- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
a 2.1 és a 2.2-es recovery elérése az máshogy lehetséges, ez megvan?
előbbinél a képernyőn kell taperolni? (nem tudom biztosan, de a fórumban keress utána.)
utóbbit meg már tudod vol up+ down.meg érdemes akksi ki, vár 5-10 perc és.... bizakodás ON
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Ronyn
senior tag
-
Tomi_Sci
őstag
-
Prien
addikt
Tegnap online tévézésre akartam rábírni a Defyt. SPB TV alkalmazás, 3g lefedettség. Be is jött szépen- pár percig, utána minden esetben szaggatni kezdett, fagyogatott.
Szerintetek ehhez már gyenge a proci? Kissé melegedett is szegény, így nem erőltettem sokat.A kevés is több a semminél.
-
ChaosAD
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjon meg senki, de lenne egy looser kérdésem. Tegyük fel, hogy különböző romokat próbálok ki (pl. Francia, Nordic vagy CM7... stb.).
A Titanium backuppal készültek a mentéseim. Ezeket mindegyik romon visszatudom állítani, vagy csak azoknál ahol a mentés készült?
Köszi szépen előre is a válaszokat.
-
nagyúr
CM7-ben ez a beállítás alapból így van?
Vagy külön kell felrakni?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
canniball
nagyúr
Erről jut eszembe: hívok egy számot #31#-tel az elején, nem veszik fel, később újra hívom a híváslistából de ekkor már a #31# nélkül tárcsáz. A régebbi telefonjaim ezt is megjegyezték, Defykének nem lehetne valahogy elmagyarázni hogy ő is így tegyen?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Land
veterán
Nem szeretném a továbbiakban teleszemetelni a fórumot, így aki van MSN-en vagy Skypeon, az segíthetne ha ráér és ott lépésről lépésre végigzongorázhatjuk a dolgot. Nagyon megköszönném.
(Elvittem feltöltetni az akksit, de 10 perc után csörrent a telefon, hogy 100%on van az akksi. A McGyver módszer működött tegnap )
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
mpeti339
tag
Feltettem az I betűvel kezdődő és O betűvel végződő navigációt. Műxik szépen, de nem tudom hogyan kell beállítani, hogy a képernyőm ne kapcsoljon le.
Tud valaki segíteni?
-
Maxtreme
addikt
Srácok. ha jól rémlik android 2.2-nél egyszerűen meg lehet változtatni a statusbar színét és pozícióját ugye?
oszt mivel és hol? -
shifty7
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy miként tudom a telefonkönyvben található személyeket linkelni a facebook profiljukhoz? Az account menüben ha hozzáadom a facebookot nem marad bent a listában az email címekkel. Vmi ötlet? Köszi! -
bexxter
tag
Valaki már összehozta vajon az USB Host módot? Képeket láttam átalakítóról, de vajon működik? Egyik oldal szerint igen, xda szerint egyelőre nem.
-
scapegt
őstag
válasz gagavectra21 #20366 üzenetére
Köszi, hogy megnézted én is valami olyasmi értékre gondoltam, az enyém most is 5mA, de ez össze-vissza ingadozik időnként...(akár 400mA is lehet)
-
rum-cajsz
őstag
válasz gagavectra21 #20366 üzenetére
én is megnéztem, nálam is 2mA
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
aveos
tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy alkalmas lehet-e föld mérésére (területmérés) a telefon, van-e egyáltalán ilyen szoftver?
Tudomásom szerint ezek a GPS vevők <10m pontosságot tudnak....?HELP!
[ Szerkesztve ]
06302081105
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Halo
senior tag
ha nincs DNLA a tv-ben, toldd meg egy lépéssel a telót
vagyis olyan tv-n, amely usb-n keresztül lejátszik képet, hangot, videot, a telefon remekül működik USB storage módban!
kép-hang-film tesztelve LG LH-3000 készüléken. (ez a típus menühack után képes usb-s lejátszásra... )
szóval, ilyet is tud a drága. Nekem újdonság - remélem másnak is az lesz
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
midnightstar
tag
Vicces ez a market. 1.99$ nála 534 Ft fincsi, mi?
VAC up blyat
-
Gotroa
csendes tag
Alap fényképezőgép programmal ha sötétbe fényképezek, és nem akarom hogy vakuzzon beállítom hogy fash off. Fényképezek, és rendben is van. Aztán kis idő elteltével a képernyő automatikusan kikapcsol/ a bekapcsoló gombbal én magam sötétítem el. Amikor visszakapcsolom akkor a vaku még off-on van, de vakuzik. Ha átállítom flash on-ra vagy automatára és újra off-ra, akkor ismét nem vakuzik.
Persze fel lehet tenni a kérdést hogy miért nem akarom hogy vakuzzon. Épp a cirkuszba voltam ahol el volt sötétítve a színpad, és nem akartam villogni. Amúgy sem ér el odáig a fénye.
Valaki találkozott ezzel? Van valami megoldás vagy legegyszerűbb ha telepítek valami másik alkalmazást fotózásra? -
midnightstar
tag
Nekem is 2 mA-t fogyaszt. Most van 42%-on, 54h uptime. Közepes használat.
Am hogy lehet saját készítésű avatárt berakni?
[ Szerkesztve ]
VAC up blyat
-
scapegt
őstag
válasz midnightstar #20381 üzenetére
Az enyém ilyet produkált bekapcsolás után most:
18.45: -1mA
18.46: -2mA
18.47: -2mA
18.48: -2mA
18.49: -150mA
18.50: -137mA
18.51: -126mA
18.52: -115mA
18.53: -105mA
18.54: -96mA
18.55: -88mA aztán percenként (csak már nem írom) 81, 74, 68, 62, 57...Az a fura, hogy semmi nem fut, nincs bekapcsolva wi-fi és semmi más egyéb, a kijelző pedig elsötétítve...kicsit beteg szegény
-
nagyúr
Na felraktam ezt a battery_update.zip-t és most már a Battery Indicator Pro is 1%-onként jelzi az akku állapotát, jeee.
-
Halo
senior tag
válasz Gaberiellb #20379 üzenetére
lehet... bár, ahogy olvasgattam, sok gyártó linuxot pakol a tv-kre is
s az usb mód ide v. oda az elvileg mindenhol az, mindegy milyen rednszer van a tv-n.kíváncsian várom, egyéb gyártó készülékeinél hogyan működik a dolog.
kísérletező kedvűek - hajrá !Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
vazzz
őstag
Sajna nem alkalmas... arra ott van az a ~600k értékű kütyü, ami ~0,1m pontossággal mér. Win alapú cucc, activesync kell az adatok feltöltéséhez, amit központi szerverre kell eljuttatni.
Ahhoz, hogy kb-re megnézd, hogy mekkora a területed, talán alkalmas lehet. (bár a földeknél sokszor 1m-en is vitáznak a gazdák) -
lacika62
csendes tag
üdv!
beleptem a defysek taboraba es lenne is par kerdesem rogton a elejen.
1. mivel 2.51 van a telon, a 2.1es superoneclick-el rootoltam a telefont, de a programban nincs unroot? h lehetne ( ne kelljen) unrootolni?
2. sehogy sem tudom sem a gyari, sem mas ebresztot hangos ebresztesre birni. rezges van, de hang sehogy nincs.
3. task killer is megy a telon, autokill aktiv, de az elerheto memoria folyamatosan fogy. miert?
4. gepeleshez multi-touch billentyuzetet hasznalok, de nagyon akad, nem lehet vele gyorsan irni es rengetegszer kihagy betuket, amiket eleg szar visszamenni javitani. van ra esetleg mas billentyuzet?elnezest ha lamakat kerdeztem, es elore is koszonom a valaszokat!
-
Mcomp
tag
sikerült feltennem cm7-st a bibi csak annyi hogy első bekapcsolás után remekül működöt de egy pár perc múlva rettenetesen belassult kikap-cs aksi ki de a bekapcsolás után is marad a használhatatlan lassúság miatt.
-
pivi.l
tag
-
polcsa
aktív tag
Segítség kéne.
Ha gyári alapállapotba szeretném hozni a telót adatok, programok és minden más nélkül, akkor mit kell tennem?
Mint amikor kivettem a dobozból és bekapcsoltam.Amúgy van valakinek ötlete, hogy mitől lehet akadozós miden a telón?
Olyanok vannak fent, mint 3G watchdog, Advanced task manager, AnySoftKeyboard, Battery monitor widget, CpuNotify, Dock nothing, MotoCharge és sok más. Ezek közül is sokat már levettem csak kipróbálni, hogy javul-e. Próbáltam már lecserélni a home screen kezelőt is. Persze ezzel együtt a fogyasztással sem vagyok azért megelégedve az itt leírtak alapján.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz lacika62 #20393 üzenetére
A gyári multi-touch bill. egy kalap ... Tedd fel a smart keyboard pro-t és minden jó lesz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ronyn
senior tag
Fw.:
Viszont azt hogy lehet beállitani,hogy ne töltse le
az email mellékleteket? ??
Valahol már találkoztam vele pedig....
És vészesen fogy az internetem...(((((Ego sum... Ronyn 🧔
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest