- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laybee
őstag
Azt szeretném megtudni, hogy kinek milyen hátlap volt a dobozban. Feketét szeretnék, csak kifogyott és hátha a fekete+piros közt van fekete hátlap. Köszi a választ előre is.
-
Zohan
senior tag
'2 éve vagyok voda előfizető és választhatok hogy vagy havi 600ft kedvezményt kapok vagy 10%-ot....
kisza25: T-nél lehet nem volt vagy attól függ ha a régi színes dobozosat kaptad ahhoz eleve nem is járt.. ha a kék dobozosat akkor már igen volt hozzá 2gb kari... 3,2kért?? 4gb?? lol itt ph-n 8gb 3k...
Szerk.:
sőőt kisza most olvasom h neked 3 hátlapos akkor a régi csomagot kaptad... azért nem volt memkari,, sőőt még az új csomagba autós tartó is van.. ilyen üvegre cuppanós.de legalább a vodánál nincs rásütve a hátlapra a szogáltató.
[ Szerkesztve ]
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
wandor0930
aktív tag
válasz vadkörte #1038 üzenetére
Osztálytársamnak van s5230-a, de nekem inkább úgy tűnik hogy a nokia jobban használható.
Mellesleg nem értem neked hogyan jutott eszedbe a kapacitív-rezisztív összehasonlításból az s5230 mert az is rezisztív.
Sokan azért találják nehézkes kezelésűnek az érintős nokiákat mert valahol kétszer kell tapicskolni mint amikor számítógépen 2-szer klikkelsz és azt hiszik az elsőt nem "érezte" a telefon. -
vadkörte
addikt
válasz wandor0930 #1056 üzenetére
Úgy, hogy azt hittem kapacitív. Nagyon sok Samu kapacitív TFT-vel szerelt. Ezek szerint az S5230 nem... I'm sorry.
Amúgy a tapicskolós Nokiák kezelhetőségével semmi bajom. Gyorsan meg lehet szokni a szimplakatty/duplakatty dolgot is. Csupán pár dolog van máshol, mint a régi E50-emen.
A GPS-ével tökéletesen meg vagyok elégedve. Bár nem szabad 100%-ig megbízni benne. Nem mindíg van a toppon A KRESZ-t néha csak úgy érintőlegesen veszi figyelembe. A térkép viszont pontos.
A 3.03 és a 3.4 verzió között van valami érdemi különbség? Felajánlotta a telefon a frissítését, csak nem tudom frissítsem-e.Üdv. V. Körte
-
bencurio96
tag
válasz wandor0930 #1056 üzenetére
nekem van egy menőzős évfolyamtársam samu 5230-assal, mert hogy az érintős. én bevittem a suliba a telefonom használati útmutatóját, tanulmányozni. ez odajön: De SzAR TELÓD VAN! Az enyém sokkal jobb! Nem hitte el, hogy az enyém jobb, majd osztálytársai felvilágosították, hogy nekem van igazam! Sokadik remek élményem a telefonommal!
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.
-
kisza25
félisten
ráraktam az Európa térképet ez 3GB
nekem nem talál műholdat ez miért lehet
tegnap kaptam meg azóta most van 3* töltőn, másoknak is ilyen keveset bír?
persze egész nap nyomkodom, még tanulófázisban vagyokEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ViZion
félisten
Tudom, h itt ez a kérdés elég hülyén hangzik...
Megér ez vodásan +2 évet 25k-ért? Symbianra lehet találni pdf és doc olvasó alakalmazásokat? Filmeket lejátszik rendesen?
Nem a teszt, hanem a tartós használat során szerzett tapasztalatok érdekelnek elsősorban. Nagyon szimpatikus, de pár dolog -pl. a nyekergős kivitel- azért elbizonytalanít.ÁÁ, és láttam, h N-es Nokiára Maemo-t raktak... lehet ilyent ennél? Az már nagyon durva lenne...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kisza25
félisten
kint sem talált, de majd megpróbálom, de most töltőn van lehet azon is marad amíg tanulmányozom
tudna valaki egy linket ahonnan programokat, játékokat lehetne letölteni rá?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
Inarus
addikt
"Megér ez vodásan +2 évet 25k-ért?"
- Talán, neked kell tudni. Inkább nem, max csak akkor ha nincs rá több kereted vagy amúgy sem esélyes a közeljövőben hogy szolgáltatót váltassz."Symbianra lehet találni pdf és doc olvasó alakalmazásokat?"
- Persze,"Filmeket lejátszik rendesen?"
Konvertálni kell."a nyekergős kivitel- azért elbizonytalanít."
Nem annyira nyekergős. (Mint a pl az 5800.)"ÁÁ, és láttam, h N-es Nokiára Maemo-t raktak... lehet ilyent ennél? Az már nagyon durva lenne..."
N-es Nokián sem láttan Maemot, ezen sem. Nem hiszem, hogy lehet ilyesmit + az ilyesmi inkább csak poén egy hozzáértőnek, mintsem érdemi haszna legyen. Sosem fog úgy működni a Maemo egy ilyenen, mint egy N900-on.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz mukibuci #1069 üzenetére
flottás vagyok...
Inkább azon parázok, h mit korlátoz le a kedves voda... előző telómra semmit nem tudtam rátenni, csak képet + zenét... persze ott volt minden menüben, h új akármi letöltése...
Ha SD-ről tudok telepíteni cuccokat, akkor jó még wifi nélkül is, úgy láttam a boltból lehet letölteni símán, csak mindenféle ügyeskedéssel lehet a telóra rakni... ez nagyon macerás?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
Ha csak mobilnetről vodán keresztül lehet telepíteni programokat, akkor inkább nem kell...
erre válaszoltál is, megnyugodtam
A másik része a kérdésemnek a signed/unsigned programok telepítése.
Illetve a N97mini tulaj komám említett vmit h FF-el letölt Ovi Store-ból, és mSD-ről feltelepíti a cuccokat, majd megkérem, h mutassa meg.LG GS290 és ez van elfogadható árban, sajnos a vodánál nincs részlet, egyszerre meg nem akarok és nem is tudok egy szimpatikusabb telóra "herdálni"...
Köszönöm a segítséget!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Inarus
addikt
Szignózás csak nyűgösnek tűnik, de nem olyan vészes. Miután beszereztem a hozzá szükséges fájlokat és programokat csak annyi, hogy betöltöm a szignózandó fájlt egy programba, +még két kattintás és telepíthető. Nem egy nagy kunszt. Azt viszont gondold végig, hogy kell-e okostelefon. Mondjuk a pdf és office fájlok eldöntik a kérdést.
-
ViZion
félisten
Igen, a kell-e kérdés... Én az Lg-t választottam alapból, mivel napi 10-14 órát Pc előtt ülök... az is elég lenne, PDF-et nyitja elvileg, 12000 Ft-ért. Párom mondta, h vegyek egy jobb telót, mert laptop nincs, így amikor megyünk vhova, addíg gmail elérés és a navi (még ha korlátozottan is) kincset érhet... és árban töredéke. Netbookot használtam, telepítettem a 2GB-os Eee-t linuxal... árban ugyan ennyi, de korántsem annyira hordozható.
wandor0930: yah, van: Cetelemes "baráti" hitel, csak ahhoz végbéltükrözés, és 3 felmenőig minden papír kell. Előfizetésünk van, 3 a családban, évek óta... nem akarok cetelemmel tárgyalni, örülök, h nincs áruhitelem.
-
Ruckly
csendes tag
Sziasztok!
No én is vettem egy ilyen telót, és két problémát találtam benne.
1. nekem néha a kijelzője egy pillanatra kinnhagyja az előző kép egy részét: értsd: mikor megnyitok vmit, vagy eldöntöm, akkor nem egyszerre szépen frissíti be az egész képet, hanem kicsit darabosan. az egész nem tart fél másodpercig, annyira nem nagy baj, szóval arra lennék kíváncsi, h ez normális-e?
2. mikor a telefonkönyvben keresek,nagyon jó kis dolog benne ez a szűrés: hogy ha beütöm, h "A" akkor második betűnek csak azok a betűk maradnak, amik lehetséges folytatások,
viszont az Y-t valamiért nem szereti
és pl. ha ANYÁt akarom kikeresni, akkor ha annyit ütök be, h "AN" akkor az y már nincs ott, mint 3. betű, sőt az AN-nal kezdődő nevek között sincs már az "Anya"
szóval ezt nézzétek már meg, h nálatok is van-e ilyen
köszönöm, ha válaszoltok
kenyér -
Michi
tag
Sziasztok!
Nos megvettem én is a saját kis "szappantartómat" Teljesen meg vagyok vele elégedve, úgy érzem jól döntöttem nagyon Az összeszerelés tényleg kicsit.... Hát hallatszódik,érződik h műanyag Na de mind1 olcsó húsnak....
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy a zenehallgatásnál milyen fülhallgatót ajánlotok? A gyári headset elég trén szól, kipróbálva egy W810i agybadugós headsetével viszont már jobban szól, de nem az igazi. Basszust nem nyom olyat, mint pl a W810i-m. Picit "doboz" hangja van. Ezen lehet javítani, vagy ez a teló ennyit tud? Equalizer-el szórakoztam, úgy sincs javulás :S
ÜDV
-
bencurio96
tag
érdekes, nekem gyári fülessel is majdnem tökéletes hangja van, nagyon jól összerakták a hangszórót(legalábbis az enyémben)
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.
-
Michi
tag
válasz bencurio96 #1082 üzenetére
Hát nem tudom... Neked In-ear ("agybadugós"), vagy rendes kerek fülhallgatód van?
-
kisza25
félisten
valaki aki régebb óta használ ilyen telót meg írná, hogy kb mennyit bír átlagos használat mellett
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dnycs
csendes tag
Sziasztok
Valaki leírná a szignózás menetét? Mert még nem találtam semmit s60 v5re.... (a programok is kellenének, de elég link is)köcce
Üdv. danette
-
Inarus
addikt
"Mert még nem találtam semmit s60 v5re...."
Itt is nézted már? [link]U.i.: Segítek, az első három-négy találatot kéne böngészni miután az alábbiak szerint kerestél: [link]
Szignózásról a Nokiaprogramok fórumán részletes leírás.Szerk: Nekem mégis sikerült egy elég egyszerű módon. (Lásd a második link!)
(#1091) dussy: A hétvége nálam kb fél napnyi pluszt ad, hála a 3G mentes környezetnek ilyenkor...
[ Szerkesztve ]
-
dnycs
csendes tag
-.- xD
ott kerestem
adsz 1 linket?
üdv. danette[ Szerkesztve ]
-
Michi
tag
válasz t.kristof #1087 üzenetére
Értelek, akkor én is azt fogom tenni némi jack-hosszabbítóval, báár úgy sem volt olyan hangzás mint a régi w810i telefonon, dehát nem is walkman mobil, csak közben eltelt 5 év, és azt gondolná az ember, hogy már egy nem kimondott "multimédia" telefon is tudná ezt a szintet. Ez az első halovány fekete pontja nálam ennek a telónak a műanyag recsegő ropogó hátlap mellett. Amúgy imádom ezt a telót
köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
Michi
tag
Mellesleg nem tudna valaki egy memória karbantartó progit, vagy egy olyat amivel be tudom zárni az éppen futó alkalmazásokat? Mert nekem 128MB-ból 40% szabad, úgy, hogy nem fut semmi, csak a főképernyő,,valamint a névjegysáv.... A többi hová lett??
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest