- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Üdv!
1. A mikrofont nemcsak menüből lehet némítani, itt is van rá dedikált gomb: a telefon jobb oldalán a hangerő fel/le gombok közt van egy harmadik gomb, ami hívás közben a némítást jelenti.
2. Passz, enyém Voda-s.
3. Az enyém RM-343, Made In Finland.
4. Az akksi jó esetben bír csak 3 napot, aktív használat mellett inkább csak 2-t, max. 2,5-et. Ha nem beszélsz, nem nyomkodod, akkor megvan a 3 nap. Intenzív használat mellett már 2 napot sem bír: napi egy óra beszélgetés, e-mail kliens használat, mellette még egy kis GPS, néhány SMS, még egy kis WLAN - így már 1 nap után jó ha töltőre teszed.
5. Nekem abszolút atomstabil. Eddig soha nem fagyott, nem kapcsolt ki, nem indult újra, nem dobta el a hálózatot, még nagyobb weblapok megnyitása sem zavarta össze.
Ha a stabilitást az összeszerelési minőségre érted, akkor azzal sincs gond. Nagyon patent, precíz, masszív készülék, maximálisan igényes anyaghasználattal. Az enyémnek abszolút nem lötyög a slide-ja, még kinyitott állapotban sem. Mondjuk nem célszerű dobálni, vigyázni kell, hogy ne essen le, mert biztos nagyon sérülékeny (hál' istennek még nem sikerült megtapasztalnom, mert nagyon vigyázok, hogy véletlenül se ejtsem el).Volt már a kezemben E65 is, nem említhetők egy lapon semmilyen tekintetben. Sokkal jobb/szebb/szerethetőbb az E66.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Nand_i
tag
Köszi a válaszokat. Stabilitásért bocs, tényleg nem fogalmaztam egyértelműen. Elsősorban a szoftver stabilitásra gondoltam, mivel E71esetében azért hallani fagyásról sajnos és az lett volna a másik jelöltem. Azt merem remélni, hogy összeszerelésben nem romlott a minőség, csúszka lötyögést már a 65ösnél sem tapasztaltam.
-
-
arkades
senior tag
Ha függetleníttetni akarom, akkor előtte frissíttessem a szoftvert, vagy ennek nincs jelentősége?
Каждый дрочит как он хочет.
-
revolver
aktív tag
Ma letörött/lejött az usb csatlakozót védő műanyag.
Fél évet bírta....hétvége szervízAz árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz revolver #2460 üzenetére
WE-ben vettem, elég drága volt de végülis ez a kvázi első "rendes forrásból" beszerzett telóm. Rendes gariért cserébe megadtam a felárat rendesen. Ehhez képest (szerencsére) egy teljesen hibátlan darabot fogtam ki. Ugyan szoftveresen néha fagyogat de szvsz csak mert elég régi szoftos még. Lusta vok frissíteni és újra telepítgetni a már rajta lévő cuccokat.
#nincsbennetarcsi
-
revolver
aktív tag
Más baja nekem nincs a telefonnak,most is remekül szuperál minden .....de azért én mindig kíváncsi vagyok az új firmware-re.
Jelenleg a 210.21.007-as verzió van fent Hellox1.03-al fűszerezve.Minden zökkenés mentesen feltelepül rá.
Most a 300.21.012-es a legújabb szoftver,amire már meg is van az új Hellox2-es hack.Úgy hogy lassan neki is látok a frissítésnek.
Egy párszor letesztelhetik ezeket a szoftvereket,úgyhogy veszíteni való nincs.[ Szerkesztve ]
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz revolver #2462 üzenetére
Emberek!
Tekintettel arra, hogy az előző szoftverfrissítésemkor még nem volt feltöltve semmilyen adattal (nevek, telefonszámok, SMS-sek, e-mail-ek, e-mail kliens-beállítások, WLAN beállítások) a telefonom - mivel akkor vettem ki a dobozból és rögtön frissítettem - ezért nincs tapasztalatom, hogy szoftverfrissítésnél mi az, ami ezekből megmarad és mi az, ami törlődik.
Jelenleg szeretném a legújabb szoftververzióra frissíteni az E66-om és azt szeretném megtudni, hogy mi az, ami ilyenkor törlődik? Mit kell archiválnom és hogyan? PC Suite-ot kell használnom? Minden törlődik, mint pl. a hard-reset esetén? Újra be kell állítanom a WLAN-t is (IP, DNS, stb.)? Le kell mentenem az összes SMS-t, e-mail-t?
Mi a helyzet az adatok visszatöltésével? Ez megoldható zökkenőmentesen? Gondolom pl. e-mail kliens, vagy WLAN beállításokat nem lehet visszatölteni, azokkal akkor újra szarakodnom kell? SMS-ek pl. visszatöltéskor megtartják az időbélyegzőt? Mi a helyzet a memóriakártyán tárolt fotókkal, videókkal, dokumentumokkal? Azok is törlődnek?
Amúgy mennyire stabil az új, 300.21.012 szoftver? Csakmert a jelenlegi 210.21.007-es nagyon az, eddig egyszer nem fagyott, teljesen megbízható. Nem szeretnék úgy járni, hogy frissítem és elkezd megbízhatatlanná és instabillá válni a telefonom. Mekkora esély van arra, hogy rosszabb lesz?
Előre is köszi a választ!
Get Moded!
-
őstag
A frissítés csak a telefon-memóriát érinti, a kártyához nem nyúl! Elvileg minden törlődik, mint egy hard reset esetén. Progik közül csak az marad meg, ami a memóriakártyára volt telepítve.
A mentéshez a Nokia PC Suite tökéletes. Eddigi tapasztalataim alapján a telepített programokon kívül minden visszaáll.
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
DM-Fan
nagyúr
Hát, én elhatároztam, hogy frissítek az új 300.21.012 firmware-re, de mint minden upgrade előtt, utánaolvastam a neten különböző fórumokon a felhasználók tapasztalatainak és gyorsan letettem arról, hogy leváltsam a jól bevált 210.21.007-et.
Pl. magán a Nokia Support Discussions fórumon ezek olvashatók:
Latest Firmware Upgrade Changelogs and E66 Experiences With v.300.21.012
Összegezve az új frissítésről több fórumon olvasottakat:
- többen tapasztalták, hogy a kamera által készített fotók és videók minősége még a legelső firmware-rel elérthez képest is leromlott, az eddigi legjobb minőséget a 210.21.007 adta
- többen jelezték, hogy problémák vannak az adatok visszatöltésével az upgrade után, így pl. a névjegyzékkel és/vagy a naptárbejegyzésekkel (még akkor is, ha a korábbi beállításokat nem integrálták a backup fájlba, hanem csak a tiszta névjegyzék, vagy naptár volt benne)
- jópáran beszámoltak róla, hogy nemhogy gyorsult volna a telefon, de sokaknak iszonyatosan belassult és gyakran hivatkozik megtelt memóriára
- szabálytalan időközönkénti fagyások, újraindulások, melyek a korábbi verzióval nem jelentkeztek (tehát nem telefonhibáról van szó).Volt olyan user, akinek valami nagyon félresikerült az upgrade-nél és többet be sem kapcsolt a telefonja, illetve olyan is akadt, aki arról számolt be, hogy az upgrade után használhatatlanná vált a telefonban levő 16 GB-os microSD kártyája, amit azóta formázni sem tud, még PC-s kártyaolvasóban sem.
Szóval azt hiszem, hogy most ezt az upgrade-et kihagynám, igazából nincs is semmi gondom jelenleg a telefonnal és aranyszabály, hogy "ne nyúlj egy jó működő rendszerhez".
Azért várok további tapasztalatokat azoktól is, akik már túlvannak eme "butításon", hátha ők mást tapasztaltak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz PhoenixK #2469 üzenetére
Én sem vettem ki a legutóbbi frissítés előtt az E66-ból és nekem sem lett semmi baja.
Qru:
"Aki FW frissítés előtt nem veszi ki az SD az meg is érdemli komolyan."
Hát én meg úgy látom, hogy amennyiben a Nokia nem hívja fel arra a figyelmed, hogy "te barom, vedd ki a memóriakártyádat, mert tönkremehet a frissítés közben", akkor hadd legyen már jogom, hogy szidjam a Nokia-t emiatt és leverjem rajtuk az amúgy nem olcsó kártya árát.
Márpedig erre sehol nem hívják fel a figyelmet, nemhogy egy baszom nagy villogó üzenetben a frissítés megkezdésekor, de még az upgrade instructions-ban sem. Szóval szerintem nem a felhasználó sara, különösen egy olyan korban, amikor annyira lámának nézik a felhasználókat, hogy még a mikrosütők használatijába is beleírják, hogy ne szárítsd benne macskát, vagy a TV-k manualjába, hogy ne ejtsd a lábadra, mert sérülést okozhat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz PhoenixK #2471 üzenetére
A srác ezt írta:
"I update my Nokia E66 this night, and i know i have no encryption on my memorycard.
But after update 30..something, my 16GB memorycard is corrupt.
I try everything, like to format but not accsessible, nothing work.
After that i remove the memorycard, and put it in again (many times)
Get a message my memorycard is encrypted even if that no encryption is enabled in the phone."Vagyis a telefon azt mondja a frissítés után a memóriakártyájára, hogy az jelszóvédett, miközben sosem kapcsolta be ezt az opciót és le is ellenőrizte frissítés előtt, hogy nem volt lekódolva.
Vagyis a frissítés közben valószínű a telefon önállósította magát és szépen kódolta a memóriakártyát. Azért ez nem normális szerintem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem nem jó a hasonlat, mert kocsimosásnál egyértelmű, hogy mi lesz, ha nem húzod fel az ablakot. Itt viszont a gyártó csak annyit mond, hogy ne legyen titkosítva, tehát burkoltan utal is rá, hogy ha nincs titkosítva, akkor semmi probléma nem adódhat, mert ha így lenne, akkor azt írná, hogy feltétlenül vedd ki.
Az autós példánál maradva én erre inkább azt a hasonlatot hoznám, hogy ez olyan, hogy otthagyod a bezárt kocsid a parkolóban és mire visszaérsz vagy megvan, vagy nem. Nem volt titkosítva a kártya (tehát bezártad a kocsit), viszont mégis tönkrement (vagyis a elvárható/körültekintő magatartás mellett mégis ellopták a kocsid).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
D Pinocchio
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megosztom veletek is a Nokiával, illetve a garanciális javításokkal foglalkozó(?) központi szervízével kapcsolatos szomorú tapasztalatomat. Kb. 3 hete teljesen lefagyott az e66, nem lehetett bekapcsolni, a próbálkozásokra csupán felvillant a bill. háttérvilágítása. A vidéki nokia üzletből Bp-re, a kp-i szervízbe továbbították, "hiszen symbianos, ezt csak ott tudják javítani". Zaklatom őket (bp-i szervíz) folyamatosan, de folyton csak hitegetnek: alkatrészt kell rendelni, v már itt van csak még raktáron , de 1-2 nap és kész. Ennek már közel 3 hete! Kicserélni persze nem hajladóak, de úgy tűnik, h- ésszerű határidőn belül- megjavítani sem. Ennyit a Nokia gyári garanciájáról... -
Ügyetlen
csendes tag
Sziasztok!
Soha nem használtam GPS-t.Az E66-ban lévőt azonban szeretném, csak az nincs leírva, hogy hogyan is kell azt használni! Szóval olyan teljesen kezdőnek. egyszer sikerült valahogy, csak a hangos beszélője nem működött. Azóta még nem jött össze, A használatiban mindenféle le van írva, csak maga a folyamat nem. Bocs, ha hülyének látszom...... -
DM-Fan
nagyúr
válasz Ügyetlen #2478 üzenetére
A hangos navi alapból nincs benne a Nokia Maps-ban, ahhoz licencet kell letöltened az első használatba-vételkor. A próbalicenc ingyenes, 90 napig él, ezalatt az idő alatt teljes körűen navigál neked hangosan a Nokia Maps. Ha a 90 napon túl is akarod használni, akkor meg kell venned ennek licencét, ami 100 Euró / év.
Amúgy használata egyszerű: megnyitod a Maps-et, fölengeded netre, majd
Opciók -> Keresés -> Címek: itt a címet beütöd, megkeresi, kiadja a hasonló nevű címeket, kiválasztod a megfelelőt, ok-t nyomsz, majd feljön egy lista:Megjel. térk.-en, Ide gyalog menni, Ide vezetni, stb.
Kiválasztod az "Ide vezetni"-t, amikor is megnyílik a navigációs képernyő és rögtön sipákolni kezd, hogy nincs licenced, akarsz-e letölteni. Azt mondod, hogy igen, fölmegy a netre és pár másodperc alatt lekapja a 90 napos próbalicencet. Ezek után már fog neked navigálni hangosan 90 napig. A licenc állapotát (hátralevő napok számát) folyamatosan tudod kontrollálni a Nokia Maps-en belül az Extrák -> Saját licencek menüpont alatt.
A navigációs beállításokat meg tapasztald ki magad (útvonalak elkerülése, színek, hangok, stb.).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Nekem memóriakártyával kapcsolatban lenne szükségem segítségre.
Tervezek beszerezni egy 8 GB-os microSDHC (Class 4-es) memóriakártyát, valószínű Kingston-t. Kérdésem az, hogy mi a menete a jelenlegi, gyári 2 GB-os kártya kicserélésének? Kell formáznom az új kártyát? Azt a telefonnal, vagy PC-vel tegyem meg? Gondolom első körben valahogy át kéne rámolnom a gyári memóriakártya tartalmát az újra. Ezt hogyan tegyem meg? Használjam a PC Suite-ot úgy, hogy learchiválom a memóriakártyámat, kiveszem a telefonból, belecsapom az újat és arra visszarámolom szintén a PC Suite-tal?
Vagy célszerűbb úgy csinálni, hogy kiveszem a gyári memóriakártyát, becsapom kártyaolvasóba, fölmásolom Total Commander-rel a tartalmát valahova a vinyómra (rejtett fájlokat is engedélyezve), majd beteszem az új kártyát a kártyaolvasóba, arra szintén Total Commander-rel fölmásolom, majd becsapom az új kártyát a telefonba?
Szóval melyik a jobb megoldás? Lehet bármilyen probléma akár egyik, akár másik módszer alkalmazásával? Ki kell kapcsolnom a telefont a memóriakártya kivételekor, vagy csak elég a készülék tetején levő piros gombos menüben levő Mem.k. eltávolítása opciót használnom? Ez utóbbi használatával az új memóriakártya hogyan kerül bemountolásra? Újra kell indítani hozzá a telefont?
Amúgy mire számíthatok, lassul a telefon a 2 GB-os kártyáról 8 GB-osra váltás következtében?
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ez a helyes:
"Vagy célszerűbb úgy csinálni, hogy kiveszem a gyári memóriakártyát, becsapom kártyaolvasóba, fölmásolom Total Commander-rel a tartalmát valahova a vinyómra (rejtett fájlokat is engedélyezve), majd beteszem az új kártyát a kártyaolvasóba, arra szintén Total Commander-rel fölmásolom, majd becsapom az új kártyát a telefonba?"
És nem lesz semmi probléma.
Ja hogy volt még kérdés Használd a memóriakártya eltávolítását, csak akkor kapcsold ki a telefont, ha ezt valamilyen okból nem engedné. Az új kártyát behelyezés után azonnal be fogja csatolni, nem kell újraindítani.
Magától a kártyától nem lesz lassabb, csak ha meg is töltöd zenével, készülj fel a hosszú frissítésre a zenelejátszóban
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Ügyetlen
csendes tag
Köszi szépen!
Nos a gondom ott van, hogy minden licenc oké, még se hajlandó hangosan megszólalni. Pedig be van állítva a magyar, a navigációs ablakban a hangerő is maxra van állítva. Na innentől kezdve nem tudom... Ezek szerint külföldön drága mulatság használni, ha jól sejtem... (net...) -
Qru
MODERÁTOR
válasz Ügyetlen #2485 üzenetére
Csak addig használ netet amíg a licenszet leszedi utánna nem. Kivéve ha a helymeghatározási módszereknél a kiegészített gps is be van kapcsolva, ilyenkor a netről szedi le műholdak pozícióját. Előnye, hogy kb rögtön talál kapcsolatot hátránya, hogy adatforgalmat generál.
#nincsbennetarcsi
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Ügyetlen #2485 üzenetére
Hát, akkor passz, nézegesd egy kicsit még a Nokia Maps beállításait, szerintem ott lesz valahol a bibi. Ha nem jön össze, akkor (adatmentést követően) próbálkozhatsz egy hard resettel, hátha segít.
A net-eléréssel kapcsolatban nem említettem (azt hittem egyértelmű), de ahogy Qru is említette, csak a licenc-letöltéshez kell egyszeri alkalommal netre engedned a Nokia Maps-t, akkor is csak pár kilobájtnyi adatforgalmat fog neked generálni a licenc-letöltéssel. A későbbiekben teljesen működőképes a program netelérés nélkül is, maximum ahhoz kell, ha műholdképként szeretnéd megnézni a térképet, mert akkor a fényképtextúrát a netről szedi le, de ez ugye esetleges.
Qru: Érdekes, mert első pár alkalommal tényleg nehezen talált műholdat a telefon (kikapcsoltam a Bluetooth-os és a net alapú kiegészítő GPS-eket, azóta sem kapcsoltam vissza), viszont a harmadik-negyedik használattól kezdve meg azonnal talál műholdat, valahányszor elindítom a Nokia Maps-t. Szóval hülyén hangzik, de be kellett járódjon, vagy nem tudom. Most már olyan, hogy megnyitom a Maps-et és mire beütöm a címet és rányomok, hogy "Ide vezetni", addigra már simán bepozicionált és már tervezi is az útvonalat. Különös, úgy látszik szerencsém volt a telefonnal. Meg lehet az is benne van, hogy zömmel Pesten belül használom.
Szóval én maximálisan elégedett vagyok a Nokia Maps-szel, prímán navigál, gyors, megbízható, így nem is kísérletezek azzal, hogy föltegyek egy Garmin-t vagy valami mást.Get Moded!
-
Qru
MODERÁTOR
Hálózatalapú GPS is le van tiltva? Elvileg megjegyzi a műhold utolsó ismert pozicióját, és tudja merre halad, szóval ha viszonylag gyakran használod akkor tényleg sec-perc alatt talál holdat.
Nekem Garmin van, nincs hekkelve a telóm így a maps-et sem tudtam meghekkelni. Sajnos így kicsivel gyorsabb merül a teló de ennyi belefér.#nincsbennetarcsi
-
DM-Fan
nagyúr
Ez csak azért furcsa, mert ugyan van csomagkapcsolt netem a mobilelőfizetésemhez, azonban a forgalomszámlálóban ez a forgalom nem jelenik meg, illetve a Nokia Maps forgalomszámlálója sem jelzi mindezt ott a térkép alatt. Vagy ez utóbbi csak a műholdképek-letöltését számolná? Viszont a telefon forgalomszámlálójában akkor is látszódnia kéne, vagy nem? Vagy ez olyen elenyésző adatmenyiséget jelentne, hogy csak pár kilobájt lenne? Nem értem, mert elvileg azt is látnám.
Get Moded!
-
Csak pár kilobyte-ról van szó. A forgalomadatok nem folyamatosan, hanem 1) lezáráskor 2) hosszabb időnként 3) valamivel nagyobb adatmennyiség után frissülnek csak. Ennek a nyilvánvaló optimalizáláson túl (mégse kéne byte-onként frissíteni) technikai okai is vannak. Röviden a naplózás egy ritka gány alrendszer.
Szóval ha a 3G/EDGE kapcsolat lebomlott, ott lesz a naplóban az a minimális forgalom. Persze mobilnet/normális előfizetés nélkül ez is elég horribilisbe tud átcsapni
Apropó, ha nincs a hálózati rásegítés, a GPS modul idővel (megadott feltételek mellett) pusztán a korábbi fixek alapján gyorsabban tud pozicionálni. Ld. hideg-, meleg-, forróindítás.
-
DM-Fan
nagyúr
Értem. Nekem a Voda-nál van csomagkapcsolt mobilweb basic csomagom az előfizetésben, aminek az opciós díja havi fix 800 Ft és korlátlan adatmennyiséget netezhetsz, annyi a megkötés, hogy 12 MB-nyi havi forgalom után lecsökkenti a sávszélességedet. A következő hónap elején a korlátozás megszűnik és amíg ismét el nem éred a 12 MB forgalmat, addig megint maximális sávszélen kapod a netet. Ha túlléped sincs semmi gond, adatmennyiségi korlát nincs, csak akkor lassul. Ráadásul két hónapig a havi 800 Ft-ot sem kell fizetnem, mert akció volt július elején, amikor beregeltem rá. Arra tökéletesen elég, hogy az e-mail fiókjaim tartalmát nap közben többször leellenőrizzem, illetve ha valamit gyorsan kell keresni Google-ben, vagy Wikipedia-n, az gyorsan megvan minimális adatforgalommal. Ahol meg lehet, ott W-LAN-t használok.
Lényeg, hogy én ahogy eddig észrevettem, amikor bontódik a 3G kapcsolat, akkor rögtön elszámolja a napló az adatforgalmat, még akkor is, ha az csak egy e-mail kliens lekérdezés volt és mondjuk 10 kbyte volt az össz forgalmazás.
Ugyanakkor tényleg igazad van, most néztem a részletes naplót és azt látom, hogy pl. a hétfői navigálásom kezdetének időpontjában (aztán fél órával később, egy újbóli Nokia Maps indításkor) tényleg volt 1-2 kbyte csomagkapcsolt adatforgalom, ami csak a Nokia Maps lehetett. Akkor ez a titok nyitja, ezért talál ilyen gyorsan műholdat. Na, ezt is megfejtettük. Viszont megnyugtató, hogy tényleg nagyon elenyésző adatmennyiséget jelent, bár igazából ezen mobilnet csomag mellett az sem hatna meg, ha nagyobb volna, még szerencse, hogy a 3G-nek nincs külön kapcsolási díja a fix előfizetési díjon felül (legalábbis eddig nem tudok róla, hogy lenne, erősítsetek meg!).
Csak akkor azt nem értem, hogy ezt a Nokia Maps adatszámlálója (ami egyébként mindig ott van a főképernyőn) miért nem számolja. Ezek szerint az tényleg csak térképadat-letöltést (műholdkép) számol.Na, ma is okosabb lettem, köszi a felvilágosítást!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Qru
MODERÁTOR
Ez tök jó, kár hogy a panyonál nincs ilyen.
Én is csak úgy jöttem rá, hogy NM elindítása után kiléptem a desktop-ra és látom a 3G adatkapcsolat ikont. Néztem is nagyot, hogy most mi is van?!
Ráadásul nekem nincs semmi adatforgalom csomagom így elég borsos árat fizetek minden ilyen akcióért.
Az esetek 99%-ában ingyenes hotspotokról megyek fel, szerencsére itt a belvárosban kb minden sarkon van 1 belőle.#nincsbennetarcsi
-
szokeherceg
aktív tag
Hali guruk, nekem is e66om van már egy ideje, kb egy hete uj szoftal, meg kell cáfolnom az elöttem elhangzó rémhíreket, se lassulás, se képromlás, se fagyást nem észleltem. Stabilabb müködést viszont annál inkább.. Elözövel néha bekavarodott a fiú bill zár ki-be kapcsolásnál, de mostmár ezis okéé
Viszont lenne egy nagy kérdésem.. Erre a telóra várható-e FM-transmitter program?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
DM-Fan
nagyúr
-
Van ám erre is magyarázat: a Nokia Maps egyszerűen nem tud arról, hogy a rendszer mennyi hálózati forgalmat generál a helymeghatározáshoz, mert semmi köze hozzá. A Maps annyit mond, hogy "adjál koordinátákat", a többiről nincs tudomása. (Ez igazából egy jó dolog).
szokeherceg: Az FM transzmitterhez hardver is kéne ám Az meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest