- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
pdf doc....ilyesmiket mennyire olvas?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
tomson67
tag
Sziasztok! A hard reset konkrétan "mit tesz" a telóval? Mi az ami elvész, mi az ami marad? Beállítások? Internet, wap, mms etc.?
I was trojan...
-
jamie66
tag
válasz tomson67 #2205 üzenetére
Erre azt hiszem revolver mondott egy jót, hogy a #7370 (azt hiszem...ez a kombináció) nem teljesen gyalulja le a telót. Van rá valami: piros gomb-bekapcsoló gomb 3-as gomb cucc, de már nem tudom pontosan Én egyszer próbáltam, és működött!
Petőfi Rádió - Tekerjetek eMRre!
-
bylow
senior tag
Sziasztok! A 210-es szoft.-ot hol találom meg?
ByLow #
-
Sógi
addikt
Hello mindenkinek,
Most van másodjára szervízben a telóm, egyszer kicserélték a nyöszörgős billentyűket, mikor visszakaptam nem ment be a memó kártya a helyére, kellett kicsit feszegetni, mert belógott a határoló lemez tudnak vmit ezek a "nagyok" a szervízbe
1 héttel később feljött az alsó billentyűsor egyik fele, amit elkezdett feszíteni a felső slide része és folyamatosan súrolódnak egymáson, köszönöm N szerviz
3-dik hete, h megvanCsak, h lássátok, h szenvedek, nem használhatom, pedig megkedveltem! Még mindig kitartok, h ezek után fogom használni probléma mentesen, de gondolkodtam, h áthajtok rajta párszor kocsival és jól meg is taposom Szted kifogtam az egyetlen hibásat a 100 ezerből?
[ Szerkesztve ]
-
revolver
aktív tag
válasz Szabeszka #2212 üzenetére
Én a Hard resetet ajánlanám mindenkinek.
Volt már,hogy megcsináltam a szoft resetet majd vissza telepítettem a programot,és az istennek sem akart elindulni.Akkor mondom hard reset-be is vált utána már simán indult.Ha csinálsz szoft resetet akkor még egy csomó fájlt fent hagy a telón.Amit meg is tudsz nézni a fájl kezelőben(pl.:X-Plore).
Ha valaki reseten gondolkodik akkor hard reset!Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
carleetos
csendes tag
-
sipitamas
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem boldog tulajdonosa egy E66-nak, nagyon bejön a telefon.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Sony Ericsson K800i-n lévő névejgyeket hogy tudnám átvarázsolni minél egyszerűbben? Próbáltam már kimenteni Outlookba, onnan E66-ra, de minden névjegyet egy smsben kaptam meg, ami elég idegesítő 250 db névjegynél. Neme lehetne esetleg beállítani valahogy, hogy ne kapjak állandóan smst, hanem automatikusan mentsen? Egyébként próbáltam PC Suite-val is, úgy hogy kimentettem Outlooból, de nem sikerült sajnos, nem engedi importálni...
Kérlek segítsetek pls!!!!
Előre is köszi!
Tamás
-
jamie66
tag
válasz sipitamas #2215 üzenetére
Szintén k800i tulaj lévén ez a probléma nálam is jelentkezett, de én hozzád hasonlóan, szintén nem tudtam megoldani. Nekem maradt az egyenként beírogatás... Minden nap vagy 30-at. Egyébként Outlookkal én is próbáltam, és nekem a sonyról felmentek a nevek, de a az E66-ra már nem akart felmenni Lehet vannak ilyen pogik erre is...
Petőfi Rádió - Tekerjetek eMRre!
-
sipitamas
csendes tag
válasz Szabeszka #2217 üzenetére
Igen van, azzal át is küldtem a gépemre, az Outlook bevette. Utána Outlookból át tudom küldeni bluetooth segítségével E66-ra, de egyesével küldi, mind egy sms, és mire 235 név átjön... A SIM-es megoldással meg az a baj, hogy csak 70 nevet tárol nekem a SIM..
Másik kérdés még: 102-es szoftver van a telón, érdemes feltenni a 210-est? Tapasztalatok, javaslatok, vélemények?
Köszi!
Tamás
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Most kötöm újra az előfizetésem a Voda-nál és egy E66 lesz a kiválasztott készülék. A tesztek és a vélemények alapján nagyon jó telefonnak találom, azonban fölmerült pár kérdésem, amire remélem tudtok válaszolni. Előre is elnézést, biztos a legtöbb kérdésemre találnék választ, de nem volt idegzetem végigrágni magam ezen a rengeteg HSZ-en.
Szóval, kérdéseim:
1. A telefonnal lehet úgy is beszélni, hogy nem tolom föl a slide-ot? Tehát csukott állapotban is tudok hívást kezdeményezni, hívást fogadni?
2. Mi az aktuális és ajánlott verziószámú szoftver, amire érdemes a telefont frissíteni?
3. Mennyire kell félni a szoftverfrissítéstől? Nokia PC Suite-tal ajánlott ezt elvégezni, vagy más módon?
4. Ha nem szeretném hack-elni a telefont, akkor hogyan tudok szignálni rá programokat?
5. Javult-e a fényképezési minőség a Mobilarena tesztben láthatóakhoz képest az újabb verziószámú szoftverekkel?
6. Jelenleg nincs mobilnet előfizetésem, viszont szeretnék e-mail-t fogadni a telefonon, esetleg néha fölmászni a netre megnézni egy-két dolgot ha úton vagyok éppen, talán egy skype-kliens is befigyelhet ritkán. A Voda-nál viszont pont most emelték horror árúra az Internet Start szolgáltatást, aminek keretén belül eddig valami 1,6 Ft/10 Kbyte arányért lehetett netet használni, cserébe nem volt opciós díja, csak a forgalomhoz kötött 1,6 Ft/10 Kbyte. Namost ezt 12 Ft/10 Kbyte-ra emelték, ami szerintem köztörvényes rablás. E helyett havi 800 Ft-ért kapnék 12 MB-ot normál sebességgel (mondjuk ez a sebesség nem tudom mit takar), de az e fölötti forgalomért sem kéne fizetni, csak átlépve a 12 MB-ot kisebb lenne a szávszél és a 12 MB-os limit fölött tiltva lenne a VoIP átvitel. Kérdésem: szerintetek utóbbi jó választás lehet-e, avagy ki mit használ a Voda-nál ilyen célra?
7. Nyilvános WiFi hotspot-oknál mennyire használható a telefon netezésre?
8. Átlagos használat mellett (mondjuk napi 20 perc beszéd, 1-2 SMS, kis buzergálás) mennyi akkumulátor-időre számíthatok, ha egyébként éjjel-nappal be van kapcsolva a telefon?
9. A gyárilag mellékelt tok mennyire használható? Nem karcolja a telefont? Nem esik ki könnyen belőle? Ing/zakózsebben kényelmes viselet?
10. GPS-nél az első 3 hónapban valóban van hangos navigálás? Lehet valahogy ezt állandósítani (pl. ingyen)? Kell valamilyen netkapcsolat a GPS-hez, vagy csak a térképek frissítéséhez? Műholdakat normálisan látja/nem dobálja el őket?
11. Általánosságban mennyire megbízható a készülék? Nem csinál hülyeségeket (pl. fagyások, memóriakártyával kapcsolat-elvesztés)?Tudom, kicsit sok így egyszerre (és még szerintem minden eszembe se jutott), de inkább próbálom egy füst alatt megtudni, amit lehet.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.
DM-Fan
Get Moded!
-
Szabeszka
aktív tag
válasz sipitamas #2218 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy a K800i-ről egyből a Nokiára küldöd át a névjegyzéket az összes küldése opcióval, tehát kihagyod a gépet a dologból.
Egyébként érdemes 210-es szoftra javítani, mert gyorsabb, a duplabetűs nevekre is keres és javít egy kicsit a fényképek minőségén.On the road again
-
Szabeszka
aktív tag
2. V 210.21.007 Ez a legújabb szoftver és egyben ajánlott is.
3. A szoftverfrissítést nyugodtan megcsinálhatod otthon NSU-val, tökéletesen működik, csak előtte csinálj egy teljes mentést, hogy vissza tudd állítani a cuccaidat. De Nokia márkaboltban is megcsinálják neked, ha akarod, garival ingyenesen.
5. A képek minősége javult, nem egy digitgép, de a célra megfelel. Nem ez a főpofilja a telefonnak.
7. A telefon jól használható a wifi-zésre, nem dobja el a kapcsolatot.
9. A gyári tok nem rossz, nem karcolja a telefont, de nem egy strapabíró modell.
10. Az első 3 hónapban van hangos navigálás, utána nem hangos, de tudsz navigálni. Meg lehet hosszabbítani pénzért, ingyen már wareznak számít, az nem ebbe a fórumba való, nokiaprogramok.hu-n vannak fenn infók erről a témáról.
A GPS-hez nem kell netkapcsolat, a térképek fenn vannak a telefonon, illetve tudsz rá tölteni újakat a Nokia PC Suite-tal.
Ha be van kapcsolva kiegészítő gps és/vagy hálózatalapú, akkor generál egy minimális adatforgalmat, viszont egyből talál jelet. Enélkül pár percet azért általában várni kell.
11. Az új szoftverrel elég stabil a szoftver.On the road again
-
burasu4
senior tag
1. Igen, lehet csukott állapotban is hivást kezdeményezni és fogadni is. (én is igy használom)
7. Én nem használok semmi mobil net csomagot, mert mindenhol van ingyenes wifi. Nagyon sokat használom. Nem dobja el, stabilan veszi.
8. Átlagos használat mellett 2-3 esetleg 4 nap. (a 2-3 tuti)
10.nokiaprogramokon van GPS fórum. Ajánlom a Garmin-t.( ingyen)
11. Nekem semmi fagyás, bug, hiba nem volt még! Sztm megbizható. -
Qru
MODERÁTOR
4: Van egy szignózós (illetve több is sztem) oldal, keress vissza a fórumban, fejből nem tudom a linket. Ha csak lejárt szignós a használni kívánt progi akkor elég ha a dátumot visszaállítod és (telepítés után ,meg vissza term) fel is települ simán.
7: Teljesen jól, Mc-iben meg elég sok helyen van a városban ingyenes hot-spot. Eleinte sokat szórkoztam, hogy amerre gyakrabban hol vannak ingyenes hot-spotok. Ma már skubiból vágom hol tudom ingyen megnézni mikor jön a busz, a mailjeimet, wiw-et vagy amit éppen kell.
10: Nem kell feltétlenül net kapcsolat hozzá. Van benne beépített antenna, szóval net nélkül is boldogul simán. Viszont így vmivel lassabban talál műholdat (amúgy lerántja a netről a műholdak pozicióját, ami persze adatforgalmat generál értelem szerűen).
11: Nekem ugyan régi szoftom van, de néha navigálás közben újra indul (ez kb fél év alatt 2x jött elő), amúgy stabil. Viszont ha állandóna használod akkor sem árt néha újraindítani, ha hosszú ideig nem kapcsolom ki akkor néha kicsit "belustul".
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
sipitamas
csendes tag
Ne haragudjatok, hogy állandóan kérdezgetek, de még ez az első Symbianos telóm, és hülye vagyok hozzá egy kicsit.
Szóval, GPS. Belépek, hogy térképek, megkérdezi hogy kapcsolódjon az Internetre? Akár azt mondom igen, akár azt, hogy nem, nem talál műholdat. Mi lehet a probléma? Jó lenne tudni, mert holnap megyek Pestre, kéne a GPS segítsége.
Másik kérdésem pedig az, hogyha feltelepítek egy programot, akkor azt utána honnan tudom előhívni? Csak mert sehol nem találom...
Előre is köszi a válaszokat!
Tamás
-
Szabeszka
aktív tag
válasz sipitamas #2226 üzenetére
Nézzed meg az eszközök -> beállítások -> általános -> helymeghatározás.
Ha itt ki van kapcsolva a belső gps, akkor az a baj, kapcsold be, de kapcsold be a kiegészítő gps-t is, azzal gyorsabban meglesznek a műholdak, igaz egy minimális adatforgalmat bonyolít. Ha így sem lesznek meg a műholdak, akkor vszinű vmi probléma van a telóval. Meg arra figyelj, hogy épületen belül lassabban talál jelet.Amit feltelepítettél az a Telepítés mappába kerül.
[ Szerkesztve ]
On the road again
-
gergely001
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő E66 tulaj vagyok.
Biztos nagyon láma kérdés, de nem találom, hogy hol lehet kikapcsolni a menü animációt.
Ki akarom próbálni, hogy mennyivel lesz gyorsabb.
Köszi. -
Szabeszka
aktív tag
válasz gergely001 #2229 üzenetére
A menünek van animációja? Sztem nincs, vagy nem tudom, hogy mire gondolsz.
Ha ki lehetne kapcsolni vmi ilyesmit, az a menü->opciók és ott lenne.On the road again
-
-
gergely001
csendes tag
válasz Szabeszka #2230 üzenetére
Még régebben írták ezen a topicon, hogy gyorsabb lesz, ha kikapcsoljuk a menü animációt.
Azt hiszem egyébként megtaláltam, csak nem ilyen néven fut, hanem téma opciók / téma hatások.
Ha kikapcsolod, és megnyomod a menü gombot, akkor nem animálva jelenik meg a menü, hanem csak simán "felpattan".
Azért köszi -
Szabeszka
aktív tag
-
Nems
tag
Sziasz Mindenki!
tudom, hogy ostoba kérdés lesz ezért előre is bocs. A telóm E66 cirka fél éves de csak most a napokban akartam vele este sötétben sms-t írni. Nincs billentyű világitásom! Csak nekem és irány a service vagy senkinek és akkor ezt a sötétben levelezést buktam!
köszi a választ, szép napokat.
a lelkes amatőr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Szabeszka #2222 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Még a szoftverfrissítéssel kapcsolatban nem tiszta pár dolog. Előre is sorry a kérdésáradatért:
Ha mondjuk elhozom az üzletből, még nem teszek rá semmit, nem töltöm fel a telefonkönyvet és rögtön megcsinálom a szoftverfrissítést, akkor kell előtte mentenem valamit? Le lehet menteni az eredeti szoftvert? Érdemes egyáltalán? Ki kell vennem az SD kártyát, vagy hagyjam benne frissítés közben? Érinti azt a frissítés? Mi lesz a gyári preinstallált programokkal? Azokat bukom a frissítéssel? Egyáltalán hol tárolódnak ezek a preinstallált dolgok, a telefon memóriájában, vagy az SD kártyán? Ha frissítettem a szoftvert, akkor gondolom elvesznek a szolgáltató által beállított dolgok (pl. SMS központ száma). Mire kell odafigyelni, mit kell feltétlen visszaállítani a szolgáltatóhoz tartozó dolgok közül?
Egyáltalán mire figyeljek még szoftverfrissítéskor? Az akksiban gyárilag levő feszültség elég hozzá? Csakmert ha nem a legfrissebb szoftver lesz rajta, akkor a frissítéssel akarom kezdeni, addig nem akarok semmit buzerálni, mert úgyis elveszne. Szerintetek mekkora a sansz, hogy a legújabb szoftver lesz rajta?Így hirtelen ennyi merült fel.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Nems
tag
ha már így belejöttem a kérdésekbe. Jah bocs. ÜDV MINDENKINEK.
Tehát az a gondom, hogy ha a névjegyzéket szeretném megnézni és rákatt a kellő gombra várnom kell vagy 10 mp-t, hogy valami történjen. sok rajta az adat vagy mitől ilyen tet ű lassu? köcce:éna lelkes amatőr
-
burasu4
senior tag
Ha teljesen "szüzen" kerül hozzád akkor nem érdemes semmit menteni (sztm nem is tudsz)!! Semmi nem változik a frissitéssel, tehát pl. az üzenet kp az marad a régi, mert azt a szolgáltatód adja meg, azzal h bele rakod a sim karit (asszem).
Nyugodtan frissitsd semmi baja nem lesz a telónak, sőt...
hajrá!! -
sipitamas
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Délután minden magyarázat nélkül talált műholdat, utána pedig nagyon szépen tartotta is. Navigálásra is tökéletes a telefon, legalábbis eddig úgy gondolom... Na majd holnap kiderül!
Tamás
-
Nems
tag
Sziasz Mindenki!
tudom, hogy ostoba kérdés lesz ezért előre is bocs. A telóm E66 cirka fél éves de csak most a napokban akartam vele este sötétben sms-t írni. Nincs billentyű világitásom! Csak nekem és irány a service vagy senkinek és akkor ezt a sötétben levelezést buktam!
köszi a választ, szép napokat.
SENKI NEM VÁLASZOL ERRE A KÉRDÉSEMRE? VAn vagy nincs???
köszi:én aa lelkes amatőr
-
revolver
aktív tag
Szia!
Gondold el mekkora hiba lenne ez a nokiától,ha a telefonnal nem lehetne sötétben sms-t írni.
Valószínű ,hogy a fényérzékelőddel van valami probléma.Ugyanis ha egy szobában fel kapcsolod a villanyt,a készülék érzékeli, és elalszik a bill.világítása.Ha pedig lekapcsolod egyből bekapcsol!Ez nem sms írásakor ,hanem alap helyzetben is így kell neki működnie!....Szervíz!
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Légyszi segítsetek...mindig amikor bekapcsolom a telefont vmi telepítani akar és miután nem sikerül kiírja hogy "a telepítés nem fejezhető be mem.kártyáról, a többi alkalmazás telepítéséhez lépjen be az alkalmazás kezelőbe".
Hogy tudnám beszüntetni az esetlegesen félbemaradt telepítéseket? Vagy megnézni hogy mit töröljek...? Lehet vmi progi telepítésénél gond volt és azt akarja még mindig felrakni?
A segitőknek előre is köszönet!!
Remélem tudtok vmi mondani mert elég bosszantó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest