Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hargitomi
tag
Akksigondom van? Ma vettem észre h csak 95%ig tölti fel, majd kiírja h feltöltve. volt calibration, restart, wipe battery stats stb. CM 7.2 van rajta, lehet a rom hibája is?
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
zsooti1
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves!
Valamelyik WIUI-ban van eg remek dolog. A tárcsázóba integrált hívásrögzítő. Hogy lehetne ezt más telóra is megcsinálni?
Bocsi az off-ért :-)Zsooti
-
zho-lee
addikt
válasz zsooti1 #47010 üzenetére
Üdv, a wiui 2.10.27-ben van pl hívásrögzítés.
Megnézem.
szerk: gondolom, az gyenge válasz, hogy a "phone" appot kimásolom neked..?Én mást kérdeznék: swox Mariska.
Egyszerűen a fent említett romban nem jövök rá, hogyan tudnám használni.
Tud valaki segíteni, aki ért hozzá, mert nekem nincs vele semmi tapasztalatom.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szabof1
őstag
válasz zsooti1 #47010 üzenetére
Én ezzel (Auto Call Recorder) tennék először egy kísérletet.
-
zho-lee
addikt
válasz zsooti1 #47012 üzenetére
parancsolj, de én hallgatnék szabóf1-ra..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Akkor én is kérdeznék, hátha van rá megoldás:
Defy+ gyári romról olvastam, hogy ha hívnak, előbb bemondja a hívó nevét, mint a symbianosok -és utána kezd csörögni.
Ezt a fícsört nem lehet kimásolni belőle a Defy-re?
Nekem tetszik (tetszene )Vagy van erre a playon applikáció?
A svox macust nem bírom rávenni"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kutga
nagyúr
válasz zho-lee #47016 üzenetére
Ezt a Defy gyári rom is tudja, a Settings-Call Settingsen belül van egy Caller ID readout menüpont, ott állíthatod be hogy először felolvassa a hívó nevét aztán csörög.
Mondjuk sokszor vicces helyzetet teremt ez a funkció, én nem használtam eddig.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek! Ha a Defy-nek bootloader hibája van azt hogy lehet javítani?
-
NetBoyBp
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Motorola Defy (MB525) gyári Froyo 2.2 -el! Eddig nem volt bajom vele. Új számítógépre dugtam fel ahol az előlapi USB portok rosszul voltak bekötve, ennek következménye hogy a telefon és a számítógép is lefagyott! Újra indítottam a telefont de azóta az USB kábellel hiába csatlakoztatom a számítógéphez semmi reakció! A töltést sem jelzi ki de az ennek ellenére úgy tűnik megy!Csináltam egy Factory Resetet de azután sem javult semmi!
Settings --->Application settings --->Manage applications ---> Runing nál a Battery Manager (v 1.1) a
következőket irja:This application can access the following on your phone:
-Your messages
read SMS or MMS
-Your personal Information
read contact data
-Phone calls
modify phone state, read phone state and identity
-System tools
change WiFi state, modify global system settins, prevent phone from sleeping, retrieve running applications,
write Access Point Name settingsVolna valakinek valami tanácsa/Ötlete, hogy mit lehetne ezzel kezdeni ?
Köszönöm! -
kutga
nagyúr
válasz zho-lee #47021 üzenetére
Gyári Froyot.
Volt pár dolog ami nem tetszett a WIUIban, és egyszer csak elkezdett folyamatosan újraindulni. Nameg azt sem szeretném hogy mókolt rom miatt ugorjon a garancia, szóval visszatértem a gyárira.
MOD
NetBoyBp
Próbálj meg RSD Lite-tal újrahúzni egy gyári szoftvert, ha nem megy, akkor szerviz.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz #97246720 #47020 üzenetére
Látja az RSD Lite? Mit ír ki?
Minden furcsaság/hiba esetén a gyári romokat hívom segítségül. Ha nem segítenek, akkor szerviz.
- Szervizelés előtti teendők
- Motorola Defy: Módosított romok cseréje / bootloop javítása (az összes gyógyító rom végigpróbálása) -
szabof1
őstag
válasz NetBoyBp #47025 üzenetére
Olvasd el az előző hsz-emben linkelteket (pl. Szervizelés előtti teendők) és megtudod.
Másik PC-n próbáltad már? Win7 vagy WinXP kellene. Az USB-ket is próbálgasd, nem mindig jó neki bármelyik.
[ Szerkesztve ]
-
NetBoyBp
csendes tag
válasz szabof1 #47026 üzenetére
A helyzet az hogy ezen a gépen szoktam szinkronizálni a telefonom és a Motorola program is telepítve van, ennek ellenére nem ismeri fel sőt ha a programot elindítom akkor sem ismeri meg a telot. Ki írja hogy csatlakoztassam.
Factory reset volt az nem hozott javulást, mélyebbre nem mennék bele, mert nem értek hozzá. A telom teljesen gyári, soha semmilyen hackelés vagy telepítés nem volt rajta, így nem is tudom hogyan kell ezt csinálni!
Tudtok ajánlani valami jó Motorola szervizt Pesten, akik értenek is hozzá?
-
peter077
aktív tag
1. hsz.!
"A szervizelést eddig is, és ezentúl is a Cordon Electronics (régi nevén Cirma Kft.) végzi.
Elérhetőségük: 1045 Budapest Széchenyi tér 9., Telefon: +36-1-2720708, Titkos mobil: +36-30-3859167"
Ennyire lusta és/vagy vak......[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
kutga
nagyúr
-
zho-lee
addikt
Amikor feldobtam a gyári 2.2-őt, valamiért nekem nagyon lassú volt.
Legalábbis ahhpoz képest,hogy a telefont a miui.hu-ról leszedett rommal kaptam, utána tettem fel Wajk romját.
Próbáltam a cm7-et, ami ment sokáig nagyon jól, de a magasabb "oktánszámú" cm romok szintén lassúak voltak, akadoztak inkább -az a jó szó.A gyárira visszatérve a lassúsága részemről tévedés?
(azért tettem fel, hogy a wiui tisztán rá mehessen, e miatt csak röpke ideig volt fenn)Köszi a segítséget
-
NetBoyBp
csendes tag
válasz peter077 #47031 üzenetére
Sorry de nem értek ilyen szinten a telefonokhoz én használom őket!
Ennek ellenére letöltöttem a RSD Lite -ot majd a Gyári 2,2 ROM -ot, program elindít, ROM tallózás, kiválasztás, Start -ra kattintás és semmit nem csinál!
De lehet azért mert az USB-t abszolute nem látja a telefon! -
kutga
nagyúr
válasz zho-lee #47034 üzenetére
A WIUI valóban fürgébb volt mint a gyári, de ha lépten-nyomon rebootokba futok, nem maradhat. CM-et még nem próbáltam, a CM7 jó lehet, afelett szvsz már gyenge a Defy hardvere, bár van aki esküszik hogy jól megy neki az ICS vagy a JB.
MOD
NetBoyBp
Egy gyors pillantás a szerviz részéről nem fog ártani.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz NetBoyBp #47039 üzenetére
Telefonon az USB módok változtatása? Gyári ROM-on már nem emlékszem hol van, de ha charge only, akkor persze, hogy nem látja. Ezt meg kellene próbálni.
RSD-zni meg, ha nincs root-olva a telefon, meg nincs rajta a gyáritól eltérő rom, akkor nem kell, irány a szerviz.
Telefon kikapcs/bekapcs volt már?[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Nekem a wiui-val, és a cm7-tel semmi ilyen problémám nincs.
Remélem, nem is lesz.
De tuti a cm7 feletti nem jó még rá... sajnos.Viszont, ami gond lehet a Wiui-val, hogy tiszta gyári 2.2-re kell telepíteni.
Akkor tuti jó, minden gond nélkül megy.
Amikor cwm mentést tettem vissza 2-3 próba romcsere után, nekem se ment.
Hála Szabóf1-nek, megtudtam a trükköt, azóta a wiui a nyerő."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest