Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz Barnee88 #3481 üzenetére

    Alapvetően gyors a telefon, de alkalmazás válogatja van ami lassaban indul. Menünél is van pl az akku nálam ami kicsit vár mielőtt előjön, de együtt lehet élni vele.
    Testreszabás fapados, de ha ezt a topikot végigolvasod rájössz mi pont azt a laza, mostani felkapott szaroktól mentességet szeretjük benne. Vannak azért programok, amivel lehet hátteret berakni, akár animáltat is de én speciel 2 nap után meguntam és leszedtem, egyébként is vesznek el keveset a telefon sebességéből.
    Alkalmazások listája nem olyan szűkös, van sok okosság amire szükséged lehet, néhny persze van ami kimaradt -reméljük csak egyelőre, ezek lassan pótolni látszódnak.
    Ami még hiány lehet pl viber, shazam, menetrend tömegközlekedéshez vagy esetleg egy rendszerbe integrált lépésszáláló.
    Ami van és remekül a rendszer részei a skype (videohívás még nincs) gtalk, facebook, twitter. Meg persze sorolhatnám a kiváló alkalmazásokat: sports tracker, rádiók (fm és net), opera, qr kód olvasók, távvezérlők (bt és wlan), ekönyv, hangrögzítő, turisztikai segédek és rengeteg más.
    Legnagyobb hibája a szinkronizáció nyűgössége talán, ami tud bosszantani.
    Az egész lényege, ez nem android, nem is hasonlít, egész más volt a filozófia tervezésnél. Azoknak írták akik felnőnek v kinövik az androidot. :)

Új hozzászólás Aktív témák