-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #9450 üzenetére
Én is így szoktam lenni. Nem találom megkérdezem, mire válaszol vki megtalálom. 😀
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #9452 üzenetére
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #9454 üzenetére
Ugyanott van van mindkettőben, nincs áthelyezve
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Clay
senior tag
GCam:
[ Szerkesztve ]
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
A mi MIX 2S aktív dual sim-es?
Előre is köszönöm
Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
nagyúr
-
soultrapp
senior tag
Hello mindenki!!
Ha jól emlékszem akkor olvastam,hogy global stabilrol lehet váltani b.nyitás nélkül global devre.
Honnan és mit kellene letölteni??
Utána pedig beállítás/telefonról/rendszerfrissites/3potty/frissítő csomag kiválasztása???Ez hetente kap frissítést??
Igazából azért váltanék már,mert hiányolom a 960fps-t..szórakoznék vele kicsit..Itt egy kép,hogy mi van fent pontosan::
Köszi a válaszokat!!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz soultrapp #9467 üzenetére
#8561 Karavik leírta csak töltsd le a fájlt.
szerk: megelőzött.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #9470 üzenetére
Csupán ~2 hónapja beszéltünk róla [link]
-
Gabesz87
veterán
Ezzel az új rom-al nekem folyton ott van az értesítések közt hogy a "Témák jelenleg fut". Csak nem tudom miért, illetve hogy bezárhatom-e, nem okoz-e valami összeomlást?
-
Maist
senior tag
Aki xiaomi.eu dev. rom-on van 8.12.27, vagy a 9.1.3, és két kártyával használja a telefont, az nézzen már rá, hogy bekapcsolja a repülő módot, majd fél perc múlva ki, akkor utána az a kártya, amin a net van (nálam az 1-es helyen lévő kártya, Telenor-os egyébként, és szinte új sim) mennyi idő alatt talál hálózatot, és milyet? Nálam egyszerűen repülő mód után gondolkodik jó sokáig, majd fél percet, és csak H+ hálózatot talál, és azon is marad, aztán vagy átmegy egy fél órán belül 4G+ hálóra, vagy nem. Újraindítás után általában elkapja, de néha akkor is csak H+ ra csatlakozik. Most visszaraktam egy régebbi rom-ot, 10.0.2.0 stabil oreo-t, és ezzel tökéletes, mindig 4G+ hálón van, repülő mód ki-be, újraindítás után is. XA kódos, global verziós a telefon, és nem értem miért döglődik Pie alapú dev. alatt.
-
Karavik
veterán
válasz Gabesz87 #9474 üzenetére
Ez sajnos az új téma app sajátossága, de dobjátok fel TWRP-ből ezt a fixet és utána már nem fog többet megjelenni témák jelenleg fut értesítés. Ez a javítás benne lesz a következő kiadásban is: [link]
-
fap333
aktív tag
Még amíg eu stabil volt fent, akkor beállítottam, hogy a bekapcsológomb kétszeri nyomására kapcsoljon a lámpa. Amióta viszont eu dev van, azóta nem működik. Megnéznétek, hogy másnál is van ilyen probléma?
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
natë
nagyúr
válasz Zsoleszhun #9481 üzenetére
Elég a zsebszösz...
-
nagyúr
És ennyit használod a szelfit? Naponta 20-30X csiki-csukizol vele? Csak mert én kb 3.évente ha 1X használom a szelfi kamerát sokat mondtam!
PL: Mix2S már ~fél éve megvan, de még 1X se használtam rajta!
Telefonáláshoz pedig nem kell toligálni a MIX3.at se, bár amég tart az újdonság varázsa biztosan úgy fogod felvenni ha hívnak hogy szét csúsztatod!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DroiDMester #9486 üzenetére
Sőt le is van takarva, mint a laptopokon nem?
-
natë
nagyúr
válasz DroiDMester #9486 üzenetére
Nem az a baj, hanem hogy a kijelző rész és a "hátsó" rész között van némi hézag. 0,5 mm.
Gondolom besurran a por és csak gyűlik bent.
Beszéljetek rá, mert szeretném megvenni -
nagyúr
-
natë
nagyúr
Na jó...meglátom.
-
Karavik
veterán
Én megvárom a tavaszi felhozatalt és Mi9 vagy Mix4 között döntök majd... Bár nem értem, hogy miért marad ki Mix3s elnevezés Mix3-ról egyből Mix4-re lépnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest