- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Blackhawk43 #17880 üzenetére
Kipróbáltam az enyémet, semmi ilyesmi nincs mint ami nálad a videóban, a kijelző rögtön kapcsol, nem villan előtte.
-
Dave™
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #17903 üzenetére
Duplán ráböksz és máris láthatod, még gombot sem kell hozzá nyomni. Helyette pedig mehet a kijelző egy órán át teljesen feleslegesen, pl. ha a zsebemben van. Én sem látom értelmét a glance-nek. Max ha szinte semmit sem fogyasztana, de még akkor sem esik nehezemre a dupla koppintás.
[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
A beállitásoknál frissülni akar a "hang" menüpont. Aki frissitette mit vett észre, mi változott? Nem akarnám ha valami elcseszett frissités jönne a telóra
◕‿◕
-
rgeorge
addikt
Ha "gyors pillantás" beállítást használod, akkor a zsebedben kikapcsol a glance a közelség érzékelő jelzésére, ha előveszed, akkor 15 másodpercig mutatja a gyorsnézetet. Nálam pl. flip takarja a kijelzőt, ha kinyitom, máris mutatja a gyorsnézetet, ha visszacsukom, akkor eltűnik.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Blackhawk43
csendes tag
válasz neooen #17899 üzenetére
Hidd el, néhány levelemben nem voltam ilyen higgadt, csak már belefáradtam az egészbe. Összesen 46 levelet váltottam a Nokia reklamációs osztályával a mai nappal bezárólag. Most pedig megint arra kértek, hogy adjam le a telefonomat, hogy bevizsgálhassák. Többször is megfenyegettem őket a fogyasztóvédelemmel, legutóbb talán hatott, ezért is cserélték ki, vagy lehet ugyanúgy makacsok maradtak, csak éppen végre leesett nekik, hogy amennyit belefektettek már ennek a telefonnak a javításába, abból már simán adhattak volna egy másikat.
-
neooen
aktív tag
"gyorsnézet...szerintem 70%-ban értelmetlen funkció"
Ezen a rendszeren (nem tudom a többin van-e) az egyik leghasznosabb funkció, nekem! Utáltam, hogy ha felakartam írni, hogy "traktorbelső", akkor végig kellett zongorázni egy sor műveletet a köcsög naptárban. Naptárba be (ott gyors csempébe be), plusz jel, beírom a szót(ott beírom a szót és KÉSZ), vissza gomb, rányomok a részletekre, emlékeztető kikapcs, majd ha meg akarom nézni, hogy mi van mára beírva, akkor telefonon gomb lenyom.
"Duplán ráböksz és máris láthatod"
De ha pl tokban van, akkor csak lenyitod a tokot és egyből látod, megint spóroltál egy műveletet .
"Helyette pedig mehet a kijelző egy órán át teljesen feleslegesen, pl. ha a zsebemben van. "
kolléga ahogy írja lentebb:
"Ha "gyors pillantás" beállítást használod, akkor a zsebedben kikapcsol a glance a közelség érzékelő jelzésére, ha előveszed, akkor 15 másodpercig mutatja a gyorsnézetet."
"Oké, akkor csak akkor értelmetlen (számomra) a dolog, ha az asztalon van és nincsen flip tokban."
Akkor ugyan az mintha rákoppintanál vagy intesz neki , ez egál, de előbb utóbb el fogod tenni a telefont és akkor ha kiveszed a zsebedből, akkor egyből látod, hogy mi a helyzet.
Azzal meg senki ne jöjjön, hogy ez szőrszálhasogatás, mert a lényeg az, hogy minél egyszerűbb legyen egy műveletet megcsinálni.
GYORSNÉZET +1
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
StLui
veterán
válasz neooen #17915 üzenetére
"Utáltam, hogy ha felakartam írni, hogy "traktorbelső", akkor végig kellett zongorázni egy sor műveletet a köcsög naptárban. Naptárba be (ott gyors csempébe be), plusz jel, beírom a szót(ott beírom a szót és KÉSZ), vissza gomb, rányomok a részletekre, emlékeztető kikapcs, majd ha meg akarom nézni, hogy mi van mára beírva, akkor telefonon gomb lenyom."
Ezt a részt nem értem, le tudnád valahogy pontosabban írni?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
neooen
aktív tag
válasz tomboy0013 #17918 üzenetére
Részben erre gondoltam.
Nekem minden napra jut valamilyen egyszavas emlékeztető, amiért nem akarok mindig a naptárba menni, hogy ezeket felírogassam, mert nem kell jelzés vagy időtartam hozzá. Sokkal egyszerűbben, kevesebb lépésből fel lehet írni az ilyen dolgokat a gyorsnézetbe, amit utána látsz is a kijelzőn, tapicskolás nélkül.Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz ronson #17920 üzenetére
Tetszik, a kinézete miatt lehet díszítésnek le is töltöm, de a gyorsnézetet semmi sem veri .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
zkiss0
tag
HI!
520-am van, nagy megelégedettséggel használom gyakorlatilag telefonálásra, bluetooth-os zenehallgatásra, minimál wifis netezésre, egy-egy alkalommal - utazás - filmnézésre. Akksi kb. 3 munkanapot bír, de szinte csaktelefon megy, meg reggel-este 15-15perc kékfog zenével.
50-ért használt garanciás (4 hónapos MM-ban vásárolt) készüléket vehetnék. Hibáról nem tudok.
A hétvégén tesztelhetem hosszasabban.
Mire figyeljek, típushiba stb.?
Akksi bírja-e ilyen jól (nagyobb, de a képernyő és a proci is)?
Megéri-e?Kösz a segítséget!
Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zkiss0 #17922 üzenetére
Az 1 GB RAM, a sokkal jobb kamera és a nagy felbontású, kitűnő kijelző miatt érdemes lehet váltani, nem beszélve a sokkal prémiumabb külső kivitelről. A 920-hoz ráadásul ingyen jár a világ összes országára érvényes navigáció is. A 32 GB belső tárhely mindenre elegendő a tapasztalatok szerint...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
nagyúr
-
dredd17
tag
Hi!
Gyorsnézetnél nekem is van egy villanás /kontrasztos megjelenítéskor is/, de szerintem ez a kijelző technológia miatt van (IPS). Még anno az LG G2-nél olvastam, amikor kijött hozzá az ablakos Flip Cover mint a a Samsung-nál, hogy hiába a kis ablakon jeleníti meg az eseményeket, de mivel IPS, így az egész kijelzőt be kell kacsolnia, nem úgy mint a AMOLED kijelzőnél, ahol csak azt külön is be tudja kapcsolni.
Beszélni kellene egy olyan emberrel akinek LUMIA 925 vagy 1020 van, mert azokban, ha jól tudom AMOLED kijelző teljesít "szolgálatot" és hogy azoknál van-e "villanás" probléma"
Az enyém is felvillan de ez csak pár másodperc és engem nem zavar!
-
mediumgecso
őstag
Köszönöm a sok segítséget amit Tőletek kaptam, de egy kis időre búcsúzom.....
Megvárom mit hoz a WP 8.1, meg persze a 930 isÜdv Mindenkinek!
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
veterán
A kezdetek óta használom a Glance-t, Amber / Black alatt sem volt ilyen problémám vele. Van a családban egy 720 is, amin szintén aktív a Glance, de azzal sincsen probléma.
-
neooen
aktív tag
Ennél jobban szerintem nem lehet vigyázni egy telefonra, mint ahogy én tettem az elmúlt 2 hétben, ezért azt kell mondjam, lehetetlen elkerülni, hogy hajszál karcok legyenek a kijelzőjén. Aki azt mondja, hogy nincs az övén, az azért mondja ezt, mert nem jól vizsgálta meg. Csak nagyobb fényerőnél lehet észrevenni. Én a ledes lámpámmal vizslattam, de pl napfénynél is hasonló lesz az eredmény . A konyhai spot lámpánk (vagy bármelyik lakáson belüli fényforrásnál) fényénél bárhogy is forgatom, nem lehet észrevenni egy darabot sem, mert nem elég fényes. Szóval mindegyik 920-ason van (meg gyanítom mindegyik érintős mobilon ami nem fóliás ).
Mivel csak a fenti módszerrel lehet előcsalni őket, ezért kb tojni kell rá. Ha belegondolok, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy nem lehet ezeket a kis szemeteket elkerülni. Az ember húzza vonja az ujját a kijelzőn, bármikor rápottyanhat egy kis porszemcse, amit szépen belepasszírozunk és már ott is a karcocska.Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
veterán
Az akkumulátoros témához:
Én alapból 2G-n használom, így nagyon jó az üzemidő, folyamatos email szinkron és aktív zenehallgatós, böngészős (napi másfél óra) használat mellett többnyire 30-40% marad este tízre az akksiban. 3G-vel gyakorlatilag csak úgy zabálja az elektronokat, konkrétan melegszik is, különösen böngészésnél. LTE-vel nem használtam huzamosabb ideig (gyenge térerő, köszönöm Telenor, hogy vagy nekem...) , így arról nem tudok érdemben nyilatkozni, azonban a rövid tesztidőszak alatt nem volt melegedés, így gyanítom, az sem lehet sokkal rosszabb, mint a 2G.
[ Szerkesztve ]
-
Baroc
tag
válasz neooen #17932 üzenetére
Nyilván, amíg fólia nélkül használod, addig lesznek rajta hajszálkarcok. A GG, nem azt jelenti hogy lehetetlen megkarcolni
Más kérdés az, hogy a telefont hogy használod: Egész nap azt nézegeted, hogy éppen került-e rá egy újabb hajszálkarc, vagy csak simán használod (és itt nem arra gondolok, hogy dobálod meg nem foglalkozol vele)?
Speciel az enyém már leharcolt állapotban van, az utóbbi időben sokat bénáztam vele és sikerült párszor el is dobni. Most lesz másfél éves, de világító kijelzőnél nem látszanak rajta a karcok, ergo nem zavar.
-
Dave™
nagyúr
válasz neooen #17932 üzenetére
Nekem kb. két hete van meg, és nincs rajta semmilyen karc. Pedig csak kemény hátlap van rajta, és a mellényem zsebében csak ez van, nincs más mellette. Néztem mindenhogyan, nem látok semmilyen karcolást.
szerk: a Lumia 800-on sem volt több mint egy évig, amikor is egyszer kicsúszott a zsebemből, és csúszott a koszos padlón egy iskola tornaterme előtt kb. egy métert arccal lefele, utána lett rajta 2 szép nagy karc.
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
Tegnap megérkezett ez : Qi töltő + Power bank
Remek minőség és teljesen passzol a 920 formavilágához. Számításaim szerint 2x fel tudom tölteni vele a telefont és még marad benne szufla. Gyorsabban tölt mint vártam viszont eléggé melegedik közben.
Most keresek hozzá valami bőrtokot amiben tudom hurcolászni ha kell. 3 hét alatt érkezett meg a linkelt eladótól.[ Szerkesztve ]
-
dredd17
tag
válasz correctman #17936 üzenetére
Kellett vámot fizetned és ha igen, akkor mennyit!
-
StLui
veterán
-
Oppenheimer
nagyúr
Megjelent egy repedés a kék készülékház bal felső sarkán. Remélem nem reped tovább, mert nem akarom visszatenni a feketébe.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #17939 üzenetére
Mégse sikerült rendesen összerakni?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Zoli133
addikt
válasz Oppenheimer #17941 üzenetére
Én inkább megragasztanám belső oldalról kétkomponensűvel. A pákára csúnyán reagálhat.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #17941 üzenetére
egyúttal majd megkeresheted a kimaradt plusz alkatrész helyét is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
-
neooen
aktív tag
Kíváncsiság miatt, mániákusan vigyázva rá használtam az elmúlt 2 hétben .
Csak azért boncolgatom ezt a témát, mert sokan írják, hogy az övéken nincs egy karc sem, ami továbbra is állítom hogy nem igaz, csak nem jó módszerrel nézik. Emiatt tulajdonképpen felesleges is erről tovább beszélni, mert ha ennyire nehéz felfedezni a hajszálkarcokat, akkor meg nem mindegy ha vannak ?!Dave™:
Szívesen fogadok veled, hogy a tiéden is van már . Tegnap este nem tudtam megnézni (estére lemegy a nap a szemét ), de most nézegetve a napnál sem lehet semmit látni. Szóval csak elemlámpa és az sem mindegy hogy milyen és hogy milyen szögben tolod rá . Az a fény lehet a jó, ahol nem tudod tökéletesen pormentesre takarítani, mert ha jól megvilágítod, akkor mindig látni fogsz rajta egy pár szemet.
-
Dave™
nagyúr
válasz neooen #17949 üzenetére
Ja értem, tehát ha elektronmikroszkóppal nézem és látok egy mikronnyi hibát az üveg kirstályszerkezetében, akkor az a karc. Azt hittem legalább a kikapcsolt kijelzőnél direktben ráeső napfény előhozná azt, ami a közvélekedésben "karc"-ként ismert jelenség, de akkor úgy látszik mégsem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest