- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
athlasz
csendes tag
Meg tudná valaki mondani hogy a billentyűzárat az automatikus beállításon kívül hogy lehet aktivizálni? Néha a kikapcsoló gomb megnyomásával felajánlja, ott a "kikapcsolás!" alatt, h "billentyűzet lezárása", de sokszor meg csak a módok jelennek meg a kikapcsoláson kívül... Ezt nemértem... Mitől függ h felajánlja-e ezt a lehetőséget?
Köszi! -
sz.9
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy át lehet-e állítani a szundi idejét a gyári 5 percről többre?
Valahogy nem bírom megtalálni...lehet,h nem is lehet állítani?
Help!!Az a baaaj...
-
Psychobilly
csendes tag
Hello!
Én úgy tudom, hogy nem lehet állítani, de én már annak is örülnék, ha egyáltalán normálisan működne!!!
A következő szokott lezajlani:
Beállítom az ébresztőt 6:45-re.
Kikapcsolom a telefont.
Alszok.
6:45-kor csörög, lenyomom a szundit.
Felébredek 10:00-kor, remek elaludtam...
Bekapcsolom a telefont, és szól hogy keljek fel mert 6:45-van !!!!!!!Nem tudjátok, hogy ez miért lehet? Nem mindig csinálja, és ha nem kapcsolom ki, akkor minden ok. Szoft: 200.21.118
Amúgy nekem nagyon bejön a teló, csak ezek az apróságok ne lennének. Sz betűre keresés, akksi probléma (2 napig bírja, de csak ha kikapcsolom a 3G-t...) -
revolver
aktív tag
válasz Psychobilly #1654 üzenetére
Nekem is ez a szoft van rajta,és tökéletesen működik.Egyet viszont szerintem nézz meg a telefonon ,lehet ez miatt nem ébreszt!
Menü-Eszközök-Beállítások-Általános-Testreszabás-Hangok A lényeg most jön Némítás elfordítással legyen kikapcsolva!
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
sz.9
tag
Mondjuk ez egy olyan dolog amit egy szoftver frisitésbe simán bele lehet írni, csak kérdés, hogy az illetékesekhez eljut-e ez az igény...
Az a baaaj...
-
Bootsy
csendes tag
sziasztok!
a kollégámnak tegnap vettünk egy E66-ot. elég gáz problémája van:
kb 3 óra alatt lemerül!!!!! és brutálisan melegszik! a slide felső részének alján már tojást is lehet sütni!
Valaki valami ötlet?
THX -
sz.9
tag
válasz angebot #1665 üzenetére
Hahaha
Azért ez nem olyan nagy gond, csak már megszoktam a 10 percet a 6300-nál amit anno használtam. Abban lehetett állítani, ha jól emlékszem.
Amúgy a telefon szuper!Az akkus gondra üzenem, h zárlatos vagy az akku, vagy a telefon tápja (esetleg más egysége)
Vissza kell vinni, akkucsere, vagy telefoncsere!Az a baaaj...
-
revolver
aktív tag
Kis csini!
-
revolver
aktív tag
Igen szerintem is elég nőies,csak gondoltam érdekesség képp megosztom veletek....
Találtam egy jó témát is,bár nekem csak az ikonok tetszenek benne:
Nokia N86 hivatalos témájának az utánzata.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a helye de segítséget kérnék. Megszorultam jobban anyagilag és most még fontosabb lenne ha el tudnám adni a Nokia E66-omat.
Köszi és bocsi, hogy ide írtam! -
athlasz
csendes tag
Helló!
Szeretném feltenni a CorePlayer programot, de mindegyik verzióra tanusítványhibát vagy hasonlókat ír.. Mit csinálok rosszul?
Köszi -
revolver
aktív tag
válasz athlasz #1681 üzenetére
Helló!
Először is ez legyen beállítva: Menü-eszközök-beállítás-általános-Alkalm.kezelő itt a szoftvertelepítés mind , online tanusítv.ellen. ki
Ezután állítsd vissza a dátumot egy évvel,majd a következő töltsd le, és telepítsd:
Így működnie kell!
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már vki olyan problémával, hogy a teló dátuma magától elállítódik. Éjjelre ki szoktam kapcsolni, előtte beállítok egy időzítőt reggelre és néha előfordul hogy másnapra nem vált napot a teló, marad az előző nap.
-
Qru
MODERÁTOR
Emberek! Mivel sztem nem korrekt eljárás, hogy egy közel 100k-s telefonhoz külön kelljen fizetni a 3. hónap után a navigért ezért egyéb alternatíva után néztem. Sikerült az "ingyenes" Garmin MobilXT felaplikálni a telóra. Egyenlőre úgy tűnik működik pöpecül, bár hosszasan nem volt még időm tesztelni.
Elsőre kicsit szokni kell a Nokiás térképszoft után, de sokkal szebb és jobban kezelhető az egész sztem.
#nincsbennetarcsi
-
Mr. Teddy
őstag
válasz revolver #1691 üzenetére
Szia!
Esetleg én is elkérhetem a Szignózott hackelt nokia mapset?
Illetve
Qru: A Garmin Xt akkor nem kér all files hacket, ergo nem kell hello carbide-olni, vagy mást csinálni? Illetve nem tapasztaltad a Garmin progikra jellemző hibákat, mint például, hogy fogyasztja az akksit, vagy megfogja a memkártyát és nem tudod számítógépen megnyitni.
Unokatesómnak ígértem teszek fel az új e66-ra navigációt, ezért érdekelnek ezek, köszi mindkettőtöknek!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz revolver #1691 üzenetére
Szia!
Esetleg én is elkérhetem a Szignózott hackelt nokia mapset?
Illetve
Qru: A Garmin Xt akkor nem kér all files hacket, ergo nem kell hello carbide-olni, vagy mást csinálni? Illetve nem tapasztaltad a Garmin progikra jellemző hibákat, mint például, hogy fogyasztja az akksit, vagy megfogja a memkártyát és nem tudod számítógépen megnyitni.
Unokatesómnak ígértem teszek fel az új e66-ra navigációt, ezért érdekelnek ezek, köszi mindkettőtöknek!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mr. Teddy #1695 üzenetére
Nem kért hacket, teljesen gyári a telóm, nem piszkáltam meg all files hack-el. A nélkül is ragyogóan felment, kb 6 egyszerű lépésben megoldható. Nem vok nagy szoftverguru de tényleg kb pofon egyszerű az egész.
Tegnap este pakoltam fel még nem volt időm tesztelni rendesen, erkélyre kiálltam és látott engem meg utvonalat is tervzezett. Na majd ma megyek vele egy kört a városban, hogy teljesít élesben.
Aksis dolgot megoldja ha törlöd az egyik file-t a garmin könyvtárból. Azt hiszem itt olvastam az egyik hsz-ben...Viszont a Nokia Maps nekem így a 3 hó eltelte után egyáltalán nem hajlandó navigálni. Kírja, hogy rendeljem meg, a térképen elhelyez de bárhova mennék azt írja licenszeljem.
#nincsbennetarcsi
-
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Nokia Map: Mivel a fájl amit szignózni kell nagyobb méretű 1MB-nál így mindenikinek ajánlom,hogy szerezze be a cer,key fileokat ,majd utána a "SignSIS" nevű programmal már gyerek játék a szignózás.
A tört verzió,amit szignózni kell: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest