- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
Bevállalnátok egy 5 hónapos 920-ast ami t-mobilos? 60 ezer ft. Lepapírozva az adásvételt és az esetleges letiltás utáni pénzvisszafizetést?
-
Wa2x_
veterán
válasz mediumgecso #12206 üzenetére
Ez tényleg jó!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
muci07
tag
Na igen. Ha a gyári gar nem fontos, akkor akár már 74-ért is hozzá lehet jutni...
Amit meg belinkeltek, a 2 év gyári garral az tényleg hihetetlen jó ajánlat. Én személy szerint az ATX-Computer-rel folytattam beszélgetést, ők azt mondták, hogy 81-ért tudnak szerezni 1+1 év garral... ők bennük megbízok, többször is rendeltem ott, nagyon segítőkészek és megbízhatóak, bármikor kérdezek tőlük, akkor pár percen belül jön is a válasz. De ez nem a reklám helye. Ezt a 2 év gyári garosat még én is átgondolom. -
franc0
őstag
68-ért vettem kéthetes MM-es telefont itt kb 1 hónapja.
55-ért megvenném, de csak ha számlával igazoltan dominós.Idegentől ne vegyetek simlockos telefont. Najó, 30-40 körül, amennyiért nem fájna ha valami gebasz lenne. De adásvételi mindig legyen.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
mediumgecso
őstag
válasz mediumgecso #12206 üzenetére
Én innen veszem decemberben...:-D
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
zzz03
őstag
Köszönöm, lebeszéltem magam inkább rakok rá egy kicsit és rendelek jövő hóba egy újat.
Amúgy kb egy hete nézegetem a hirdetéseket, írok nekik, hívom őket, de amint tudtukra adom, hogy szó se lehet postáról és előre utalásról inkább elmegyek érte megnézem és kp-ba fizetem akkor az eddig lebeszélt emberekből egy kivételével mind visszamondta valami kamu indokkal a találkozót...Azért 10 évvel ezelőtt nem így működtek ezek a dolgok... -
muci07
tag
Nekem is ugyanez volt... szépen visszaír, hogy oké megegyeztünk, stb, mondom akkor beszéljünk meg egy időpontot, meg egy helyet, ahol tudnánk találkozni. Erre kivétel nélkül mindenki szörnyülködött, hogy hogyan gondolom én azt, hogy ilyen időben kiviszi a telefont meg stb... Hát mondom gratulálok, huzzá any...ba a kamu szaroddal együtt...
-
mediumgecso
őstag
Ha valakinek jó a fekete is....
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Sly189
senior tag
Vettem egy N97 mini-t szinte új állapotban, dobozban mindennel ( + autós tartó ) gyári független, 15000Ft ért
Kis nosztalgia... Szerintem nagyon ott volt ez a teló. ( rezisztív panellal elvágták mondjuk de ettől függetlenül erről fog menni a kocsiba a muzsika
-
D4ni
őstag
Én 75 ér vettem gyári garival.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Opravel
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha nem nyálazok végig több mint 1000 posztot.
Vettem Egy Lumia 920-ast (Edigital). A gondom az, hogy pár alkalmazás egyszerűen kidob magából, illetve több beállítási egység is.
Here Drive, Here Maps, Cinemagraph. Beállításokból, kijelző+érintés stb....
És a Nokia Fiókom sem megy, mert mikor hozzá akarom adni a fiókokhoz, hálizati hibát ír és hogy próbáljam később.Ezek miatt használhatatlanok a programok? Mi a megoldás?
-
Opravel
csendes tag
Még ma vettem, sajnos nem vagyok belőle naprakész.
Egy oldalt kérhetek ahol esetleg utánaolvashatok?
A frissítés menetét sem ismerem sajnos. -
Opravel
csendes tag
Naprakész, de a Nokia fiókra így is hálózati hibát ír, és nem tudok bejelentkezni.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok most küldtem szervizbe a 920-am kijelző vibrálással random újraindulásokkal meg gyári visszaállítás utáni fogaskerekezéssel aminek nem akart vége lenni,a szervizes (T-mobile) azt mondta hogy ez csak szoftveres hiba,esetleg volt valaki akinek ennyi problémája volt vele ? mennyi idő alatt lett kész ? nekem 1-2 hetet mondtak,ilyenkor új telefont fogok kapni ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
expander
senior tag
sziasztok,
kb 1 ev zokkenomentes hasznalat utan, ma sikerult ugy leejteni a telefont, hogy total bepokhalosodotta kijelzoje, valamint erintesre sem reagal, csak az also 3 "gomb". (gondolom az kulon panel lehet, ezert van igy...)
szerencsere eddig nem volt tapasztalatom ezekben az ugyekben, igy egy kis segitseget kernek, hogy mit is lehet ezzel csinalni ? gondolom a garancia erre nem ervenyes, ugyhogy a tmobilba be se menjek a papirokkal... (?)
bar gondolom jo penzert, az ottani szervizesek is meg tudjak csinalni, de ezenkivul hova fordulhatok meg ? nokia uzletbe, vagy keresek valami maszek emberket, aki ilyenekkel foglalkozik ? vagy esetleg van meg mas megoldas is? elegge leesett az ara a telefonnak az elmult 1 evben, ugyhogy remenykedem benne, nem lesz olyan iszonyat draga dolog. valakinek volt mar hasonlo ?
kb mennyibe faj ez az incidens ?elore is koszi
-
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Beléptem a Lumia(920) táborba a tegnapi napon.Viszont nekem az lenne a kérdésem,hogy nektek is gyorsan merül a kütyü.Folyamatos szinkronizálás van beállítva.Ma délután már harmadszorra kellett tölteni.Sikerült délután 35%-t meríteni 35' alatt.Igaz, volt is rendesen nyomkodva.Nem tapasztalok melegedést,csak minimálisan, töltéskor.Várjak még vele 1-2 napot,ha nem változik vigyem vissza.(8nap van rá)
Nem szeretném,mert tetszik a készülék.[ Szerkesztve ]
-
Stheno64
csendes tag
Tudja valaki, hogy lehet-e fájlokat biztonságosan törölni a telefonról? Asztali gépen vannak erre programok, de a telefonra nem találtam ilyet. Ha csatlakoztatom pc-hez, akkor sem tudom a pc-n lévő safe erase programot elindítani, csak a Del gomb működik.
-
Gyufaaa
veterán
Ma bevittem gariztatni Én is a telómat. Remélem hamar megcsinálják, mert már kivagyok, hogy nincs nálam. E-maileket nem tom olvasni.
Még mielőtt bevittem sikerült belőle téglát is csinálnom.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz legiaap #12237 üzenetére
- Recseg a burkolat
- Poros előlapi kamera
- Vibráló kijelző
- A Bejövő hívás néha elnémul úgy, hogy nem érek a telefonhoz
- Akku kotyog
- GPS beragad használat után, ezért a telefon hátulja forrósodik és nagyon hamar lemerül (melegedés random módon GPS használat nélkül is jelentkezik. Nincsenek háttérben futó alkalmazások!)
- Telefon alaphelyzetbe állítása után nem kapcsol beRöviden tömören.
Érdekes mdolog benne, hogy augusztusig semmi hibát nem produkált ami végett vissza kellett volna vinnem. Az utóbbi időben viszont a forrósodás és a képernyő vibrálás az eléggé urrá lett rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz Stheno64 #12235 üzenetére
Olyan védett a fájlrendszere, hogy elég az a delet gomb, nyugodtan aludhatsz utána.
Nekem korábban lötyögött az akku, pl amikor a zseblámpa app telefon megrázós ki-bekapcsolását próbálgattam, de aztán elmúlt
Még eddig nem olvastam sehol, de anno GDR2/Amber után jóval hangosabb lett a telefonom. Alapból 15-ös hangerőn tartottam, azóta a 13-nál is érzem néha, hogy túl hangos. (Természetesen azonos körülmények között) Nálatok is jelentkezett ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest