- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdirteen
tag
válasz Oppenheimer #12089 üzenetére
szia
lehet Egy ismerősömnek egy rosszul felrakott folia miatt ugyanez volt
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #12078 üzenetére
Ez szerintem inkább fizika kémia, mint nem odafigyelés kérdése, egyszerűen a matt felület nem komálja azt a levegőtlen szilikon tokot és kész. Ráadásul ugye az egy idő után kicsit kinyúlik, mozog benne a telefon és kopódik a felület. A fényes műanyag is ilyen lesz, csak később.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Set-Comment™ #12106 üzenetére
Ja, egy pálcás kicsit...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Assdak
őstag
Én Ebay-ről rendeltem, valami Hongkong-i arctól. Piti egy összeg volt, és küldött mellé kijelző végő foliát, meg valami stylus szerű valamit. A tok amúgy tényleg ultravékony, és elég jól véd mindenhol. De a legjobb a tapintása, kicsit mintha egy kavicsot fognál, faszán betapad a tenyérbe. Van szürke, fekete, piros.
-
Воланд
titán
válasz SpeedHUNGARY #12111 üzenetére
jovore.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Assdak
őstag
válasz SpeedHUNGARY #12111 üzenetére
-
Воланд
titán
"Many of the new features and imaging innovations found in the Nokia Lumia 1520 and Nokia Lumia 1320 will be coming to existing Nokia Lumia smartphones running on Windows Phone 8 aligned with the next software update called “Lumia Black”. The update, including the latest Windows Phone update from Microsoft, is expected to begin rolling out in early 2014." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
őstag
válasz Воланд #12116 üzenetére
Eddig nem ügyeltek arra, hogy updatek-hez kössék az új Nokiák megjelentetését, bár nem rossz ez a hozzáállás. Ezek szerint a Bittersweet shimmer-ből Black lett. Minden bizonnyal a 8.1 is csúszni fog, nem kicsit.
Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
válasz Oppenheimer #12121 üzenetére
Bocs elírtam, de szerintem, aki akarta megértette.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
D4ni
őstag
Valakinek volt már baja a kamera leddel vagy a füles csatival?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Tsaba007
csendes tag
Üdv.920-as navi akadás volt már?Új vagyok win téren és nem tudom mit kell az adatkapcsolaton meg a helyzetmeghatározáson kivül bekapcsolni vagy figyelni.Térképek csak wifin jönnek le?
Retro 4 ever
-
Tsaba007
csendes tag
válasz BobTail #12130 üzenetére
Persze.Megvan minden,de kb 15 másodpercenként leáll.Elveszti a holdat meg ilyenek.Az E72 volt az utolsó navis Nokiám,azzal élmény volt.Lehet csak rá kell jönnöm hogy mit csesztem el.Szóval térkép lent,helyzetmeghatározás be és csak a biztonság kedvéért az adatkapcsolat is aktiv.Navi online...
Retro 4 ever
-
muci07
tag
Sziasztok, most készülök venni használtan Lumia 920-at. Pár kérdésem lenne:
-Honnan tudhatom, hogy nem e klónt kapok?
-Lesz még frissítés?
-Meg vagytok vele elégedve?
Elsőnek így ennyi. Mennyi a reális ára egy használt készüléknek? Mennyit alkudhatok? -
Oppenheimer
nagyúr
Skypeos videótelefonálás 1 óra alatt 75%ot merít
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nicu71
addikt
válasz muci07 #12132 üzenetére
-szerintem az IMEI számot belinkeled a nokiához, ha jó akkor semmi gond.Egyébként klónról nem nagyon tudok.
-Frissités biztos lesz még.
-én nagyon szeretemén használtan/két hónapos volt, független, 70-ért vettem,azóta nem figyelem a piacot
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
muci07
tag
válasz nicu71 #12134 üzenetére
Azért félek nagyon, mert tényleg remek áron (41K) lehet kapni garisan, olyanoktól akik azt mondják, hogy azért, mert nem tudnak átállni droidról. Klónt még én sem láttam ahogy felületesen böngésztem, de a 900-nál rengeteg van és hál' Istennek azért vannak olyan becsületes eladók, akik nem is titkolják. 20K-ért már lehet szerezni.
-
muci07
tag
válasz Oppenheimer #12136 üzenetére
Akkor mennyi a reális ár, amiért érdemes nézegetni? 50-60?
-
muci07
tag
válasz Oppenheimer #12138 üzenetére
Esetleg ez? Elég közel van helyileg is hozzám.
[link][ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz muci07 #12139 üzenetére
Ja, ez nem tűnik rossznak, szerintem meg alkudni is tudsz majd, ha élőben talalkoztok. Nyomogasd meg a szeleinel es a hátlapon hogy recseg-e, probalgasd 15 percig, es figyeld a kijelzőt, hogy elkezd-e vibralni, meg nezd meg, hogy poros-e az előlapi kamera. Ezekre érdemes odafigyelni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
muci07
tag
válasz Oppenheimer #12140 üzenetére
Poros e az előlapi kamera? Nem értem, miért fontos ez?
-
hroberto
veterán
Vásárlás előtt annak is érdemes utánajárni, hogy milyen konstrukcióban lett vásárolva a telefon (ha szolgáltatótól lett véve). Nehogy később érjen kellemetlen meglepetés, ha letiltják a telefont. (A T-s telefonoknál a leggyakoribb tudtommal.)
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Lall
veterán
Szerintem ne vegyél szolgálgáltatófüggő telefont ismeretlentől. Van mikor bolt ad ki erről papírt, ilyenkor ha letiltják a telefont visszaveszik, rajtuk követelheted a pénzed. pl.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
zzz03
őstag
Sziasztok.
Kiszemeltem használtan egy 920-at. Idő hiányába (hamarosan indulok érte) nem tudom átolvasni az egész fórumot, hogy mik a típus hibái (ha vannak). Mit kell tüzetesen szemügyre venni amikor megnézem a készüléket?
Köszönöm. -
veterán
Nekem van, mégpedig a fülhallgató csatlakozóval: amit megmozdul benne a füles, rögtön recseg, torzul a hangkép, ilyesmi.... Már majdnem visszavittem a fülest, hogy el van törve benne a kábel (lévén, zsír új), de a biztonság kedvéért lellenőriztem másikkal is, és azzal is ezt csinálja, tehát a telefon a ludas.
Remek dolog prémium terméket vásárolni: két hét alatt csak két konkrét hiba derült ki a telefonomról, de legalább már a fülhallgató is recseg, nem csak az oldala. Érdemes volt kivinni a gyártást Kínába, gratulálok a döntéshozóknak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok