Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Telepíthető az iOS 16.4, elindult a 16.5 béta
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Azért a stream-et elérhetővé lehetett volna tenni. Szégyenszemre máshonnan követem.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Zolik
senior tag
wow ez gyors volt! köszönjük.
A bemutató még megy akit érdekel: [link]'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Edigital már küldte a hírlevelet, hogy náluk elő lehet rendelni
Egyébként szerintem rondák hátulról
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Saccco
nagyúr
Azért a Fold is beteg lesz, igaz $1.980-ért lehet is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Zoolee19
senior tag
Nekem tetszenek, és már a Média Markt is küldte a hírlevelet
Ha váltani kéne akkor sima S10 kéne, és akkor váltanám a S8-at de az még odébb lesz-->>Eladó Samsung S21 Ultra<<<--
-
erahurka
nagyúr
S10e áráról lehet tudni valamit? Egy gyors crtl+f nem dobott ilyesmit a cikkben.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
bigdady
nagyúr
Képernyővédő épített ujjlenyomat fája
-
*Mukeey*
addikt
A plusz és az 5g elég állatnak tűnnek.
Kijelző parádés lesz, meg úgy az egészbe nem nagyon lehet belekötni. Csak az árba, de az meg mindenhol magas🤨iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5
-
DeathAdder
veterán
Jujj de bazári vagy b++
pár év múlva már csak röhögni fogunk ezeken, mondjuk én most is, az 550 ezer ft-on már kevésbé
-
LurkerSheik
aktív tag
Elsőre nem tűnnek csúnyának.
De, hogy a hátlapi elrendezéshez még mindig nincs fantáziájuk az fixThere is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
kakuk.tamas
addikt
S10e kezdő: 260k
S10 kezdő: 310k
S10+ kezdő: 345kÚriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
roli543
senior tag
Az S10e lesz szerintem népszerű, kvázi csúcsmodell kompact formában
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
prolad
őstag
Elég jö cuccok, csak 2 gondom van velük. A duplakamerás kivágás elég esetlenül néz ki, egyel teljesen okés. Nagy kijelzőt meg csak az 5G kapott, ami drága is lesz, meg itthon ki tudja lesz-e. Az e végű viszont kellemes meglepetés. Fold nincs?
Szerk:Megvan a Fold is, hű.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
S10 még jöhetne is, de nem ennyiért, akkor inkább Note 9
Viszont az E azt hiszem nagyon népszerű modell leszAmúgy nem tetszenek, nem lettek szépek sajnos
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zzola
félisten
Bixby gomb ezen is lesz?[ Szerkesztve ]
-
Bumblebeee
tag
Samsung megcsinálta a Huawei Mate 20 Pro Update - et. Ezeket a dolgokat az S10-be a Huawei is tudja..
LG G4 Android MM 20D* NILLKIN Qin Quick Circle*
-
SlayR
senior tag
Samu Samu az Android Iphone tipusú parasztvakítása lvl 100 ....az év második felére megint mindenki más lehagyja Note S mutánsukat
Az egész olyan szinten prototípus hogy most akiket elvarázsolt majd nem győzik eladni, ha jön valami szebben kidolgozott kijelző lyukasztgatás. (még az 5G-s nem is lenne rossz talán tudásban és egyebekben, de a taktika full Apple))
[ Szerkesztve ]
-
erahurka
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Bwoaaah jó drága lesz... Remélem idővel mérséklődik az ára, esetleg a szolgáltatók vágnak rajta masszívan kisebb előfizus csomagokban.
Telenoros ár meg is van: 220 lesz Blue+ csomaggal az S10e. Ehh, ahhoz képest hogy a Mate 20 ennyi függetlenül...
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
Cathulhu
addikt
Jot nevettem a kinezetukon es az araikon is. A Fold is vicces volt, mikor megjelent az ara, kinos csend lett urra a nezoteren. Aztan meg csodalkoznak, hogy nem fogy.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
noro79
tag
Árakat elnézve Iphone szint.
-
batai15
félisten
Nagyon begyere az s10e.
-
kakuk.tamas
addikt
A Foldtól mit vártál/vártak? Lehetett tudni, hogy lesz az 2000 dodó is (ami nálunk olyan 700-760k lesz). Mivel ez csak techdemó, igen réteg termék. Nem csodálkoznék, ha gyártanának belőle össz-vissz 10ezer darabot, hogy megnézzék veszik-e egyáltalán...
Egyébként egy S10 Plus-ra igencsak fáj a fogam... Lehet csere érett lett a kis Mate 20 Pro...
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
szubrutin
aktív tag
S10e-n ha az oldalso gombon lesz az ujjlenyomat olvaso, rendes tok hogy lesz ra
uag vagy spigen
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
tibcsi0407
félisten
Csak szerintem rohadt gagyik?
-
bolvar
senior tag
Én érzem csak hogy mást jelent a kompakt szó?
.
Bazi nagy még a 10e is.Továbbra is reménykedek egy iphone 5se méretű készülékben
.
Mondjuk vicces hogy páran fajának titulálják hogy 5g képes de hát kinek?
.Hol?
.
Nem látom sajnos itt se az igazi előrelépést valahogy csak az egyhelyben toporgás megy(nem mintha
fából vaskarikát várnék),ennek ellenére minden gyártó szó szerint fo***a ki a telefonokat.A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
mati12
senior tag
A króm keret elég bazárira sikerült szerintem. A képeket nézve még egy pillanatig sem volt olyan érzésem,hogy lecserélném valamelyikre az S9 pluszomat.
-
SlayR
senior tag
válasz
tibcsi0407 #31 üzenetére
Hátha csúcskészüléknek számít, hogy összekukázunk más gyártók cuccaiból a tudást és hozzá adjuk egy teljesen kiforratlan kijelző lyukasztgatást akkor nem gagyi
D
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #31 üzenetére
Szerintem igen.
-
Cathulhu
addikt
válasz
kakuk.tamas #28 üzenetére
En semmit, csak nevettem.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
szubrutin
aktív tag
Egy fullos kamera tesztre kivancsi leszek.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Alvin_ti4200
félisten
Lassan én érzem magam kínosan, hogy ezt az előadásnak nevezett kabarét nézem
Kellene még egy indiai és egy orosz kolléga is a fellépők közé, hogy teljesen PC legyen a line-up.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Igen komolyak lettek, persze az áruk is. Azért azt hittem, hogy a S10e olyan 200 körül kezd majd - hát nem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
judas13
addikt
Hátulról nem szépek, de legalább rondák -nekem.
Ez a lyukas kijelző meg egyenesen beszarás.Ja és az árak..kettő lett - maradhat?
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." #StopPutin
-
Gergőke88
addikt
Kiváncsi leszek mikortól nyomkodhato itthon a sesben. Valakinek esetleg erről info?
-
|AP|
veterán
az S10e jelenleg nálam jelenleg a tökéletes telefon. Oké, drágán kezd, de az S9 drágábban kezdett. Simán lehet hogy egy év múlva cserélem az S9-et.
Oldalsó ujjlenyomat olvasó, sík képernyő, kompaktabb ház, UWA camera: tökéletes nekem!
-
Noukoum
veterán
Azért ezek az árak jóval alacsonyabbak mint az iphoneoké. Arról nem is beszélve hogy folyamatosan csökkenni is fog.
Az s10e meg best buy, szerencsére nem egy xr féle butított verzió!
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
tibcsi0407
félisten
Nem is a tudásra gondolok, hanem az a szerencsétlen kijelző úgy néz ki a dupla punch hole-lal, mint egy olyan telefon hátulja, amin hátul is van kijelző.
Ronda, mint a világháború. Ezzel bizony nem fogják a Huawei előretörését megállítani. Elvileg az lett volna a cél, de szerintem ez csúnyán félrement. -
Pete55555
addikt
Na, hát jó ez fasza meg minden, meg a fold is jó, oké drága, de azért nyilván egyedi meg minden...
De 260 az S10e? !!?!?!?!???
MÉR?
(Jó tudom, én vagyok csóró, meg hülye, meg minden, hogy sokallom, de akkor is...Valahogy nem sikerül a befogadnom, hogy egy csúcsmodell-szerű telefon 2019-ben majd' 300.000 Ft
Meg tudnám venni, nem arról van szó, csak nem szánok rá ennyit. Szóval vagy S9 lesz, vagy esetleg valami más...)...Szeretem leracsniztatni...
-
Man0gatya
aktív tag
Nem tudom, de nekem az a luk a képernyő oldalán hát mit mondjak inkább már akkor a notch mert azt el lehet tüntetni... de ez.... nézed a filmet és ott egy nagy luk a sarokban wtf? kamera? wthafuck 3 darab 20 megapixel alatti kamerát sikerült kiizzadni? hát ez brutál kevés 300+ért....a huawei mate 20 pro-n van 3d arcfelismerés képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó. 40-20-8 megapixeles kamera duo és még lehetne sorolni a feateket ugyanennyiért fél évvel ezelőttről..
-
bigdady
nagyúr
Minek kell bele rakni 50ezerért fülhallgatót? Nem is használok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szokásos S10 és S10+ páros mellett akad egy 5G-s verzió is, de a legütősebb az S10e lehet, főleg azért, mert kompakt, mégis erős.
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dolce Gusto Piccolo
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Wise (ex-TransferWise)
- Jön a Dolphin Emulator a Steamre
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
- Realmi GT2/ pro12/256/2023,03,15, vásárlás! Három év gyártói garancia!
- iPhone 12 Mini 64GB Blue - Kártyafüggetlen, 85% akkumlátor, 1 hónap Garancia
- pár napos iPhone 14 128GB yellow sárga független 1 év Apple garancia
- Eladó Samsung Galaxy S21+ 128 GB gyári független készülék
- Szép Független Apple iPhone 13 128GB product RED ! 1Hó GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest