- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz legiaap #12600 üzenetére
Most nincs energiám felkutatni a cikket, de anno volt egy statisztika, a szolgáltatók adatai alapján, hogy az értékesített készülékek % arányában, hogy alakultak a problémás darabok. S3, Iphon 4S -alatt volt a hiba %.
Probléma esetén sem érzem, hogy feltétlen a Nokiával lenne a baj. Velem mindig segítőkészek voltak, és ha indokolt volt a probléma, cserélték a készüléket.
Az, hogy a Jabil, magyar szolgáltatók, és egyebek, hogyan működnek egy más kérdés.
Persze azzal egyetértek, hogy az igazi az lenne, hogy bármi probléma adódik akkor kérdezés nélkül cserélnék. Mondjuk ha ref készüléket akarnának rámsózni csere készüléknek, tuti elküldeném őket a picsába. -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem segiteni valaki abban hogy ha filmet akarok konvertálni rá akkor milyen felbontásra és milyen programmal érdemes ? A felbontás és hang kodekre lenék kiváncsi hogy milyenre kel ?
-
Assdak
őstag
Elhiszem. Csak nem értem, hogy ez hogy tud lötyögni.. A készülékház van vetemedve?
-
kcsa
veterán
-
gtzion
csendes tag
Mikor jön ki szerintetek a GDR3 up? Már ideje lenne.
-
inthro
aktív tag
válasz mediumgecso #12586 üzenetére
Akár csak én, nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen (920 - 925) szerintem lesz még egy pár álmatlan éjszakám
◕‿◕
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #12613 üzenetére
Én is így gondolkodtam egy ideig, de lehet a 920 jobb választás. A 925 mellett a fémház és az Samoled szólhat, mert az Amber óta a kamera szerintem inkább a 920 felé billen.
Fura, minden itt olvasható negatívum ellenére még mindig filózok ezen a rohadt 920-on. Biztos jobb választás lenne, mint az 520.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
925-ről kevesebb bajt hallottam, a kamerája fejlettebb mondhat akárki akármit. BobTail is jobbakat lőtt vele, mint 920-al engem az meggyőzött.
A 16 Giga tárhely lenne cask aggasztó számomra, amoleddel semi bajom. Szerettem az Omniában.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Wa2x_
veterán
Nincs már meg neki.
(#12616) inthro: Én használtam mindkettőt, és a 920 sokkal kényelmesebb volt számomra és zsebben is jobban feküdt, mint a 925 a szögletes sarkaival, emellett kézben is jobb a fogása, nem szerettem a fémcsík hűvösségét se. Képminőségben szinte ugyan az, a 925 kevésbé zajos, de ennyi. Kijelzőben jobban szeretem az IPS-t színhűbb és talán jobban is olvasható napfényben. Szal ennyivel olcsóbban jobb a 920 szvsz, mondom ezt minden elfogultság nélkül.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
iOce
tag
válasz Assdak #12607 üzenetére
Úgy, hogy egy sorozatot akár kopott szerszámmal fröccsönthettek, vagy az akksi lett annyival kisebb, simán. Nem is lötyögött, inkább kotyogott, ha ráztam a telefont, ezek nagyon apró eltérések, amik akár bele is férhettek a megállapított toleranciába, mondjuk gyártottak eddig az alsó érték szerint, a kotyógós meg a felső értéken volt... Nyomdaiparban dolgozom, tudom mit jelent az, amikor valami alsó értéken van, és a felsőt mellé téve az már egy másik szín szabad szemmel is nézve, de az még benne van a tűrésben
legiaap: 30-40 ezret nem ér a "talán" jobb kamera. Fogtam kézben 925-őt, valóban nagyon szép, de mellétéve a 920-at én biztos nem fizetném meg az árkülönbözetet az előbbi javára...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Lall
veterán
Szerintem is jobb választás a 920. Kb. egyforma kamera, dupla tárhely, vezeték nélküli töltés, 20-30 ezer ft olcsóbb ár. Az amoled szerintem nagyon jól áll a wp-nek, de kb. ennyi előnye van a 925-nek, már akinek ez előny.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
CharlieDrop
veterán
-
Lall
veterán
válasz CharlieDrop #12626 üzenetére
Már az is baj?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz mediumgecso #12568 üzenetére
Lassan én is elcsábulok, és leváltom a kis 610-est... ...bár jelenleg csak "rendelhető" státuszban van, jobb lenne a "raktáron".
#12628) CharlieDrop: Edigitalnál, Mediamarktban is 90k 2 év garival, de pl egy hónappal ezelőtt az MM-ben 10%-ot visszaadtak ajándékutalványban. Sajnos éppen akkor nem volt egy fölösleges vasam sem (ugyanezen akcióban éppen Sony NEX-3NL fotomasinát vettem náluk.)
(#12630) Lalll: mi a tapasztalat az 1 év "bolti garanciás" készülékekkel? Meg szabad azt venni (69k-ért), vagy ezek a készülékek nem bírnak ki 2-3 évet gond nélkül? (Nekem még soha semmilyen telefonommal nem volt ezidáig garanciális ügyem, igaz eddig mindig szolgáltatótól vásároltam.)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Lall
veterán
válasz CharlieDrop #12628 üzenetére
Máshol sem sokkal drágább, 80 körül mozog mostmár az ára. A szolgáltatók és a vicc ajánlataik ezesetben sem relevánsak.
bogyo112: Ezesetben szerintem a rendelhető azt jelentheti, hogy van raktáron, mert ami nincs, lásd: L625 ahhoz oda van írva, hogy "A termék nincs raktáron! Próbálkozzon később!"
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz CharlieDrop #12631 üzenetére
Egy hónapja még 89 volt, annyiért vettem én is MM.ben. Nagyon kifutóban lehet, ekkorát ritkán zuhan az ár.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Lall
veterán
válasz Bogyó bá' #12629 üzenetére
Nem tudom, még soha nem vettem bolti garanciás készüléket, szerintem egy megbízható boltnál nem lehet nagy gond a garanciáztatás, de ez a 74ezres ajánlat nem 1 év bolti garos. Ez benne a jó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, nem fogok a Gsmhome-ban 69k-ért 920-ast venni, pedig nagyon szeretnék egy pirosat. Vásárlói bejegyzés idézve:
" Ez a bolt egy vicc.
A "raktáron", azt jelenti, hogy 3 hét a szállítási határidő (? ?? !! !). Hol a raktár? Alaszkában?
A light csomag pedig azt jelenit, hogy egy készülék, töltő és fülhalgató nélkül. : ( "Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kcsa
veterán
válasz CharlieDrop #12634 üzenetére
Az iphone más kategória. Nézz rá, 3GS-ek mennek olyan áron, amennyiért kultúrált androidos telefonok is kaphatók
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
StLui
veterán
válasz CharlieDrop #12634 üzenetére
Én így szorultam be ebbe a rendszerbe, mire észbekaptam semmit nem ért a telefon, értelmetlen lett volna eladni, és visszaváltani iOS-re ennyi kidobandó pénzem nincs telefonálásra. Mostanra belenyugodtam, de körülöttem, akikkel FB-on kommunikálok körberöhögnek a WP8-cammal, de remélem csak megcsinálják egyszer már.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Lall
veterán
válasz BobTail #12640 üzenetére
Biztos rossz barátokat tartok, de engem még senki nem röhögött körbe a telefonommal, sőt... Nem tudom mi körberöhögni való van rajta, hogy nem értesít arról azonnal, hogy valaki fingott és azt kiposztolta
-
StLui
veterán
igen, nyilván ilyen érdekes dolgokról beszélgetek pl a külföldön élő lányommal, elhiszem, hogy neked csak eddig terjed a képzelőerőd, de arról nem én tehetek. FB posztokról nem kérek egyébként éretsítést, csak a chat-ről. De ha nektek szivetek csűcske egy cég akkor persze lehet úgy hozzáállni, hogy az nem hiba, hanem direkt így van.
Ott tartasz, hogy meg sem különbzetetd a chat-et a posztoktól és osztod az észt róla mégis nagy mellénnyel[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest