- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
revolver
aktív tag
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
mfan
csendes tag
Sziasztok!
Először is mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánok!
Nekem már megjött a Jézuska!
és... Nokia E66-ot hozott!
Viszont azt nem tudom, hogy milyen töltés kell neki először. Valaki tudna nekem segíteni?
Köszönöm előre is a választ!
Dalma
-
mfan
csendes tag
Az előzőhöz még egy kis pluszkérdés: Meg kell-e várni egyáltalán, hogy teljesen lemerüljön?
Köszi ezt is.
Dalma
-
revolver
aktív tag
Vki tudna nekem segíteni?
A telefonon , hogy lehet megjeleniteni a másodlagos kamerát? Az N73-nál van ilyen lehetőség mikor a kamerát elinditom,hogy opciók-és a másodlagos kamerát használ.Erre gondolok az E66-os esetében is.
-
sz.9
tag
Sziasztok!
Találtam E66-hoz a neten nagyon jó kis témákat. Felmásoltam a mem kártyára, viszont telepítésnél tanusítvány hibát jelez és nem folytatható a telepítés.
Tudtok valmi gyors megoldást, vagy "hackelni" kell az egész telót hozzá?Köszi!
Az a baaaj...
-
baradi
senior tag
Sziasztok Kollégák!
Csak 1 gyors kérdésem lenne:
összecsukásnál befejezi a hívást?
előre is köszönöm!
-
sz.9
tag
van egy olyan gondom a telefonnal, hogy amikor engem hívnak és felveszem a (zöld) hívás fogadás gombbal, vagy akár szétcsúsztatva, akkor csak kb 1,5-2 másodperc múlva jön létre a kapcsolat..valamiért nagyon lassan épül fel az átvitel.
Ha egy másodpercen belül a felvevés után beleszólok, akkor nem hallannak semmit a vonal másik végén. Elég kényelmetlen dolog én nem vagyok hozzászokva.
Más nem tapasztalta ezt?Az a baaaj...
-
clayman
aktív tag
Sziasztok! Nektek nem szokott olyat csinálni, hogy nem megy le alvó üzemmódba (kijelző teljesen kikapcs), hanem csak a háttérvilágítást kapcsolja ki, aztán így marad akár órákig?
Elég gyakran tapasztalom, és fogalmam sincs, mi okozza...
[ Szerkesztve ]
-
revolver
aktív tag
Yash tudnál nekem segíteni? feljebb már kérdeztem (1307 hsz.)
köszi előre is!
-
jamie66
tag
vki tud PÜ-t küldeni hogy a 110.07.126 (?) os szoft tényleg nem hackelhető, vagy ha lehet vele vmit kezedni, akkor hogyan kell? új vagyok még a symbianos telók között, megköszönném a segítséget!
üdv
Petőfi Rádió - Tekerjetek eMRre!
-
sz.9
tag
Restart az már volt párszor, ha arra gondolsz, hogy ki kapcs aztán újra be...
Formázás alatt mit értesz?
Firmware refrest meg azért nem csináltam eddig, mert a legújabb van az enyémen..gondolod, hogy érdemes? Mivel próbálkozzak szerinted? Elég zavaró ez a késlekedés, minden nokiám abban a pillanatban felépítette a kapcsolatot ahogy felvettem...abban a pillanatban, itt meg hiába szólok bele, semmit nem halanak az első másodpercben.Az a baaaj...
-
jamie66
tag
hello!
ha telepíteni akarok valami szoftot az e66om ra akkor a telepíteni kívánt fájlt hová helyezzem? ahogyan én kipróbáltam azt írta ki hogy "......sis.nem támogatott fáljtípus"
előre is köszönöm a segítséget!
üdvPetőfi Rádió - Tekerjetek eMRre!
-
yash
senior tag
Na, akkor ki-ki hamozza ki ami kell neki, rovid leszek: masodlagos kamerat direktben nem probaltam aktivalni szofttal, esetleg egy cCam-mal kellene probalkozni. Valtogatni webcamozasnal tudsz amit probaltam is, neve: Mobiola Webcam.
Formazas alatt nem resetet ertek, hanem formazast. Koddal, de nem irok le rola tobbet, mert akkor ismetelnem kellene a kockazatos mellekhatasokat is, keress ra forumon gyorkeresoben (bal oldalt fent a doboz). kulcsszo: formazas. Vagy olvass vissza
110-es szoftra jelenleg NEM ISMERT hasznalhato eljaras hackelesre.
SlideHelper telepitese pofon egyszeru, esetleg hackelni kell (de az nem nehez, keszitettem hozza mindent az egyik hsz-ban, kulcsszo: hack). En hasznalom, mert jo dolog, ha pl becsukom a telefont, egybol sotetedik a kepernyo (este utalatos sotet szobaban miutan megnezed az orat es meg 10 masodpercig vilagit es nem tudod elkezdeni az alvast)
Remelem mindenkinek irtam...
ui: valaki lemaradt nem tamogatott fajltipus: regebbi verzioju telefonra van a sis (os 9 elotti verziok). ez bizony nem fog menni sehogy (csak regebbi telefonra tudnad rakni), nem kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
jamie66
tag
szia!
köszönöm a választ! viszont egy valamit még nem értek. lehet hogy triviális, meg minden de nagyon kezdő vok a témában, és értek kulcsszavakból is...végigolvastam a topicot töviről hegyire
De a kérdésem az lenne, hogy akkor ha nekem a 110 es szoft van akkor nem is tudok telepíteni semmi progit a telómra, vagy ez hogyan történik? Valamint ha a .sis nem támogatott fáljtípus, akkor mi lenne a támogatott az e66hoz? És még egy utolsó, hogy a csomagodba amit feltettél (a hackes) akkor az az én telómon nem is működik?
előre is köszi a válaszokat!
üdv!Petőfi Rádió - Tekerjetek eMRre!
-
yash
senior tag
-
yash
senior tag
válasz jamie66 #1328 üzenetére
a sis es sisx is tamogatott E66-ra, melyik gyarto hogy nevezi el... sisx-ek altalabn mindig csak az ujak, a sis-es lehet regi is, az nem mindig megy fel... ha 110 szoftod van, akkor a hack nem megy fel, es alairatlan (unsigned) progikat nem tudsz feltelepiteni. ez nem jelenti azt, hogy semmit, de a crackerek altal keszitett tort programokat jo esellyel biztos hogy nem, mert a symbiansigned nem irja ala oket tanulmanyozd a syimbian szignozas nevu dolgot a nokiaprogramok.hu-n es rajossz, mirol beszelek, ha erdekel!
-
yash
senior tag
válasz jamie66 #1332 üzenetére
A szotar packbol a Dictionaryt nem kell telepitened, minden E66-on alabol rajta van. Ezek hivatalos gyari letoltesek, gondolom kotelezoen felmegy 110-esre is.
Az Apps csomagbol nem fog minden felmenni, mert van koztuk unsigned is. De van koztuk ami felmegy (pl Slick, X-plore, meg par rendes gyari progi). Sajnos nem jeloltem, melyik megy fel es melyik nem, namal alapertelmezett a hackelt telo
-
e66rulez
csendes tag
Üdv, és Boldog Új Évet mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy az E66-ot nem tudom Bluetooth-szal összehozni a Nokia PC Suite felületén. A hibaüzenet: "A telefon nem hitelesíthető". Dátum visszaállítás sem segített. Érdekes módon, ugyanez az átviteli mód tökéletesen működik egy kis MSI netbook-kal, amiben gyári Bluetooth van.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a porbléma?Előre is köszi!
-
revolver
aktív tag
Help!
Nem tudok youtube videókat megnézni. A "could not connect to streaming server" üzenetet kapom állandóan.
Kapcsolódás wifin keresztül.Tudom a router-beállitásánál kellene eszközölnöm valamit,csak nem tudom pontosan,hogy mit. Le tudná írni nekem valaki részletesen,akinél volt már ilyen probléma?thx
[ Szerkesztve ]
-
revolver
aktív tag
Szia!
Igen! Ahogy mondtad MobiTubia-val működik!
Érdekes Bármint , amikor elindítom a webböngészőt felmegyek a youtube oldalára.Ott elinditok egy klippet,amit a realplayer nyit meg ,és kapcsolati hibára hivatkozva nem játszik le semmit!?
Mindegy igy is tökéletes! Köszönöm Yash!Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
Kaktuszka
csendes tag
Tud valaki ajánlani valami Symbianra való msn messenger klienst? Mert találtam annyit, mint égen a csillag, de kíváncsi lennék egy pár véleményre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest