- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi az infót, nem tudtam, hogy teljesen egyforma a 2 füles. Mindkettőt a 920-ban próbáltam, így valószínű, hogy csak a "régit" jobban sikerült a fülembe passzítani, ezért tűnt egy picit talán jobbnak.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
lalyoska
tag
Kedves 920 felhasználók!
Kérlek segítsetek!
920 és 925 között vacillálok. Engem a méret meg hogy nehezebb nem zavar, ráadásul ott van hogy 32GB szóval simán választanám a 920-at meg jóval olcsóbb. A kérdésem hogy miben tud többet a 925??
Mert FM rádió van benne azt tudom de nem lehet hogy azt a most kapható 920-asokra már az Amber frissítéssel vagy mivel már pótolták??? Mert akkor nem kérdés melyiket vegyem.
Kérlek írjatok. -
inthro
aktív tag
válasz mediumgecso #13399 üzenetére
Nem tudom mi okozza a problémát, program pedig nincs rá ami kimutatná, hogy mi az okozó. Szerintem másnak is volt már ilyen gondja, töltsd fel egyszer teli, majd meritsd le teljesen és megint tölts. Nálam ez bevált, ha figyelek arra, hogy ne menjen a szint 10% alá akkor érdekes módon elöjön a probléma, ha 3-4% maradt és akkor teszem töltőre, nincs ilyen gond pár hétig.
◕‿◕
-
hroberto
veterán
válasz lalyoska #13403 üzenetére
Ahogy már írtam is, nem tud többet a 925, és ebben is van rádió (Amber óta).
Sőt inkább azt lehet mondani, hogy ez tud többet, mert ebben alapól benne van a vezeték nélküli töltés lehetősége, (a 925-re külön hátlap kell) és dupla annyi tárhellyel rendelkezik.
A 925-ben Amoled a kijelző, ebben IPS.
Szerintem nem éri meg a kb. 30 ezres felárat a 925, de ezt tényleg mindenki döntse el maga.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Hawk02
aktív tag
válasz bianiki09 #13395 üzenetére
Nekem eltelt 1hét mikorra beállt az aksi és én is gondolkodtam, hogy visszaviszem, de 4-5nap után kezdett javulni. Nekem 8 napom volt a cserére, mert online rendeltem, ha lehetséges mindig így rendelek. Nálam ez volt a tapasztalat, de Nálad ettől függetlenül lehet hiba. Dönteni Neked kell.
-
inthro
aktív tag
-
hroberto
veterán
válasz inthro #13407 üzenetére
Én azért ezt nem írnám le, hogy a 925-nek szebb a kijelzője. Más... IPS vs. Amoled.
Kinek melyik tetszik. Színhűségben jobb az IPS. Az Amoled túlszaturált kissé.kiszu: lecsekkoltattad a programmal az esetleges updateket?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Khan13
senior tag
Beállításoknál első oldal (rendszer) alja körül gyorsnézet menüpont. Ha nincs olyanod, akkor valami hiányzik a frissítésekből. (Nálam fent van a GDR3 is, de az elvileg nem pakolta el a menüket)
(#13411) mediumgecso:
Az nem kell a glancehez.(#13413) kiszu:
Nem bonyolult, nézd ott, ahol írtam. A frissítések miatt a menü picit rendezetlen hatású... de legalább vannak frissítések, amik hoznak új funkciókat.[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
válasz mediumgecso #13411 üzenetére
Beállításokban van olyan,hogy display+touch és azon belűl egyetlen dolgot lehet állítani:
Touch sensitivity. Semmi mást.
Menüben alul és sehol nincs gyorsnézet.Akkor írom mi van a beallitasokban:
Hangok,téma,email+fiőkok,internetmegosztás,zárolási képernyő,wifi,bluetooh ,osszeeerintes es kuldes,rep uz mod,mobil adatatvitel,tartozkodasi hely,gyereksarok,tk uz mid,tarterulet,bizt.mentes,datum es ido,nyelv,konnyu kezeles,beszedfelismeres,te.nyom.kov,tel frissites,vallalati alk,nevjegy,visszajelzes,acces point,accesoiries,hang,extrak es info, display es touch,call es sms,visszajel nokianak,nokia fiok[ Szerkesztve ]
-
lalyoska
tag
Az a durva hogy a Témobil még mindig 160ért adja a 920-at kártyás csomagban, míg a 925 123 ezerbe kerül Szóval maradok a 920-nál, egy szép kis srága darabot fogok rendelni
Meg tudjátok mondani hogy ennek mennyi volt 1 éve a nyitó ára és hogy mindent rá tudok e tölkteni ami a NOkia honlapján van alkalmazás? Az ingyenes navi ezen is van? -
lalyoska
tag
Pontosabban a ténél még 169.990
-
Khan13
senior tag
válasz lalyoska #13417 üzenetére
Mit szeretnél a Nokia honlapjáról? Minden WP alkalmazás és Nokia Lumia only alkalmazás fut rajta. A teljes HERE termékpaletta ingyenesen elérhető rá. 170 ezer Ft-os független, és 160 ezer Ft-os Telenor kártyás nyitóárat találtam. Link. Az emlékeimben is hasonló összeg élt.
(#13418) kiszu:
SysApp Pusher megnyit, bal gomb megnyom az alkalmazásban, akkor elszüttyög egy darabig, aztán egyesével lépkedj végig a system alkalmazásokon és ami frissíthető, azt szedd le. Elsőre nem tudja mid van, és mi az újdonság, így manuálisan kell végig lépkedni, utána viszont ha futtatod az ellenőrzést, csak a frissítésekért fog külön szólni. Beállítható a listában nem szereplő bármilyen alkalmazás figyelése is.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintetek ha elviszem szervizbe hibás érintőképernyő és recsegő készülékház miatt, akkor kérhetem, hogy a készülékházat sárgára cseréljék?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
lalyoska
tag
Már meg is rendeltem egy csodás sárga példányt.Ugye nem az lesz hogy 72.990 ért (ujmobilok.hu) egy angol darabot adnak magyar nyelvű menü nélkül??Azt írja telefon+MAGYAR NYELV+TARTOZÉKOK...
Ti is egyetértetek abban, hogy az összes Lumia közül ez most ár-érték-tudás arányban a legjobb??
Ahogy néztem 170.000-ről indult, és most kevesebb mint a fele. Alig várom már... 925 akartam, de ez lett. Reménykedem hogy tényleg lesz benne rádió...Amiket most adnak el azokban ugye már benne van??
Nagyon köszi ! -
lalyoska
tag
ja és ha véletlen a régi verzió (fm rádió nélküli) van benne, honnan tudom rátelepíteni a telefonra? Hogyan kell frissítenem??
KÖszi! -
hroberto
veterán
válasz lalyoska #13423 üzenetére
Nyugi, lesz benne magyar nyelv. De valószínűleg a telefon nem a magyar piacra készült, és a garancia sem gyári úgy látom.
Valószínűleg már Amber-el fog érkezni a telefon, és lesz benne rádió, de ha nem, akkor frissíted a rendszert wi-fin keresztül utána már mindenképp benne lesz.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Khan13
senior tag
válasz lalyoska #13424 üzenetére
Ne izgulj ennyit Mindegyikben van rádió, csak korábban nem volt kész hozzá a szoftver. Otthon első dolog a netet belőni rá, frissítések keresése és telepítése (ha nincs, akkor boldogság), aztán SysApp Pusher letöltése és system dolgok telepítése belőle (meg ami még tetszik). A rádió a zenelejátszóban van. A nyelvek mindegyike része az összes ROM-nak, max be kell állítanod. Haverom 820-a valami arab jellegű nyelven indult, azóta szépen teszi a dolgát magyarul. Ár/értékre max az 520 jobb, de az kevesebbet tud, így ez a nyerő készülék
-
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13422 üzenetére
nem. szinhez kotodik az iemi szam.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Jégkokó
veterán
válasz Воланд #13430 üzenetére
Annó nekem az n82 nél kicserélték a telefon hátlapjának felső részét fehérről szörkére.Bár azért az egyszerübb dolog volt mint ennél a csere.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
inthro
aktív tag
Nem minden oldalt sőt inkább csak keveset tördel a képernyőhöz a böngésző. Találkozott már valaki ilyennel? Van ahol egy cikk ami nagyon apró, majd nagyítok, hogy jobban lehessen olvasni és hatalmas betűkig nagyítok és a kijelzőre tördeli az egész szöveget így egy szó kerül egy sorba szinte, de nagyon sok oldalon nincs így.
◕‿◕
-
kiszu
senior tag
Nos,megoldódott a probléma végre.
Találtam egy nokia app updates programot és abban frissítettem a display-t és monstmár van érintés és óra.Köszönöm a segítségeket.
-
vargadavid11
csendes tag
Kedves Fórumozók, 920-at használók!
Épp egy ilyen csúcskészüléket szeretnék magamnak vásárolni, ami nekem fontos lenne:
-nagy tárhely
-nagyon jó kamera, sötétben is jó képeket készíthessek vele
-gyors navi, lehetőleg ingyenes külföldön is
-sok alkalmazást tudjak letölteni
-méret nem lényeg, súly sem, max 4,8 inches jöhet szóbaAkkor jó választás lenne a 920??
Amit viszont nem értek: hogy lehet hogy egy ilyen szuper gép, ami gyakorlatilag MINDENT TUD, ennyire olcsó legyen? Már 75 ért látok gyári függetlent pesti gsm-nél és a Nokia honlapján is 90.
Szóval volt valami gubanc vele és ezért árazták le, vagy csak azért, mert 1 éves modell??
Amit még szeretnék tőletek kérdezni, hogy a kamera mennyire lő szép képeket? A Carl Zeiss, Pure View, akciófotó stb ebben is mind benne vannak??
Nagyon köszönöm. Kérlek segítsetek és írjatok, sajnos nincs időm visszaolvasni. Nagyon köszi! -
kcsa
veterán
válasz vargadavid11 #13437 üzenetére
Kicsit szemét leszek, de ha épp 90k-t készülsz elkölteni, akkor azért illik visszaolvasni..
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
mediumgecso
őstag
válasz vargadavid11 #13437 üzenetére
ITT vedd, én is innen vettem, csak fehéret, 73.800 Ft 2 év Nokia garral!!!!
Kedd óta van meg, de nagyon imádom, gyors mint a szélvész, androidról jöttem, minden progot megtaláltam amit androidon is használtam, persze vannak korlátok is, de az még belefér......
Én pont tegnap este lőttem vele képeket, leánykérés után Mondhatom jól sikerült.....a képek is
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Joubert
tag
válasz mediumgecso #13383 üzenetére
én használtam de olcsó húsnak híg a leve... a 3db-ot elhasználtam 1,5 hónap alatt... mivel nagyon vékonyak ezért baromi könnyen törik, leejtés nélkül is megreped! kár mert amúgy frankók, nagyon vékonyak jól néznek ki és olcsók... de hát....
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz mediumgecso #13439 üzenetére
Egy lánykérés hogyan sikerülhet jól? Nem adták oda?! Szegény vőlegény élhetett volna még...
(Mondom ezt 25 év házasság tapasztalataival a hátam mögött...)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Luckies
csendes tag
válasz mediumgecso #13439 üzenetére
Az oldalon, amit linkeltél, nincs raktáron a 920-as. Mivel nem mai telefonról van szó, ez azt jelenti, hogy véglegesen elfogyott onnan? Mivel te onnan vetted és jelenleg is ajánlod, van valami ötleted?
A másik, mennyire jó ötlet gsm-es boltokból telefont venni? Mennyire megbízható úgy összességében, mind a kapott áru, mind az esetleges szolgáltatás (garancia) tekintetében?
[ Szerkesztve ]
-
babo91
csendes tag
Tegnap bementem T-be, hogy megnézzem milyen élőben a 920-as, megkértem a csókát hogy mutassa már meg nekem, erre elkezdi: 'Én nem szeretek telefont ajánlani, DE!!! 3 ból 2 be sem kapcsol.' Mondtam is magamban, hogy OMFG! fantasztikusak ezek a T-sek...
-
GRaul
őstag
De Te se. irtam h "ha". egyébként meg minden annyit er amennyit adnak erte. én megbantam h megvettem 70ert ezt a vackot. jo minoségu a telo.... de ezt az oprendszert nem tudom megszokni, unalmas es egyhangu. Pedig win 8.1 van asztalin és laposomon is. meg a HTPC-n is. (mind a 3 eredeti)
De ez nem jon be teloba. ugyh amint lesz alkalmam cserélem egy droidos telora, remélhetoleg LG G2-rePhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
mediumgecso
őstag
válasz Luckies #13443 üzenetére
Mivel gyári garral árulja, ezért bátran megveheted tőlük.....leellenőriztem, tuti hogy gyári garos itthon!!!
Fel kell őket hívni, ha jön szállítmány, tesznek el neked, nekem is eltettek egyet 2 hétre.....[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
GRaul
őstag
válasz Bogyó bá' #13447 üzenetére
Volt Csajna fonom is ZTE. Minidealrol rendeltem anno. Soha nem fagyott, ketkartyas volt. az lenne meg most is csak a felbontása valami 940*480 volt. az zavarta a szemem :/ persze nem rossz rendszer, csak nekem "unalmas". Bnomnek is HTC 8x-et ajanlottam, meg persze meg is vette. Neki biztos tokeletes lesz.
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
mediumgecso
őstag
gmail-ből szinkronizáltam fel a névjegyeket a telóra, de nagyon soknál nem hozza a számot csak a nevet.
Ez miért van???Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest