- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yash
senior tag
Puhabb es minosegibb... ez erdekes, ugyanis egy merev kijelzot egy merev tok jobban ved, mint egy puha, leven, hogy nem veszi fel a felulet alakjat ugy, mint az igazi bor... tehat ezt a valaszt nem foagdom el. Minosegibb.. ezt meg azert nem, mert egy eszkoz attol minosegi, ha a lehete legpontosabban latja el a feladatat! Ebben a mubortok most sokkal jobb, mintha nem kapnal hozza semmit, tehat nem ertem a panaszkodasodat Egyebkent, nem tartom jo otletnek, hogy elvarod, hogy legyen hozza, mert akkor tobbek kozott az olyan emberekkel is kifizettetnek az igazi bortok felarat, aki hosa nem hasznalja es egy csomo allat csak feleslegesen elpusztulna. Nem vagyok allatvedo, ne ertsd felre, de ezt foloslegesnek tartom. Meg aztan, semmi nem garantalna neked, hogy a bortok ugy nezne ki, ahogy neked tetszik! A mubortokot pedig ajandeknak kell felfogni, nem ocskaszarnak! Egy telefon arat pedig rengeteg minden hatarozza meg, es nem feltetlenul azert nem kerult bele igazi bortok, mert nem lehetne kifizettetni a vasarlokkal! Az, hogy nem latsz bele egy termekar osszeallitasanak portfoliojaba, nem jelenti azt, hogy neked a bortok jar, mert draga (a draga is szubjektiv, aki uzleti telefont vesz, nem az arat nezi, aki meg igen, annak lesz penze bortokra is akkor is, ha csoro, mert fontosabb a telefon epsege, minthogy akarmikor vehetne helyette egy ujat, ha osszetori)!
mod: ez egyatalan nem premium kategorias telefon, hanem uzleti... mellesleg megjegyzem, sok uzletembernek nincs ideje bortokokkal szorakozni (kiveszem-beteszem), hanem egybol fel kell venniuk a tleefont, tobbnyire a zsebukben hordjak vagy ingzsebben. En nem vok uzletember, de meg a gyari tokot sem hasznalom Izlesek es igenyek... a premium kategoria 120 felett kezdodik...
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Nem értem, h. miért lassú ez a teló az E51-hez képest, pedig ugyan az a proci van benne, meg sdram.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
viztelen
tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet letiltani a slide gombjait? Csak mert megint előjött a zsebemnek az a csodálatos tulajdonsága, hogy kioldja a billentyűzárat és random események történnek...
Hívást fogadni meg elég lesz a csúszkafedél....
(úgy rémlett,hogy ez a kérdés már volt korábban, de nem találtam meg )
Előre is köszi a segítséget. -
skajwa
senior tag
Elárulom, hogy az állatokat a húsukért már előte levágjék. Nem azért halnak meg, mert a Nokiától vki odaszól telefonon, hogy kéne egy kis toknak való.
Amúgy meg ne lovagoljunk már ennyit ezen a témán. Megjegyeztem mindenféle rossz nélkül, hogy a 80 ezres árba bőven belefért volna a bőrtok. Ezeknek a tokoknak általában van egy belső vázuk, amit aztán vagy műbőrrel vagy igazival vonnak be. A puhaságot a tapintására értettem, nyilván nem az ütésállóságra...
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
gh
csendes tag
Sziasztok!
gondoltam megosztom veletek ezt a kis tortenetet.
karacsonyra megleptem magam egy e66 al. orultem is neki egy darabig. kicsomagolas utan amit rogton eszrevettem, hogy nyitott allapotban a bal oldalat nyomva a slidenak nyikorog (akkor is ha a gombot nyomom) , ugy mint ha egy regi szekre raul egy 150 kilos ember, es majd szet akar torni alatta. ez is ilyen hagot adott. oke. egye fene. aztan szegenyke nehanyszor kinyitas kozben eleg erdekes krekego hangot adott, aminek nyomat utana azonnal eszre is vettem: szepen megmarta sajat magat. es kb egy 1 mm szeles 2 mm hosszu marás volt bal oldalon a felso es az also resz talalkozasanal (amit termeszetesen csak kinyitott allapotban lehetett latni). oke. utana eszrevettem hogy a kozepso gomb korul korbefuto "led sor", csak a jobb felkor resze vilagot, a bal oldalaba csak atszurodik a feny. ezaltal nem is produkal igazan eros fenyjelzest, mint egy rendes vegig vilagitos peldany.
aztan utana olyan tudas jott elo, hogy este lehuztam a toltorol, es reggelre kikapcsolasig merult az akumlatora. kiraly. utana meg ezt megcsinalta 3 szor. ekkor lett elegem az egeszbol.
beadtam szervizbe (minden hibajat felirattam), azt mondtak 1-1,5 het. es lass csodat, 8 nap mulva mar hivtak is hogy megerkezett a telefon. nagyon orultem neki, es persze izgultam, hogy vajon mit ganyoltak rajta.
kezembe veve a telefont azonnal azt neztem, hogy mit csinaltak a flippel. hat persze... amire szamitottam... lotyogott, de vagy 2 mm es holtjatekkal balra jobra aztan nyomkodni keztem, persze le fol is lotyogott, ahogy nyomtam a gombokat a slideon.
idaig rosszabb lett, mint volt. viszont a billentyuzet, es az azt korul olelo vezeto sinecske , no meg a megmart resz ki volt cserelve, azokon latszott, hogy uj ennek orultem is.
hazahoztam, csorog a telefon, felveszem.
es hallj csodat. az agyam majdnem kirobbant a helyerol folyamatos tizenvalahányezer herces fulsüketítő sípolás a beszed alatt, es az utan is (azaz ha be van kapcsolva a telefon). persze csak akkor lehet hallani ha a fulemhez fogom, de hat pont akkor nem kene
szoval vihetem vissza, hogy ganyoljak tovabb. mert ez a sipolas embertelen.remelem ugyan ilyen gyorsan fogjak csinalni, es nem tesznek bele ismet bonusz hibakat.
ennyi a tortenet.
-
skajwa
senior tag
Hol vetted a telot?
-
skajwa
senior tag
Már 2 napja használom az e66-ot, eddig teljes megelégedéssel.
-
revolver
aktív tag
Tudnátok mondani nekem egy olyan programot a telóra ,ami %-ban mutatja az akkumlátor állapotát?
Előre is thx!
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
gh
csendes tag
ma voltam ismet a nokia boltban.
hat... ertelme nem sok volt, csak annyi, hogy mostmar megjobban megutaltam az egeszet.
termeszetesen nem vettek be a telefont, mert hogy a sipolas az normalis dolog. ez ilyen. eggyutt kell vele elni. (persze, mintha elmennek tudoszurore, de leamputalnak a labam, es utana mondjak, hogy ez termeszetes, ezzel egyutt lehet elni... persze egyutt...)
gyozkodott hogy ezt csak akkor lehet hallani, ha telefonolok, ha leteszem magam melle akkor nem. mondom igen, de mivel ez egy telefon, amit nem azert vettem hogy az asztalon nezegssem, hanem hogy beszeljek rajta ezert eleg nagy problema.
gondolt egyet, elovette az elado az o telefonjat (neki is e66 -ja van), mondja hogy nekem is ilyen van. tessek nezd meg. ideadta, megneztem. valoban zugott az ove is. de az enyem eddig ilyet nem csinalt, csak most hogy visszajott a szervizbol. nem volt turelmem szarakodni veluk, igy hat megkoszontem a segitseget es otthagytam oket.
nemtudom mit cisnaljak, majd lehet beviszem egy masik boltba, hatha azoknak nem termeszetes hogy kiszakitja az ember dobhartyajat a telefon... -
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Bocs, de kicsúsztam az időből.
Miért lassúbb ez, mint az E51???Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
gh
csendes tag
válasz Joe bácsi #1472 üzenetére
igen, minden egyes telefonalasnal, es mindenkinel.
Sőt akkor is sipol ha nem telefonalok.
abban az egyetlen egy esetben nem sipol, ha a kijelzo lekapcsol. de ez csak akkor tortenik meg ha epp nem csinalok vele semmit, es bejon a kepernyopihenteto fekete kepe. persze ha megnyomom a navigombot hogy az orat megjelenitse, akkor is felsipol, de amint elengedem abbahagyja.viszont telefonalas alatt nem kapcsol ki a kijelzo egyaltalan. (csak a vilagitas kapcsolodik le)
vagy be lehet allitani valahogy hogy beszelgetes kozben teljesen kapcsoljon le a kepernyo?
bar ez eleg paraszt megoldas lenne a problemara szerintem -
Qru
MODERÁTOR
Nekem sem sípol, most meghallgattam. Telefonálás közben kicsit lassan reagál a szétcsúsztatásra, de kb 1 sec szóval nem zavaró, megszokható.
Nekem előtte E51-em volt, nem vetem észre, hogy lassabb lenne. Viszont a WLAN antennája gyengébb mint az E51-é. Arra gyanakszom, hogy mivel nagyobb a hátán a fémborítás mint az E51 esetén ezért jobban leárnyékolja.
#nincsbennetarcsi
-
Joe bácsi
őstag
-
sz.9
tag
Hali!
Az enyém nem zúg , viszont a hangját azt csak megszokni lehet. Utána jártam, h csak az enyémet hallom szarul, de mindegyik ilyen...Sőt a finn gyártmány még szarabb volt amit kipróbáltam a gyári dobozból kivéve...ott más baj is lehetett.
Nekem mindig Nokiám volt, de mindegyik 100x szebben szólt telefonáláskor mint az E66. Eleinte idegesített, viszont most már észre sem veszem, mert hozzászoktam.
Valamiért ilyen szarra sikerült ez a telefon hangminőségileg, másban viszont über jó!
Tele vannak minden sz@rral a mostani telók, csak lassan már a néhány alapelvárást nem teljesítik.
Ajánlom mindenkinek a középkategóris Nokiákat, ár érték arányban verhetetlenek.
EZ az E66 viszont gyönyörűAz a baaaj...
-
sz.9
tag
Hi!
Azt hiszem, h az új frimewareben alakítottak a wifin is, talán érdemes megpróbálni az új szoftvert. Én mondjuk elégedett vagyok a wifivel, igaz nincs összehasonlítási alapom az E51-el.
Az viszont tényleg zavaró, hogy lassan reagál a hívás felvételekor, akár a felvétel gombot, akár a csúszkát használom.
Előző hozzászólásomra visszautalva soha egyik Nokiám sem gondolkodott a hangátvitel felépítésén, ez az 1-1,5 másodperc sok és eleinte kellemetlen volt.Az a baaaj...
-
gh
csendes tag
jaja, ez a poen. mindenre jok ezek a telefonok, csak mar szinte pont arra nem, amire eredetileg teremtve lettek
mondta is a kedves Nokias fiatalember: "ha zavar a sipolas vegyek egy 1112 -est dot matrix kijelzovel, az tuti nem fog ilyet csinalni"
mondtam hogy persze, akkor adj egy olyat es add ide kpban a kulonbozetet.
utana rogton elkussoltszerk: nekem a hangatvitel felepitesevel nincs gondom hala legyen a teremto atyanak, egyszer csinalta azt kozvetlenul szoftverfrissites utan, hogy nem sikerult a hivas. utana gyorsan hiv, es azonnal reagal a gombokra/csuszkara hivas fogadaskor es inditaskor is.
E66 4 ever
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Joe bácsi #1478 üzenetére
Sztem csak vmi sokat próbált darab volt kitéve. Családban marad az előző E51-em, és nem vettem észre, hogy lassabb lenne hozzáképest az E51. Egyedül a wlan antenna gyengesége ami feltűnt és bosszantó. Tesóm a sarokról még simán veszi az otthon lévő router jelét, az E66-om meg egyáltalán nem is látja. (pedig azonos 100mW-ra van állítva mind2 teló)
Viszont én ezzel nem tévedek el sosem.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Ha gombal veszem fel nem csúszkával akkor nem késlekedik az enyém.
Szoftvert nem frissítek, annyira nem fontos a wlan, inkább csak bosszantó. Viszont ezzel megy a maphack ha midnen igaz (még nem próbáltam, mert nem járt le az ingyenes 3 hó), az újjal meg kitudja... Visszabutítani meg kicsit nehezebb ugye.#nincsbennetarcsi
-
yash
senior tag
Elvileg pofon egyszeruen megoldhatod a tesztet, anelkul, hogy elveszne a licenced! Meghackeled a telot, ratelepited a Nokia Maps unsigned 2.0-ast. Ha felmegy ra, 100%, hogy menni fog a terkepekkel es onnantol kezdve felesleges a licenc. Ha nem tudod ratelepiteni, akkor meg eleve nem kell felned Tehat megegyszer: mivel unsigned, csak hackelt telefonra lehet telepiteni az unsigned verziot a gyari verzio felulirasaval (csak szotfresetig marad rajta ertelemszeruen, nem a ROM-ba irja be magat). Innentol kezdve ertetodik magatol, hogy ha felmegy a hack, akkor a maps is mukodni fog (a nevem merem adni ehhez az allitasomhoz!) es akkor viszont a letoltott mapok is bemasolhatok a kartyara es lesz hangos navi. Tehat elrontasi lehetoseged igazabol gyakorlatilag zero, de ha tutira akarsz menni, csinalhatsz egy telefon backupot meg memoria backupot Suite Backuppal, hogy reset eseten vissza tudd allitani a licencet (ezt nem probaltam, de minden kutatasi eredmenyem azt igazolja, hogy ezekben van tarolva a licenc. Onnan tudom, hogy ketszer vettem meg a honapos licencet 1 heten belul, es az update szerver egyatalan nem tartja nyilvan, hogy melyik IMEI licences es melyik nem, inkabb lehuzza rolad a 10 eurot ujra sok draga SMS formajaban, amit a Maps eszrevesz es beaktivalja.) Az unsigned verio annyiban van csak modositva az eredetihez kepest, hogy ezt a kodreszletet kiirtottak belole, na meg persze unsigned Szoval csak batran en azt mondom!
-
Anulu79
addikt
A hangos navi az mikortól érvényes? A telefon vásárlásától vagy az aktiválástól?
-
bylow
senior tag
Hmm.!
Ilyenkor ajánlott oda hivatni az üzletvezetőt (persze csak ha nem épp ő az, )
Különben meg kit érdekel hogy az ő telója röcsög, csattog, lényeg hogy te a cirka 80-90ezer pézedért azt kapd ami jár!
Szerintem pihenj 1 kicsit szedd össze magad és ne hagy hogy ilyen dumákkal le rázzanak.
Sőtt cseretelefont is kell biztosítaniuk 1 idő után( hasonló kategoriásat)Van 1 jó példám is, most jut eszembe: munkatársam N70 tulajdonos volt már ős idők óta de 2 évig szarakodott, horta vissza fojamatos gariba, kapott helyette olykor olykor másikat, nem lett rendesen jó sosem, a gari lejárt az utolsó szervizelés alatt, és és a következő választ kapta : A TELEFONT NEM TUDJÁK MEGCSINÁLNI, EZÉRT ÉRTÉK ARÁNYBA KAP, ILL. VÁLASZTHAT 1 MÁSIKAT.
Ő meg kért nézzem már meg a neten mennyibe kerül most 1 ilyen n70 használtan, nézem 24 k köröl már van. Hát jó akkor leszz 1 ilyen kategoriás telója. Mondtam neki kizárt dolog mert az ujj árát fogják nézni (pl van egy 3.0 qvatro tdi audid full extrával és kipurcan, nem egy 1.6-os benzinest fogsz érte kapni)
szoval a lényegnost van egy 120ezer ft-os zsir ujj telója.[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
bleifrei96
csendes tag
Üdv!
A laptopomat egyéb okok miatt újra kellett telepíteni, és csodák csodája, a tiszta géppel sikerült a szoftot frissíteni a 200-asra.
Nézegettem a fórumokat a szignálással, hackeléssel kapcsolatban. Jól látom, hogy a 200-as softon nem működnek a leírt módszerek (pl. hellocarbide, installserver, stb.)? Nekem legalábbis nem sikerült... Vagy van valami megoldás erre a szoftra is?Hali,
Bf96[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
-
bici75
csendes tag
válasz bleifrei96 #1491 üzenetére
Azért az túlzás, hogy nincs rá megoldás...van, csak kicst bonyolultabb, de ezt a szabályzat miatt nem tudom itt leírni.
-
yash
senior tag
Itt a keszulo temam linkje (meg nincs keszen, de mar majdnem):
Nem fikazni, elso nekifutasom attisx Industrial temaja kisebb modositasokkal (foleg szin tekinteteben). Szigoruan UNDER CONSTRUCTION, es created by attisx, mod by altalam
Nem szignozott, es nem fogom szignozni, ne is kerjetek Amugy nem egy nagy szam szerintem. Energiatakarekos mindenesetre!
-
bici75
csendes tag
válasz bleifrei96 #1496 üzenetére
A "csodalink" azért nem müxik, mert rosszul van belinkelve.
Itt már jó, az utolsó két módszer alkalmazható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest