- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Jó lett a Cyan, nagyon meg vagyok elégedve. Az utolsó update óta a DP is jól viselkedett, de ez most jobban tetszik. Tényleg visszakapta a 8.0 sebességét.
Alister from Hell
-
ViTToRe
aktív tag
Miért lehet, hogy nekem még mindig Lumia Black-et ír, miközben a lehető legfrissebb rendszerem van...?
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e valaki 520-ashoz bluetooth billentyűzetet? Neten azt láttam, hogy nem támogatja a WP 8.0, elvileg a 8.1 tudja. Vajon mi az igaz?
Köszi!
-
L4D1K
őstag
Frissítettem 8.1 re. Eddig nagyon bejövős, iszonyat gyors még mindig. Már csak valami jó hátteret kell találnom... Asszem még picit megtartom ezt a telefont
# ANTAL Tuning #
-
Is-tee
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy jövőhéten megkapjuk-e függetlenre mi is a Cyan-t, és nem húzzák még el a dolgot hetekig, mint eddig...
-
m1lan
őstag
válasz westcoastog #26600 üzenetére
Class 10 csak akkor jobb, ha nagyobb fájlokat kell mozgatni, Class 6 szvsz inkább való egy telefonba.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Namelesske
addikt
Ha appokat telepítesz a kártyára, akkor inkább class10, ugyanis ott a 10mbs átlag garantált nem pedig a 6, tök mindegy hogy milyen fájlokat másolsz, nagyjából tudja a 10mbs-et mindig azt jelenti a Class 10 meg értelemszerűen a többi szám.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
KunEmber
senior tag
válasz hgabci #26615 üzenetére
Ááá. -> Beállítások -> Hangok -> Emlékeztetők, és ott beállítod a Ringtone Maker által megcsinált kiválasztott hangot. Nekem egy 30 másodperces számrészlet van, azt már elég jól meghallom azért.
Olyan viszont sajnos nincs, hogy folyamatosan emelkedő hangerővel addig, amíg le nem nyomod.
Emlékeztetők: naptárban lapozol egyet jobbra, ott van.http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
KunEmber
senior tag
válasz Namelesske #26621 üzenetére
Tudom, csak 30 sec után végleg leáll. Nem olyan, mint az ébresztő, hogy (szakaszosan) addig visít, ameddig le nem nyomod.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Taviszorny
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám van hogy a Windows 8 operációs rendszerű számítógépem nem ismeri fel a kis 520-as Lumiámat. Csináltam egy képernyőképet, ami az alábbi linken megtekinthető:
http://kepfeltoltes.hu/140810/1325446868N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngAmit eddig próbáltam:
- Újratelepítettem a win8-at.
-Kitöröltem az eszközkezelőben a telefont, hátha sikerül felismernie egy újra csatlakoztatás után, de ez se jött be
-Kikapcsoltam a tűzfalatMár kezd elegem lenni az egészből. Ha valaki tudná a megoldást, azt nagyon megköszönném!
-
KunEmber
senior tag
-
Taviszorny
csendes tag
válasz Taviszorny #26625 üzenetére
Rátaláltam a megoldásra! Leírom ide, hátha valaki belefut ugyan úgy mint én:
Szóval a telefont nem ismerte fel a win8. A hibakód: az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve (kód 28)
A megoldást az én esetemben az jelentette, hogy innen ltöltöttem az én operációs rendszeremhez való Media Feautre Packot: http://www.microsoft.com/hu-hu/search/DownloadResults.aspx?q=media+feature+pack&First=1&ftapplicableproducts=WindowsFeltelepítettem és azóta boldogság van.
-
Alister71
nagyúr
A zenelejátszóm megbolondult. Rányomok bármilyen zenére és kivág rögtön a kezdőlapra. A zene szól alatta, de nem kéne kilépnie belőle.
Alister from Hell
-
Rocky975
senior tag
Na feltettem a 8.1-et,mert nekünk vodásoknak megjár.
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Zyrius
aktív tag
sziasztok,
A fenti sd kártyát néztem ki az 520 telefonhoz. Jól gondolom, hogy minden gond nélkül viszi majd?
köszi előre is !
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
juhasz22
aktív tag
Van lehetőség arra, hogy csak 3G re kapcsolodjon a gepezetunk
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Milka 78
nagyúr
Jó ez a 8.1.Végre van a pirosaknál is adatforgalom számláló.Nálam okés a média lejátszó,stop music app is rendben van.Stabil,gyors és jobban is kezeli az aksit,lassabban merül.Könny szökött a szemembe a jelszó tárolásnál,értesítési menünél és a hangerő szabájzásnál,ráadásul pofás az új háttér variálás is.Eddig sem volt ez rossz teló,de most igazán elégedett vagyok vele!👌
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
juhasz22
aktív tag
Regen (három napja) Android nal meglehetett adni hogy csak 3G re csak 2G re vagy automatikusan Válasszon hálózatot mert én olyan helyen élek ahol erosebb a 2G mint a 3G es automatikusan 2 G re kapcsolódik.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
StanDoFF
tag
-
Blyan
félisten
válasz juhasz22 #26644 üzenetére
De amiről Te beszélsz csak felfelé korlátoz, lefelé nem. Szóval olyan, hogy csak 3G legyen nincs, csak engedélyezi a 3G-t IS, de lefelé vált, ha nem kielégítő a hálózat.
Ha 2G-re rakod, akkor meg nyilván nem fog 3G-re csatlakozni.
Vicces is lenne,hogy ha nincs elég erős 3G jel, akkor használhatatlan a telefon (miközben a sima egde vagy GPRS hálózat elérhető, de azt meg nem szeretjük, mert csak)?Amúgy van ilyen itt is:
8.0: Beállítások - > mobil adatátvitel
8.1: Beállítások -> mobilhálózat+SIM kártya -> SIM Kártyaszerk:
Amúgy nyilván nem véletlenül használja mindig a 2G-t a telefon, a 3G jelerősség valszeg nem üti meg az ingerküszöbét.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zzola
titán
Azt nem tudom, hogy mindegyik készülék/andoid felkínálja-e a lehetőséget, de valamelyik készülék igen...
Mondjuk én személy szerint nem bánom a csak WCDMA beállítást (ha lenne), mert egész nap rajta lóg a készülékem a 3G-n és a lakhelyemen, illetve a munkahely-lakhely között is működik...
Sajnos a vállalati kártyán nem tették elérhetővé a 4G-t, bár a készülék nem is tudja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest