Mindent összevetve, szerintem ez inkább szoftveres jellegű probléma, mint hardveres. Csak kérdés, hogy mi akad össze mivel.
A lényeg lényege lényegében lényegtelen...
-
veterán
karavik:
Mi a heti fejlesztési irány??
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.