Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz col #1480 üzenetére

    Ezzel megint az a zűr, hogy ez egy implementált alkalmazás, ha úgy tetszik gyári feature, ezt kapod képkezelőként. Ahogy magad is írtad, rászorulsz, hogy magad keress egy jobban használható szoftvert - már ha találsz. Hardverileg simán képes lenne a telefon kiszolgálni az ilyen kaliberű igénybevételt, ellenben az alapszoftver rosszul optimalizált.

    Mire a nagy sietség? Semmire, viszont a kérdést feltevő kollégával egyetértve szerintem sem mindegy, hogy pár tizedmásodperc alatt váltasz képet, vagy egy másodperc alatt, pláne, ha mondjuk 25 képen kell átlapoznod a keresett képig. Felfogni meg fel tudom a kép tartalmát, pont azért, mert kicsiben már látom a következő kettőt, csak így lassú a dolog. Nem a koncepcióval és a külalakkal van tehát bajom, hanem a futási minőséggel.

    Pont ezek azok az apróságok, amelyek miatt szeretni lehet egy telefont. Azt elfogadom, ha egy third party szoftver mondjuk nem tökéletes, mert nem dedikáltan erre a telefonra készült, nade a saját szoftver... Az a baj az E72-vel is, hogy elég sok funkciójával van csak egy ilyen apróbb probléma (lásd üzenetkezelés, böngésző, fényképező, képnézegető, zenelejátszó, szoftverfrissítés, hangminőség stb.) de ezek azért így együtt már súlyozódnak és egyre keserűbb az ember szájíze. Tudom, nincs tökéletes telefon, de azért ennyi pénzért az ember már magasabb minőséget várna el. Pont azt beszéltük múltkor egyik baráttal, hogy az a baj a Nokiával is, hogy minél feljebb mész kategóriában, annyival bizonytalanabb készüléket kapsz. Ő most hozta el a kéthónapos E52-esét a szervízből, főpanelt kellett cserélni, a szervíz pedig az övén felül is tele volt E-szériás telefonnal, mondták is neki, hogy mostanában nagyon sok meghal még bőven garancián belül. Szerintem a középkategóriás és alap telefonjaikkal közel sincs ennyi probléma és ez azért így érdekes. Tudom, minél bonyolultabb egy készülék, annál több hibalehetőség, csak ez így akkor is érdekes. Nekem egy éven belül ez a második E-szériás Nokiám és ezzel sem vagyok teljesen elégedett, vannak idegesítő dolgai, viszont üzemidőben valóban verhetetlen, illetve a design is nagyon tetszetős.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák