- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Egy-két főképernyőtémánál kicsit többet kell várni kiválasztás után, mire betöltődik. Van amelyiknél meg újra kell indítani a telót, hogy rendesen betöltse, pl a samsung is egy ilyen.
Azt vedd figyelembe, hogy a bekapcsoló gomb hosszú nyomására restartol a telefon, nem kikapcsol. Legalábbis ha ez a patch aktiválva van (asszem igen). -
B1T3
addikt
válasz kaller1 #5000 üzenetére
Köszönöm, gondolhattam volna. Hirtelen a telepített fájlok között kerestem, megszokás. Egyébként tetszik, a RAM-ot tekintve is gazdaságos. Persze nem hibátlan (a kihelyezett dolgok sorrendjét csak úgy lehet variálni tapasztalataim szerint, hogy kitörlöd, majd újra hozzáadod), de a gyáritól kapásból jobb.
-
Telomanikus
senior tag
hi
nem tudjátok, hogy lehet-e gépen csinálni lejátszási listát? mert telón macerás és idegesítő
előre is köszi -
vadkörte
addikt
"A Resco Photo Viewer pedig nem indítható főképernyőről, mert bezáródik indítás után azonnal, vagy akár újraindul a telefon. De lehet, a hiba nálam van."
Akkor nem velem van a hiba. Az Orange hs-ről indítva nálam is ugyanezt produkálja, bár a telefon nem indul újra. Widgetizerből indítva nem csinált ilyet régebben. Nem gáz, menüből is el lehet indítani, úgy fut rendesen.
Üdv. V. Körte
-
B1T3
addikt
válasz Telomanikus #5017 üzenetére
Egyszerűen. Például Windows Media Player-ben kreálsz egy m3u kiterjesztésű listát, és azt felmásolod telefonra. (Az m3u biztosan megy.)
-
B1T3
addikt
válasz Telomanikus #5021 üzenetére
Mindegy, frissítés után a lejátszási listák között meg kell találnod.
-
v.attis
őstag
Ha bejövő, vagy kimenő hívásom van, a telefon újraindul 1 másodperc csörgés után. Tipp?
-
superTibcsi
aktív tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan tudom az ovi maps-ot törölni a telefonról? Nekem a 3.04-es verzió van fenn, próbáltam frissíteni 3.06-ra, de mindig hibát ír a telepítésnél. Gondoltam letörlöm, és újra felrakom, de nem tudom.
Alkalmazáskezelőben is próbáltam.
HELP!
Under construction!!!
-
noky_x
csendes tag
válasz superTibcsi #5025 üzenetére
Hello
En ezt toltottem le ( Nokia maps final v3.06 s60v5 ), es siman telepitettem.
Nem lehet, hogy veletlenul olyan verziot probaltal felrakni, ami S^3-ra valo? -
noky_x
csendes tag
Hello
Ti tapasztaltatok mar olyat Nokia maps-al, hogy mutatja a keresztezodest, de elfelejti bemondani, es csak a kovetkezot mondja?
-
superTibcsi
aktív tag
Még egy kérdés. Naptárnál be lehet állítani, hogy egy beállított időpont, mondjuk minden hónap elsején jelezzen? Ne kelljen már minden hónapban külön beírni. Régi fw-el úgy emlékszem lehetett, de feltettem a legújabbat, és sehol sem találom.
Under construction!!!
-
noky_x
csendes tag
válasz superTibcsi #5031 üzenetére
Igen, ha talalkozot allitasz be, akkor meg lehet adni az ismetlodest (pl. havonta)
-
jonnyjoker01
veterán
Tudjátok, hogy hogyan lehet egy nokia 1600 biztonsági kódját feltörni? Elfelejtettem a saját kódom, és nem tudom használni a mobilt, és a mamámnak akarom adni, mer neki is kell teló. Tudom, hogy nem erről a mobilról szól ez a totyik, de máshol nem tudom megtalálni... kélek segítsetek!
Üdv. Johnny
-
noky_x
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #5034 üzenetére
Hi
Ugyanigy jartam nem tul regen egy 6300-val.
Nekem 1000 Ft-ert orvosoltak a hibat egy kis mobilboltban, es visszaallitottak az alapertekre (12345). -
waslavik
csendes tag
.google! Security mastercode rákeresel.Megadod a telefon imei számát és kidob egy mesterkódot
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Olcsi
senior tag
Egyrészt tényleg nem erről szól a topik, másrészt valószínűleg tiltott témát érintettetek. Óvatosan az ilyennel, mert könnyen figyelmeztetés vagy netán ban lesz belőle, ha ezt észreveszik!
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Van erre a telefonra valami gyorsító progi? Kicsit lomhának találom.
-
B1T3
addikt
Ha még nem próbáltad, ajánlom a RAMblow programot.
-
jonnyjoker01
veterán
Azért kösz a válaszotokat!
Majd próbálkozom a szolgáltatónál, vagy a nokiánál.Üdv. Johnny
-
Telomanikus
senior tag
Tessék 10 háttérképem... ha kell teszek még...
Vagy írjatok, hogy miféle kéne és csinálom. -
Telomanikus
senior tag
válasz Telomanikus #5044 üzenetére
no itt a vége....27 kép
minipack...saját, új wallpapers[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
2,95 Mb szabad hely van a telómemón mitől lehet ez? nincs rajta se kép, se hang....telepítve is alig van néhány progi :/
előre is köszi a helpet
-
B1T3
addikt
válasz Telomanikus #5046 üzenetére
Telefonra telepíted az alkalmazásokat? Memóriakártyára javaslom, ha nem. Eleve hosszú távon teleszemetelődik a sok telepítgetéstől.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Láttam valahol a neten képeket valahol,valamiféle 3D-s menüt,témát stb ,hol lehet ilyet letölteni és használni.Látott valaki már ilyet?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
B1T3
addikt
Konkrétan mire gondolsz? Emlékeim szerint, ha témaszerű alkalmazásokról van szó, csak az SPB Mobile Shell-nél láttam 3D effekteket, részeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest