Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz AMD Power #1446 üzenetére

    "Mennyire jó ez a OVI map ami rajta van?"
    Nagy általánosságban használható. Viszonylag gyorsan újratervezi az útvonalat ha kell. Pár másodperc. A KRESZ-t viszont érdekesen értelmezi néha. Ha optimalizált útvonalat kértem tőle, képes lett volna szívfájdalom nélkül olyan utakon vezetni ami bár nem volt egyirányú, de nem lett volna épp a legszabályosabb. Ellenben a térképe eléggé friss és pontos.

    "A hozzá adott autóstartó mennyire jó??"
    Korrekt. Tart rendesen, a szipókája nem az a leesős fajta. Nem hattyúnyakas ezért eléggé közel van a szélvédőhöz. Így ha függőlegesen áll, eléggé körülményes a telefon be/kivétele, de el lehet forgatni, így már OK. Viszont nem mindegy merre forgatod, mert bajonettes a felfogatása. Ha nem jó irányba tekered a tartórészt leveszed a nyakról. .)

    Kamera és "vaku"ja:
    Ne vegye sértésnek senki sem, de egy telefonba épített bolhafa...nyi fotonfelfogó gyösz NEM kamera. A kamera az ami a fotóstáskámban figyel. (Nikon D70, D90) Ez max. bohóckodásra jó. Eddig összesen 1x vettem hasznát a telefon"kamerájának". Amikor TK-ra törték a kocsim és körbe kellett kattogatnom a romot.

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák