- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Воланд #12796 üzenetére
Létezik az, hogy már harmadjára kell frissítenem?
Először valami Microsoft KB-XXXXX utána Nokia a rendszerfrissítés, és most - manuális frissítéskeresésre - megint jön valami lefele...Volt már többszöri fogaskerék, vagy 4 újraindulás, de az előbb még élt...
(#12804) woland_y2k: mostani állás:
Oprendszer: 8.0.10211.204
Vez. szoftver: 1232.5957.1308.0002
Hardver: 1.0.0.0[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
lorinser
senior tag
válasz Bogyó bá' #12795 üzenetére
" a súlya nekem fel sem tűnik, de a - 610 után - a méret tényleg odabaß!" - hát ezzel így voltam én is a 710 után.
Nekem olasz a régiókódja de én egyből Amber-el kaptam. Akkor gondolom ha jön a Black (vagy a GDR3) akkor frissíthetem én is nyugodtan, megmarad a magyar nyelv.Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #12808 üzenetére
Sehol. Nem kell neki rendes gari. Esetleg megrendeljuk Németországból cégre, akkor leugrik 19%.
woland. Neked mennyi idő alatt jött meg?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #12803 üzenetére
"A telefon naprakész!"
Végleges állás:
Oprendszer: 8.0.10328.78
Vez. szoftver: 3047.0000.1326.2002
Hardver: 1.0.0.0Urak, akkor ez lenne az Amber?
Melyik menüpontban találom meg a rádiót?Megvan, ne keressétek!
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Bogyó bá' #12811 üzenetére
Akkor most tedd fel a sysapp pusher nevű programot és frissitsd fel az összes nokia specifikus dolgot, amit az Amber tartalmaz. Töltsd le a Nokia Camera-t és elvezkedj a sötétben.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
Kaneven
tag
válasz Bogyó bá' #12816 üzenetére
Nekem is 2002 a vége. Én Amberrel kaptam és magyar volt minden nyelv+területnél.
Mindig TV is működik.
Már csak a Telenornál kell egy balhét csapjak, amiért nem tudnak mobilinternetet szolgáltatni. Ezen sem működik a mobilnet, ahogy az előző androidos telefonomon sem (azt mondták vigyem szervizbe....). Hiába állítom a hozzáférési pontokat de nem működik... -
Khan13
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Khan13 #12819 üzenetére
Köszi, akkor pedig az enyém a jó és naprakész. (2002)
MindigTv-t letöröltem, újra telepítettem, és most jó.
Idokép-nél nem működnek az élő csempék, pedig be van állítva. Forgatja az üres piros (!!!) lapot...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kaneven #12815 üzenetére
Király! Az enyém az IMEI alapján már garanciaidőn kívüli!
Ja, és a hozzá kapott gyári töltőt sem tudom használni: 3 db szögletes villája van.
Mondjuk ez nem akkora gond, mert a 610-ét sem használtam még, a PC-ről töltődik USB mazzagon. Csak így meg nagyon lassan gyűlik bele a villany: bő 3 óra után még mindig csak 36%-on áll. Igaz, közben végig dolgoztattam a szerencsétlent...[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz Alexios #12821 üzenetére
Nekem nem működik. Megáll ott, hogy van MindigTV és MindigTV Extra. Menüket tudom megnézni még, és ennyi, nem megy tovább. Sokan panaszkodtak a Storeban is erre, és máshol is, de semmi frissítés ezer éve. Majd megnézem egy olyan gépen, ami upgradelve lett Storeon keresztül, hátha azon működik (laptopomon DreamSpark Premiumos W8.1 iso-ról van a telepítés).
-
-
rgeorge
addikt
válasz Воланд #12807 üzenetére
Inkább Androidos beidegződés. Ott a távol-keleti, arab készülékekre rámókolják a magyar nyelvet, aztán vagy nem jön rá frissítés akkor, amikor az európaiakra, vagy jön, és visszaáll az eredeti állapot, azaz nem lesz magyar nyelv.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Sinu
senior tag
Üdv!
Van egy kis problémám ezzel a csodás készülékkel, mégpedig az, hogy a proximity sensor nem működik megfelelően. Hívás közben folyamatos a sötét képernyő, ha elveszem a fejemtől a készüléket akkor is. Telefon reset volt, képernyő zár gombra felvillan a kép egy fél másodpercre és ennyi. Elég kellemetlen amikor üzenetrögzítőre kapcsol és nem tudom letenni, újra kell indítani a telefont
Fólia van rajta, arra gondoltam, hogy az zavar be de kizártam mert a fényviszonyok változására megfelelően reagál a készülék. Szerviz lesz ?No Future
-
Sarlon
aktív tag
Ma délutáni- kora esti Nokia szerviz élmény a Váci úti Nokia-ban..
Leadtam egy laza szoft. frissítésre a lumia 920-asom, mert kiba hamar merült az akksi. Vagyis ők javasolták a szoft. frissítést, én akksi cserét javasoltam volna, hát mindegy, majd kiderül kinek lesz igaza. (legyen nekik..)
Szóval szépen leadtam a makulátlan, fóliás, amúgy mindig tokban tartott készülékemet.. 1-2 óra alatt elkészül.. Na mondom remek, annyi belefér.
Minden pozitív, telefon kész, bár nem hívtak, de ez most lényegtelen is.Sétálok be az üzletbe, 18:45 kor már furán néztek rám, hogy mit akarok, mert 19 kor zárnak. (a gépeket már lezárták) de a készüléket voltak oly szívesek és előkeresték, mert leadni már nem tudtam volna
Most jön a lényeg:
A túliskolázott hölgy kolléga fejjel lefelé adta oda a telefont. Na mondom most vagy ő van megzavarodva, vagy tényleg nem tudja hogy kell kézben tartani.
Megfordítom és:Persze senki nem tudott semmit, hirtelen mindenkinek k****szott fontos dolga akadt épp a másik szobában, vagy a fiókban kellett keresgélni vmit. Mondtam nekik, h ez nem egy olyan sérülés amire ne lehetne emlékezni. Konkrétan letépi az ujjamról a bőrt, akkora karcolás van a fóliában! Fóliában!!! Még jó h volt rajta, képzeld mi lett volna ha nincs. Tuti, h vér folyt volna- így is majdnem...
Mondtam, hogy akkor egy csere fóliát légyszíves...
Erre a csávó:
- készpénzzel fizettek vagy kártyával?
- mi a *!"+%"+!??? Anyáddal!!!Annyit sikerült, hogy egy 1000ft os fóliát oda adnak 500 ért..
Na ez tette be végleg a kaput...
Nevetséges, hogy ilyen előfordulhat, főleg egy ilyen kategóriás, ilyen drága telefonnal, ami max 2 hónapos.Végül nem fogadtam el, mert nem arról az 500 ft ról van szó. Hanem hogy ilyen van.. Én persze, hogy nem az ügyfélnek lesz igaza... Pedig filléres dolog, tényleg. Nem lett volna egyszerűbb, ha azt mondják, hogy a szervizes kollégának beleakadt a műkörme, de készséggel kicserélik...? Nevetünk egy jót és tovább állok. És akkor még nekiálltak azon pörögni, h hát jöjjek vissza, holnap majd felteszik.. Mert ma már nem, amúgy sem volt ebédszünetük sem, csak 45 perc, úgyhogy annyival kevesebb ideig szeretnének dolgozni.
Hát ez történt, meglepő, megdöbbentő és elképesztő is egyben.
[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
Khan13
senior tag
válasz Sarlon #12834 üzenetére
Meddig van nyitva a bolt? 19.00-ig? Akkor nagyon nem érdekel, hogy mennyi szünetjük volt vagy nem volt, kötelesek zárásig kiszolgálni teljes mértékig. Elmehetnek a fenébe az ilyenek, amit veled műveltek. Cserélték volna a fóliát gyorsba szó nélkül, és mindenki boldog... Mondjuk én azon vagyok kiakadva, hogy a nagy erős GorillaGlass 2 üvegről is panaszkodtak itt a fórumban, hogy karcolódik, pedig ennek aztán bírnia kéne mindent. A fólia még hagyján, érdekli a fenét, azért van, hogy az legyen koszos és karcos (na nem a szervizben), de hogy maga az üveg is...
Nekem eddig a Telenor/Nokia pult a Nyugatinál, illetve az Örs vezér téren korrekt volt a korábbi problémáimmal, szerencsére a 920-am eddig jól teszi a dolgát. -
-
WestBam
senior tag
Holnap megyek a 920-ért, van valami amire már akkor ott a boltban figyeljek, hogy ne kelljen egyből szervizben kezdenem az új telómmal? Gondoltam, hogy megrázom, hátha lötyög az akku de mégis mit sasoljak ott helyben le rajta?
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
btudos
nagyúr
válasz WestBam #12838 üzenetére
Előlapi kamera nem poros-e belülről, házat nyomogasd meg nem recseg-e, képernyő legyen tutira a helyén (láttam olyat, hogy a frissen kibontott 920-asban lötyögött a kijelző, mint anno a 800-nál), és mindenképp kapcsold be, mielőtt elhozod, hogy a kijelzőt ellenőrizd.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Gyufaaa
veterán
válasz WestBam #12838 üzenetére
Nyomkodd meg a házat. Ha nagyon ropog az gáz. Tedd a füled mellé a készüléket és kezd el rázni lassan, finomabb mozdulatokkal. Ha kotyog az akksi azt kézzel is érezni fogod és hallod is. A kijelző vibrálás meg sajna random szerű a hibás készülékeknél. Nem egyfolytában csinálja.
-
WestBam
senior tag
Köszi a tippeket, mindenképp így fogok eljárni, jól megvizslatom aztán ha minden ok akkor holnap költözöm is bele
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
zh1972
tag
ha valakinek csak forognak a fogaskerekek reset után a végtelenségig akkor itt a megoldás: (én 4 órát szoptam mire ezt előástam) http://www.nokia.com/us-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA141347
-
StLui
veterán
Na pl ezt szokta csinálni a futóappom, ennyi utvonal jött össze, 1 valós km alatt 2, és utána nem is mért tovább, csak az óra ment:
Amikor egy versenyen száll el a mérésem, na az kicsit jobban mérgesít. Tegnapelőtt pedig újraindult mert lemerült valami beragadt app miatt, és eddig azt hittem, akkor lesz ilyen ha rég indítottam újra a telefont, de ezek szerint nem.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...