-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed limit
tag
válasz Speed limit #21202 üzenetére
Megtaláltam a hiba forrását.
Azért nem működött mert nem volt engedélyezve az adatok engedélyezése menüpont.
Erre csak szép szavakkal annyit tudok mondani hogy kapja be a fél bokámat aki ezt kikapcsolta xD 2 napja szívok vele de azt egyszer nem kapcsoltam volna be -
Speed limit
tag
válasz chesterboy #21204 üzenetére
Szia
CM7-ben van magyar nyelv.
-
kano
nagyúr
Valaki használja a telefont kihangosítva? Ha kihangosítva beszélek akkor a másik fél akadozva hall. Tapasztalt valaki ilyet?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bozsó22
tag
sziasztok!
segítség kellene a telefonom nem kapcsol be, csak ezt írja ki:
Bootloader
09.10
Code Corrupt
Battery OK
Ok to program
Connect USB
Data cablecsatlakoztattam de nem történt semmi, csak felismerte mint Motorola Interface.
szerintetek mit lehetne tenni? sima 2.51 van rajta semmi mókolás.
köszi
GA-MA770T-UD3P - GIGABYTE, AMD PHENOM II X3 720BE, 4GB RAM,ASUS EAH4770/HTDI/512MD5, GIGABYTE Superb 460W
-
Bozsó22
tag
válasz midnightstar #21212 üzenetére
köszi!
abból melyiket érdemes feltenni?4.8?
2.51 es szoftot honnan lehet letölteni?GA-MA770T-UD3P - GIGABYTE, AMD PHENOM II X3 720BE, 4GB RAM,ASUS EAH4770/HTDI/512MD5, GIGABYTE Superb 460W
-
Peti N95
aktív tag
Hali!
Ha a mobilnetemet szeretném kábelen keresztül megosztani a pc-vel, kell ehez valami program, vagy hogyan tudnám eszt megoldani?★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Bozsó22
tag
válasz DeadMeat #21213 üzenetére
előtte a memóriakártyákat cserélgettem, mert a 16gbnál kiírta hogy sérült és formázzam. de laptopom felismerte a kártyát, szóval felmásoltam a kártya tartalmát, hogy formatáljam. addig visszaraktam a régi 2gbosat. ezek miatt többször ki be kapcsoltam.
GA-MA770T-UD3P - GIGABYTE, AMD PHENOM II X3 720BE, 4GB RAM,ASUS EAH4770/HTDI/512MD5, GIGABYTE Superb 460W
-
kano
nagyúr
válasz midnightstar #21208 üzenetére
Milyen szoftver van rajta (ROM)?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rbalint88
addikt
igen, nálunk mindkettőnk telefonja ezt csinálja, úgyhogy gondolom valami szofferes zavar lesz.
ááá hülyegyerek gyorsan felejt.
CM7-re rá lehet valahogy haxxolni a gyári launchert vagy bármi mást a cm7 defaultjához (adw?) képest?
nekem nincs bajom vele, sőt
úgyhogy jó lenne[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Haver most vett egy ZTE Blade-t, fel si jött veleMSN-re (mercury) és tud olyat, hogy beszél a telefonnak (anglul) és az beírja. Feltettem én is, de nekem nincs olyan mikrofon gomb a programban... Ehhez 2.2 kell vagy én csinálok el vmit?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
midnightstar
tag
válasz midnightstar #21208 üzenetére
pays 3.3, fin 145-ös froyora lett felrakva. 2.1 alatt wifiproblémáim voltak:S
VAC up blyat
-
honeker
őstag
csá... bele merültem a reconverty modba...előtte spicám volt 1.5 évig és azt látom sok dologba azonos nem tudom rakót e már valaki romot kártyáról ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Steven
addikt
nah ma megjött a NÉMET HIVATALOS VÉGLEGES froyo is az elmúlt napokban milyen rom áradat volt [link]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Gaberiellb
senior tag
mázlisták...
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
kano
nagyúr
válasz rbalint88 #21218 üzenetére
Akinek meg CM7-je van annak nem is működik a mikrofon egyáltalán kihangosításnál.
Szedd le az ADW-t és tedd fel a Go Launchert.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Edge
veterán
Miui-t próbálta már vki innen?
kedvcsinálóTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Looserke
őstag
Ha majd kijön a 2.2 CEE, akkor a bluros és félblurosok is ugyanúgy tudnak rá frissíteni? Nincs különbség, hogy T-Mobilos vagy GSM boltos a telód?
-
rum-cajsz
őstag
Egyelőre nem érdemes feltenni, mert egy olyan korai CM7-ből készült, aminek elég sok hibája ki lett javítva azóta. Ha még nem tetted fel, akkor várd meg, hogy holnap lesz-e új verzió.
Repp:
Ezért egy csomó privátot kapsz majd remélem.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
jeni
félisten
Üdv
Találkozott valaki olyannal,hogy a Moto Defy telsiről és maga a gépről nem megy a adatátvitel Bluetooth keresztül. Látják egymást de nem megy az adatátvitel(nem indul el) a Nokia N85 telefonról elindul de kis idő után elbont az adatátvitel sikertelenséggel lezár.
Az Asus alaplap gyári beépített Bluetooth nem kompatibilis a Defy telcsivel?Nokia N85-s telcsim a pc géppel oda vissza hibátlanul megy.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Ez mind szép és jó,de marhára nem szemléltet semmit... Aztán meg nagy a csodálkozás,meg a hőbörgés,amikor jön a user panaszkodni,hogy neki csak 1.5 napot bír ki.. biztos szar.Nem kérem a telefont használni kell,hogy reprezentatív legyen a példa.HA hozzá sem nyúlok nekem is,sőt extrém esetektől eltekintve mindenkinek bírja eddig.. de nem azért lett véve,hogy hozzá sem nyúljak.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
kano
nagyúr
Nekem normál 2.1-em van 2.54-es ROM. Talán HW hiányosság lehet?
Nem akarom szervizbe vinni!!Honnan töltitek le a Moto Updater szoftvert? Undorító ez a Moto honlap.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Az lehet, hogy amikor töltődik a teló visszafogja magát a proci?
Backuppolok közbe és piszok lassan csinálja, nemrég tök hamar megvolt. Azt is észrevettem, hogy töltőn nyomkodva akadozik és nehezebb bele bánni...═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest