Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bengers

    csendes tag

    Sziasztok!
    Már egy ideje olvasgattam a fórumot, most is igyekeztem néhány adatot összeszedni, tegnap vettem a telenornál 925ömet.
    Sajnos én elfelejtettem figyelni, hogy nyitott volt e doboz, de gyanúsnak kellett vna lennie, hogy a telefon nem kapcsolt be, hanem miután hazahoztam kellett 20p-et tölteni mert annyira le volt merülve.
    (sajnos ez volt az utolsó darab ráadásul már szinte sehol nemlehet kapni, így hirtelen felindulásból nem is érdekelt ez megvettem)
    Az alábbi hibákkal szembesültem én is :
    - Melegedés
    -Recsegés a hátlapnál (nekem a baloldalon, én ahhoz tudnám hasonlítani a jelenséget, mikor be csukod az ajtot de mégis "még beljebb tudod nyomni" hát ez is olyan"
    -foltos kijelző (sötétben kameránál vettem észre ezeket az "amoled" foltokat"

    A kérdésem az lenne hogy ezekkel a dolgokkal csinálnak e vmit a szervizbe aki bevitte?
    (kijelzőt olvastam hogy kicserélik Nokia Care is igazolta)- ez engem annyira nem érdekel mert nem este fogom kigubatt szemekkel nézni h ott egy folt ami világosba normál használatnál nem látszik

    De pl ez a melegedés, nálam elég ingadozó... pl ha folyamatosan chatelek egyszer felforrosódik utánna néhány p mulva pedig visszahül u.ilyen használat mellett. Arra nem találtam választ h ez mindenkinél így van, vagy csak néhány embernél, vagy lehet van másnál is csak én már a sok olvasgatás után teljesen kiéleződtem ezekre ?!

    Köszi előre is a választ, bocsi a regényért

Új hozzászólás Aktív témák