- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Akinek van ilyenje, elmondaná milyenek a Word doksik megnyitva, és milyen az email app? Több szöveg van 1 sorban, mint a 720p/768p WP-ken, vagy ugyan annyi? Kíváncsi lennék erre odafigyelt-e az MS a GDR3-nál. Az a sejtésem, hogy nem...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #352 üzenetére
Erre en is kivancsi vagyok.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Воланд
titán
tobb szoveg van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Oppenheimer #356 üzenetére
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #356 üzenetére
Most ertem a Word-höz. Hát csalódás, ott csak nagyobbak lettek a betűk.
-
Injun
senior tag
Ha jól tudom,ezen a készüléken nincs értesítési led.Hogyan figyelmeztet elmúlasztott mail-ekről,üzenetekről?Köszi.
-
Vassili_Zait
senior tag
...miközben az index szakmai fórumán : [link]
A kommentelők fergetegesek
-
btudos
nagyúr
válasz Vassili_Zait #361 üzenetére
Csak Indexet ne...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kpal
nagyúr
ennyire birja az aksi ,dupla időt bir wifi-n mint a 920/1020 [link] ez aztan szuper .
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vassili_Zait #361 üzenetére
az ottani kommenteket olvasva úgy látom, hogy kb. DomT az egyetlen értelmes felhasználó, bárki is legyen ő.
nem sűrűn fogom látogatni a zindexet, az is biztos.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
vadkörte
addikt
válasz sz.balazs.95 #364 üzenetére
Elolvastam. Mind a "tesztet", mint a hozzászólásokat. Nem kellett volna...
Kedvencem a polikarbon nevű anyag volt.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
nicu71
addikt
válasz sz.balazs.95 #366 üzenetére
a kommentek rendesen odavernek.Elképesztő,ha valami nagyon durvára vágyik az ember ebben a csodálatos karácsonyi nyáladzásban...helyrebillenti a csillámporos,bejgliszagú révületből !
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
szabodenesnk
újonc
Szerintem jó telefon. Igaz nagy, viszont jól olvasható. A RAW a frissítés óta rajta van. Ez sokat számít.
szabodenesnk
-
Rob700
senior tag
-
Воланд
titán
Camera Quality compared between the Nokia Lumia 1020 and 1520
1020 amber, 1520 black
-
kpal
nagyúr
na ugytünik kivárok míg elérhetőek lesznek ezek az olcsóbb ártartományban addig meg eldöntöm mi a fontosabba a fotó vagy a kijelző nagyság
-
Tatu-1981
tag
Ma megneztem egyet az MM-ben, nagyon megtetszett. Gyonyoru design, minosegi kidolgozas, orom volt kezbe venni. A kijelzoje is nagyon jo, a fenykepezoje is nagyon jo. Osszehasonlitottam egy Samsung Galaxy Note 3-mal, hat nem egy kategriaban jatszanak, sem a kulsejuket tekintve, sem a fenykepezojuket nezve.
En androidot hasznalok, es a bizonyos szamomra fontos funkciok miatt nem akarok windows-ra valtani, de regen tetszett ennyire egy telefon.
-
félisten
-
kpal
nagyúr
Debreceni mmm-ben ünnep előt voltam Nokia felsőkategorias telot nem lattam eltakaritottak mindent se vitrinben se kint. De Sony, Samsung az volt dögivel
-
jeni
félisten
Szia
A Nokia Lumia 1520 telcsi vagy más WP8-s Nokia telefon ezt már tudja kezelni? -
jacis
nagyúr
Van már használható dropbox kliens WP-re?
Ha képeket akarok mutatni a családnak nincs rá semmi megoldás a DLNA-n kívül (ennél a telefonnál)?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz vadkörte #391 üzenetére
Mért lennél sátán macska... a WP-s telefonnal rendelkezők nagy része használt, használ droidos telefont is, ebből kifolyólag akadhat olyan, akinek van google drive-ja... pl én de a mostani ingyen 20giga plusz skydrive tárhely mellett ami a wp-khez jár, nem hiszem, hogy bárki is drive-ot akarna használni, hacsak nem vett plusz tárhelyet...
-
vadkörte
addikt
válasz Vassili_Zait #393 üzenetére
Mert WP-hez Google cuccot ajánlottam. Egyébként a régi regisztrációk mellé még 27GB SkyDrive járt. Nekem is az van, meg 30GB GDrive (2x 15GB, egy a régi címemhez, egy meg a telefon mellé) + 2,5GB DropBox.
Nagyon jó a SkyDrive, a web-es kezelőfelülete sokkal kezesebb, mint a GDrive-é, de újabban inkább a GDrive-ot használom, az egyszerűbb megosztás miatt.
Ha WP-m lenne nem biztos, hogy így lenne.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
törölt tag
Valaki segítsen ki az offline navigációval kapcsolatban.
Mindenhol ezt olvasom hogy offline, viszont tegnap próbálgattam egy ismerősöm 520-át, elindítottam a Nokia Drive című alkalmazást ami szépen mutatta is a térképet, de amint útvonalat szerettem volna tervezni kiírta hogy neki ehhez netkapcsolat kell. -
törölt tag
válasz Oppenheimer #396 üzenetére
Magamtól nem jöttem volna rá.
Egyébként miben különbözik a tervezés ha ki van kapcsolva a nethasználat és ha be van kapcsolva? -
Oppenheimer
nagyúr
válasz #03372544 #397 üzenetére
Nem tudom. Gondolom forgalmi adatokat szipkázna a netről, de Itthon olyan csak Google Mapsnél van. Készülj fel arra, hogy nagyon lassan tervez, es ha ujratervezesre lenne szükség, akkor mire vegezne a tervezéssel kezdi előről. Tehat sose talalod meg a célod, ha egyszer letertel az útról amit Kijelölt a legelején.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #398 üzenetére
Ez a veszély nem fenyeget, nekem droid van, csak megnyomogattam kicsit az ismerősöm 520-asát.
Egyébként le a kalappal a WP8 előtt, gördülékeny pörgős rendszer már egy olyan viszonylag gyenge készüléken is mint az 520. -
jacis
nagyúr
Annyira tetszik ez a telefon, hogy most eladom a G2-öt és veszek egy feketét ebből.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest