- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Köszi a választ! A már fentebb emlegetett honlapon szemezgetek 4GB-s class2-es Sandisk kártyával. A térképek kiválogatására én is gondoltam, de csak tegnap sikerült vennem egy BT adaptert, mára vár a "feladat".
Ha már a BT-nél tartunk, valakinél volt olyan jelenség, hogy BT telepítés után a gép nem tud filmet lejátszani? Csak ezzel tudom összekapcsolni.
Nem tudom, mennyi zene lesz rajta, most kicsit félek a zenelejátszótól, mert eddig kétszer merítette le teljesen az akksit. Még a végén kiderül, hogy elég a két gigás kártya...
Űűű, de szép eketárcsa!
-
ViZion
félisten
A zenelejátszó fut a háttérben... ez is lehet a gond.
Class 2-nél a class 4 gyorsabb, mennyit jelent a gyakorlatban azt nem tudom, de árban a class 4 8 GB volt 5500 Ft talán...
XP-nél a BT nálam az explorert (nem az iexplorert!) lassítja, vmi agentet kilőttem alóla, most jobb. restartolj, meg regclean... és hátha. Esetleg Drivermax-al nézd meg mit lehet frissíteni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ttoth
tag
Utánanéztem, és tényleg jó árban vannak máshol is class4-es kártyák. Szóval most nem veszek... A videleójátszás valószínűleg ghost-olással lesz megoldva, sajnos... Ez amúgy rohadtul bosszant. Próbáltam a codec-eket újratelepítei, de semmi...
Ha letöltöm a hangutasításokat akkor az ingyenes? Úgy tudtam, hogy a hangutasításokért fizetni kell...
Űűű, de szép eketárcsa!
-
Jimmy8
senior tag
Valaki HELP gyorsan
Rohadt sok számlát generál ez a teló.
A napló részben látom, hogy naponta 1×-2× "kimegy" az internetre, és adatforgalmat generál...
Így látom a bejegyzést: felfelé kék nyíl (kimenő) GPRS Pannon internet.Mi lehet ez? nem állítottam be semmit mióta megvettem, nem használom sem e-mail-ra, se más Internetes dologra...
A GPS funkciónál már letiltottam az internet használatot...
-
goncfalvi
csendes tag
Na végre tegnap én is megvettem 5230-asomat, most fogom rendberakni, beállítgatni.
Van aki fólia nélkül használja a telefont? Csak mert ez a gyári nagyon gagyi... Fólia nélkül karcolódik a kijelző? -
Bigyooka
csendes tag
válasz goncfalvi #2007 üzenetére
Én csak a középső gomb feletti fület vágtam le,mert az állandóan felkunkorodott, de a többi része rajta van még. Lehet, hogy gáz, de addig szeretném rajta tartani, amíg lehet
A korábbi hozzászólásokra pedig: utánaakérdeztem, hogy a GPS fogyaszt-e netet, és mondták, hogy vigyázni kell, mert a frissítéseket értelemszerűen onnan szedi, szóval nem árt óvatosan update-elgetni...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
ViZion
félisten
válasz goncfalvi #2007 üzenetére
Én vettem 500 Ft-os fóliát, mert a gyári tényleg kaka. Ez vastagabb, de jó, nem karcosodik, jól látható, viszont ujjlenyomatot gyűjti. Fólia nélkül én nem használnám...
Adatforgalom: 3G helyett én csak GSM-re állítottam, és saját kapcsolódási pontot írtam, tehát ha akar sem tud felkúszni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
giigz
veterán
Én fólia nélkül használom hetek óta, zsebben...Egy karc sincs rajta, és ujjlenyomatot sem gyűjti...Egyszerűen eltűnik róla, nem is értem hogy csinálja.
Más: Ma reggelre full feltöltöttem és nemrég jelzett, hogy lemerült...Aksi meleg, semmi program nincs megnyitva...Érdekes.
-
ViZion
félisten
válasz kisza25 #2011 üzenetére
ott-ott...
Megnéztem a naplót, nálam is sok kimenő adat van, mert kattintgattam minden felé eleinte... de mind 0 byte-os...
Ha csak GSM-re van állítva, akkor az akku is tovább bírja állítólag.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
készenléti képernyőn az akksi mellé katt, ott a két nyílra, ez a kapcsolatokat nyitja. ott van minden.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
atila4
senior tag
Próbálta már valaki
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
ViZion
félisten
Rengeteg játék ITT!
-
ViZion
félisten
jar-nál a további adatokra kattintva lehet a memkarit választani, alapból mindent C-re rak... akkor uninstall, és újra, a memkaria. Pár oldallal korábban is linkeltem free játékokat.
Plants vs zombies nálam gáz, nincs szöveg...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
goncfalvi
csendes tag
egyelőre marad a fólia, aztán majd meglátom mit csinálok, lehet veszek rá
egyébként ma teszteltem a telefont, állítgattam meg minden, GPS-nél asszem mindent kikapcsoltam, ami miatt netet használna a telefon, meg is lepődtem, hogy ahhoz képest, amiket itt írtak páran, meglepően jól működött. viharos esős felhős időben kocsiban kb 1 perc alatt pozicionált, nem vesztette el a jelt meg semmi iesmi, 5-6 zöld kis csík mindig volt... szóval nagyon jó
egyébként ha használna netet a GPS, az az alkalmazások/napló/adatforgalomnál megjelenne ugye? -
Michi
tag
-
V.Zoltán112
tag
Hello, az 5230-asom kijelzője elül kicsit mintha be lehhe süllyedve.. a fény felé tartom látszik is, de rendesen üzemel.. ezzel ne foglalkozzak?
-
V.Zoltán112
tag
Hali, szerintetek milyen nokia márkájú bluetooth sztereó FÜLhallgatót vegyek ehhez a telóhoz? Azért ide írok, mert nem találtam külön topicot, sorry.
-
norbee2244
senior tag
Fiuk!!
Azt hiszem rájöttem a rejtélyre..most már megy 3 napja és még mindig 4 csíkom volt 3g-s használattal és használtam is bőven kivétel a zenelejátszót..szóval azt hiszem nekem az tett be ahogy így nézem elketyeghet még 3-4 napot főleg ,hogy már csak gsm módban nyúzom -
goncfalvi
csendes tag
Ezt a snake-t meg lehet valahol találni erre a telefonra?
[link] -
Bigyooka
csendes tag
Nektek is nagyon halk a zenelejátszó? Olyan fülessel használom, amit adtak hozzá, és nagyon halk... Buszon utazva szinte hallgathatatlan. Más is így van vele?
-
Telomanikus
senior tag
válasz V.Zoltán112 #2028 üzenetére
Nekem ez nagyon tetszik.
Bár nem tudom, hogy milyenre gondoltál... -
Michi
tag
Arra van esély, hogy esetleg egy Garmin vagy Ndrive progival gyorsabban talál jelet a teló?
Használja valaki valamelyiket?Szervízben azt mondták, nem cserélik ki 10perces várakozással, ugyanis ez még megengedett.... Viszont olvastam fórumokon, van akinek 20 másodperc alatt talál jelet hideg indítással....
-
ViZion
félisten
mi összehasonlítottunk 3 Nokiát: ez a leghalkabb, bár a hangminőség jó.
Bocsi a BT írás félig kész, de sok minden (pl. sárban elakadás autóval... ) összejött, nem lettem kész...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kisza25
félisten
na gyerekek pontosan egy hét megvolt éjjel nappal, igaz csak ébresztett reggelente és alig volt pár hívásom, meg kicsi játék és még 1csíkon volt, de inkább felraktam töltőre
de ezzel a teljesítménnyel már elégedett vagyokEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gtigyuri
csendes tag
Akkor milyen fülest érdemes hozzá venni ami jól szól?Sonyericsson?
-
ViZion
félisten
válasz kisza25 #2039 üzenetére
nálam 2 nap volt, Bluetooth, telepítés, próba, törlés... és kb 3-5 óra rádió, pár telefon, meg sok ebook olvasás... de este rá'gyuktam, mert ma munka...de még a mai napot bírta volna szerintem. Biztos van ami eszi az akkut, nálam semmi nem fut a háttérben, még a névjegyzéket is kilövöm... de utálatos, h ott marad futva...pfff...
szerk.:
A kijelző fényerő nálam kb. 45-50%-on van, csak GSM, 40mp után fényerőt leveszi (ezt meg kell növelnem, mert könyv olvasáskor "tappolni" kellett párszor) szerintem ez sokat jelent.[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Lassan belerázódik a kis masina. Átlagos, vagy kicsit intenzívebb nyektetéssel - napi átlag szum 30-40 perc cseverészés, SMS, néha pár képnyi "fényképezés" stb... - ~50%-os fényerőre állított LCD, csak GSM hálózattal, elketyerészik 3-4 napig. De úgy, hogy az összes futó alkalmazást kilövöm. Enélkül talán 3 nap, de nem biztos.
Amúgy szvsz. azért jönnek vissza, ill. maradnak bent a progik kilépés után is, hogy a következő indításukkor gyorsabban induljanak. Pl, ha a háttérben marad mondjuk a naptár, alig 1s mire betöltődik, ha rendesen kell indulnia várni kell akár 3s-t is... (mennyi lehetne ugyanez egy gigaherzes Qualcom procin...)
Nekem mondjuk többet ér az a cirka 1 nap plusz készenlét, mint a névjegyzék/naptár,akármi gyorsabb indítása.Üdv. V. Körte
-
ViZion
félisten
válasz vadkörte #2043 üzenetére
"Nekem mondjuk többet ér az a cirka 1 nap plusz"
dettó. Legalább lenne opció, h x. alkalmazás a háttében ennyi percig futha, ha nem váltok vissza akkor close. Kiírná a ramból az ott levő cuccait, és bezárna, ha pl. a háttéren van 5 percig. Ez nem bonyolult, csak az a baj, h a programozók nem userek, máshogy jár az agyuk. Láttam egyszer, h egy cég pudingokat, csokikat "talál ki" és egy rajnyi kölök teszteli... és lehet akár milyen jó, ha a kölköknek nem jön be, azt nem gyártják...
Sajna a nokia angol fórumát olvasva ezek is egy beltenyésztett cég, inkább maguknak, és nem az usereknek fejlesztenek sok esetben...
...és itt jön a képbe az, h az egyedi FW jobb. Épp úgy, mint a crackelt win is jobb, mint az eredeti, meert pl. kevesebbet fagy, halom szolgáltatás kiiktatva, és a kedvenc progikat feltelepíti egyben, installáláskor.
Mekkora lenne már egy olyan gyári FW, amiben összedobhatod, h mi legyen a böngésző, a filemanager, akarsz-e OP animációt bekapcskor, fussanak-e háttérben a progik, stb...
Szívem szerint készítenék egy minimal FW-t, és azt telepíteném, teljesen "kizsigerelve", csak xplore, opera, pár téma, ami még kell, azt meg feltolni memkarira. C: meg lenne hely. Sajnos e-re telepítéskor is vesz helyet c-ről... nálam fogy a hely, gondolom sok vacak oda is pakol ezt-azt.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Telomanikus
senior tag
Honnan lehet letölteni jó játékokat a telóra? Pl autós játékok amiket a teló döntögetésével lehet irányítani...
-
ViZion
félisten
válasz Telomanikus #2045 üzenetére
pár oldalt lapozz előre a fórumban...
vagy beíros s60v5 games...
ilyen autóssal még nem találkoztam, de biztos van...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
goncfalvi
csendes tag
válasz Telomanikus #2047 üzenetére
ennek a játéknak ott van a linkje a youtube-on
már ki is próbáltam ez eddig a legjobb játék amit láttam 2 nap alatt -
ViZion
félisten
válasz Telomanikus #2047 üzenetére
b+, ezt nem tudtam hogy kell irányítani, és letöröltem ... vmi játékpakkban jött le múltkor...
Amúgy a legtöbb mászkálós, autós, stb. irányítása horror, csak a stratégia a jó... Pirates, Labyrinth, stb. Ovi store letöltés PCre megy Nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest