- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
touchscreen
tag
-
Blyan
félisten
válasz touchscreen #26952 üzenetére
Milyen kártya van benne? Class6-os a minimum, de 10-es kéne inkább használni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
sfefe
addikt
Most vmi frissites elindult...
( fuggetlen )8.0.10532.166-os kiadasaval egyszerubben frissithetem 8.1-re. Ezt irja most..
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
zzola
titán
08.15-re ígérték, vagy rosszul tudom? 1 nappal hamarabb érkezett...
-
törölt tag
No, hát az akksi 40% körül volt, telepítettem a frissítést, közben a gépre dugva töltöttem.
Újraindításkor villogott a töltőábra, és nem a telepítést adta be. Most feketeség. Ilyenkor wattafak?Szerk.: Lehúzva a töltőről és bekapcsolva (mert kikapcsolt) most fogaskerekezik. Huhh.
[ Szerkesztve ]
-
Kócoska
csendes tag
Élményeim:
Néha a telefon fogta magát és Nokia felirattal találom szembe magam - lazán újraindul, legyen az Messenger, SMS írás, vagy épp egy fotó lövése előtt.
Hmmmm... Gondolkodtam, hogy már egy éve nálam van, beviszem a Nokia Care-be, ahol vettem, elmondva a problémát, plusz hozzátéve, hogy két alkalommal az IE felnagyítása után kilépve a csempék is "kinagyítva" maradtak, plusz poros a telo, blabla duma, stb..... mondom csináljanak egy külső belső vizsgálgatást, ha már van rajta gari....
Fél nappal később hívnak, hogy mehetek érte. Munkahely mellett szinte a szomszédban van.... mondom nah, mi tartott eddig? Azt mondja a srác, kijelzőpanelt cseréltünk meg újratették a szoftvert. Mondom kijelzőt miért? Hát mert lehet a nagyítva maradt kép stb... panelhiba miatt is lehetett, na meg már volt bent néhány 520, és azoknak baja volt és cseréltük.... én meg nézek nagy szemekkel, mondom mi van? semmi baja a régi kijelzőmnek... na mindegy, profin rátették, ingyen volt, hát akkor csúcs, volt még egy matt fóliám, azt rátetettem, mert a régit eltüntették.... mondjuk fura volt elsőre, de végülis nem rossz. Volt ez minden tegnap.Tegnap este szépen belaktam a gépet, rájöttem, hogy a belső memóriában most sokkal kevesebb helyet foglalok el, mint előtte - az lehetséges, hogy olyan nem használt dolgok maradtak rajta korábban, amit semmivel se tudtam letörölni? Félelmetes, de most legalább van hely benne is
Erre most röhög a képembe a 8.1 a telón a frissítés.... 24 óra leforgása alatt a telefonomon millió és ezer változás lett... akkor ma este ismét lakhatom be a telefont
Nálatok van ilyen random újraindulás mostanában??????
[ Szerkesztve ]
™
-
törölt tag
Sziasztok!
Leírná valaki, hogy hogyan érdemes telepíteni a frissítést? (Hard reset mikor és hogyan legyen, mire érdemes figyelni, hogy mi mindent mentsünk ki).
Köszi! -
Zoli0726
aktív tag
válasz touchscreen #26952 üzenetére
Bivalygyors class10-es kártya. De egyébként is a mobilra van telepítve. Kipróbáltam itt is ott is.
Lassú sajnos. Túlélem, csak ugye ez már a sokadik bibi ami böki a csőrömet.[ Szerkesztve ]
-
juhasz22
aktív tag
Ha letöltöm a 8.1 cyant es valami nem jo vele hogy tudom visszarakni a Blacket függetlenre?
mit kell letoltenem? iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Riuko
senior tag
Már jön is függetlenre, megijedtek
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
westcoastog
veterán
Nálam eddig perfekt, gyors, jó.
-
DeniL
tag
Sziasztok,
kicsit le vagyok maradva. Kezdetektől ahogy elérhető volt a DP, felraktam, nem is igen panaszkodom rá, használom, rendben van. Múltkor frissült (korábban volt idő mikor olvastam, hogy leállították a dp-t egyenlőre) akkor csodálkoztam, mikor kijött az Update 1...fent van, használom, apróbb akadások vannak, de már olyan régen nem láttam 8.0-át, teljesen elfelejtettem, hogy ez annó lehet "pörgősebb volt".
Szóval a kérdésem az lenne hogy fel fog menni a Cyan a DP-s Update 1.-re vagy várhatom, mint a messiást?Vagy kezdjem visszarakni a 8.0-t, majd Cyan és utána újra DP hogy eljussak Update 1-ig?
ui:. Ti nem vettétek észre, hogy egy ideje nem tud biztonsági mentést csinálni a DP-s Update 1? Hiába megyek rá kézzel, sem automatikusan, elhasal 96%-nál és kiírja sikertelen....kicsit zavaró.
-
krpeti9
csendes tag
Sziasztok! Mit gondoltok, még most is megéri ilyet venni?
-
Namelesske
addikt
Az élménybeszámolóm elkészült. Végre, hozzám is megérkezett a Cyan!
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Joe.36
addikt
Most frissült a gyári független 520 am, nekem nagyon tetszik, és gyors maradt a telefon, eddig is az volt első telefonom amit csak használok és nem kell újra telepitgetni... mert ez vagy az a baja....
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
zzola
titán
válasz Namelesske #26984 üzenetére
Akkor kár érte, a 8-as tényleg fürge volt a hw tekintetében...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Namelesske #26986 üzenetére
Pedig én épp azt szerettem benne, hogy Samsung S4 után szinte röccenés mentes, persze a Xiaomi/MIUI-t ez sem tudja überelni. Egy erősebb hw-en talán jobb lehet az élmény..
Ha tiszta telepítést szeretnék (nem FOTA), azt mivel kell végezni illetve hol elérhetőek ezek a romok? Nokia Car Suite-om van, de unsupported neki a készülék..
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Ezt nem értem, fura, én is vártam hogy lag os lesz, és majd teljesen újra kell raknom mint az androidot, de nálam szépen gyorsan, stabilan fut, nem akad be. Lehet hogy szerencsém van
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
törölt tag
Na, hát felkúszott végül nekem is a várva várt Cyan. Úgy emlékeztem, hogy a fájlkezelő a rendszer része, de nekem külön kellett telepítenem.
A DP után gyorsabb a zárfeloldás, és eddig lényegesen kevesebb alkalommal töltöget be appokat átváltáskor. A csempék pikkpakk betöltődnek, itt nincs most sem késés. A DP-vel ellentétben a Mobilaréna beágyazott videói sem fektetik meg a telefont és az IE-t (fejlesztőinél ez csak az Update 1 telepítése után oldódott meg), szépen, gyorsan tölti az oldalakat, nincs fekete képernyő.
Az egyetlen fekete pontot azért kapja, mert a videón tekergetéskor a hangpattogás megmaradt. De hát ilyen ez a mai világ, ha csak ennyi baja van, akkor engem nem érdekel.
-
törölt tag
válasz westcoastog #26991 üzenetére
Akkor rosszul emlékezetem.
-
zzola
titán
válasz Namelesske #26989 üzenetére
Igen, közben rájöttem...
-
tothjozsi96
addikt
Helo! Kijott mar a hivatalos 8.1?
Esetleg datum? Koszi! Udv! -
zzola
titán
válasz tothjozsi96 #26997 üzenetére
Épp ma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest