Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz DM-Fan #2219 üzenetére

    4: Van egy szignózós (illetve több is sztem) oldal, keress vissza a fórumban, fejből nem tudom a linket. Ha csak lejárt szignós a használni kívánt progi akkor elég ha a dátumot visszaállítod és (telepítés után ,meg vissza term) fel is települ simán.

    7: Teljesen jól, Mc-iben meg elég sok helyen van a városban ingyenes hot-spot. Eleinte sokat szórkoztam, hogy amerre gyakrabban hol vannak ingyenes hot-spotok. Ma már skubiból vágom hol tudom ingyen megnézni mikor jön a busz, a mailjeimet, wiw-et vagy amit éppen kell.

    10: Nem kell feltétlenül net kapcsolat hozzá. Van benne beépített antenna, szóval net nélkül is boldogul simán. Viszont így vmivel lassabban talál műholdat (amúgy lerántja a netről a műholdak pozicióját, ami persze adatforgalmat generál értelem szerűen).

    11: Nekem ugyan régi szoftom van, de néha navigálás közben újra indul (ez kb fél év alatt 2x jött elő), amúgy stabil. Viszont ha állandóna használod akkor sem árt néha újraindítani, ha hosszú ideig nem kapcsolom ki akkor néha kicsit "belustul".

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák