- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Miért lehet az, hogy néha gondol egyet a defy-m és újraindul, néha pedig mocskosul belassul, pl mikor motona.-ot indítom, de van mikor egy sima galériába belépés is megakasztja? nordic van fenn.
Esetleg a gyári task manager csinálja?https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
honeker
őstag
jó reggelt...egy kérdés milyen progit kell telepíteni hogy ne csak a pover gombal ébredjen fel..nem a hangerő gombos megoldásra gondolok..?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
kano
nagyúr
válasz RootRulez #20041 üzenetére
Annyira tömörít, hogy nem igaz. Ez így ok szerintetek? Mindenkinek ilyen?
A korábban ide feltett képek sem ilyenek.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ChaosAD
csendes tag
válasz hétalvó #20051 üzenetére
Sziasztok!
nekem is nordic van fent és az újraindulástól eltekintve nekem is durván belassul, sôt, a system monitor szerint 100%-on pörög a processzor de fogalmam sincs, hogy mitől. Ezek kívül egy nap alatt lemerül az akksi.
Valakinek valami ötlet? Köszi szépen a segítséget.
-
Halo
senior tag
szerintem parasztvakítás...
bár - elfogult vagyok egyrészt, másrészt pedig már nem vagyok SE fan.
K sorozat óta semmi érdemit nem sikerült lerakni az asztalra, az androidos gépeik eleinte egy rakat.... azóta tepernek ezerrel, próbálnak előre menekülni... de...
nálam elrúgták a pöttyöst.
úgy látszik még van, akit be lehet palizni
kellemes időtöltést az új telóval!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
forintuser
őstag
Nekem Nordic alatt semmi gubanc nincs.Wifi problémámat is az extended controls okozta.Mióta mást használok, az égadta világon semmi baja nincs a készüléknek.
Se fagyás, se semmi.Holnapkészítést vállalok.
-
Prien
addikt
Nagy kedvencem volt a SE, csak tavaly nem tudtak nekem szimpatikus androidos mobilt felmutatni, de megjelent a Defy, aminek nem bírtam ellenállni. De azért azt tudjuk,hogy egyszer mindenkinek eljön a csere ideje,kinek ezért,kinek azért. Ha lejár a hűségnyilatkozatom, Optimus 2x -em lehetne 18 ezerért. De ez még csak a kezdet.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
rothadt
aktív tag
-
RootRulez
félisten
inkább az OFF-ba.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok, a gyári böngészőben, hogyan lehet egy weboldalt frissíteni?
Köszi a válaszokat!Papa
-
A_Papa
aktív tag
válasz RootRulez #20070 üzenetére
Nem rég.. De igazán én voltam balfék, az zavart meg, hogy Operában, a böngészőn van a frissítés ikon, is a gyári böngészőn is ott kerestem. a menü eszembe sem jutott.. Korral jár, na..
OFF:
☑ Saddam Hussein, ☑ Osama Bin Laden, ☐ Justin BieberRebecca Black Friday című nótáját ismered? : Félelmetes a YT stat-ja:
382.891 embernek tetszik, 2.750.078 embernek nem
[ Szerkesztve ]
Papa
-
Tomi_Sci
őstag
A CM7 6.0-t használók mennyire elégedettek? Nekem nem igazán jött be a váltás 5.1-ről. Állandóan fagy, lassú, és 700at hozott Quadrantban :S
A brightness emelés is rossz ötlet volt, továbbá a giroszkóp is mintha darabosabb lenne.
Vagy egyedi a problémám? Mit javasoltok?Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
-
Obi Wan
tag
Valaki akinek 117 es uk romja van
Tudna nekem kuldeni 1full backupot???Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Tomi_Sci
őstag
válasz pivi.l #20078 üzenetére
Frissítés után én sem wipeoltam, de még a képernyőt sem bírtam feloldani. Aztán Wipeoltam, és minden jó lett. Ez volt este. Most regglre pedig annyira belassult, bugolt stb., hogy kellett még egy wipe.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
őstag
Srácok ez a Google Checkout fizetés marketen vásáráskor mennyire biztonságos? Vagy ti netes vásárlásra tartotok másik bankkártyát? Vagy hogy vásároltok marketen?
-
pivi.l
tag
-
rothadt
aktív tag
válasz zeppike #20069 üzenetére
sajnos nálam nem oldja meg a problémát, továbbra sem tudom használni a market just in részét. sima 2.1em van, semmi root, mi lehet a baj? volt restart, meg minden próba, csak factory reset nem, de azzal még várnék, mert eléggé belaktam már...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
atedg
tag
na megvolt az első bootloop-om is
a gyári vodás nandroid backupot visszatettem a nordic SBF-re....hát nem szerette pedig elvileg "ghost" nem?!
Aztán nem találtam UK voda360 -as sbf-et.
szerencse a motorola software updater okosabb volt és kihuzott a csávából:
telefont bootloaderbe tettem,
az updater letölti a kiválasztott tela+szolgáltató specifikus SBF-ét és felpakoljamost kezdhetem elölről .....sajna nem javította meg a fülhallható hangszóróját, úgyhogy a típushiba lesz sajnos...
-
Land
veterán
Nem jön össze a rootolás
z4root kilép Permanent root után és ennyi. Nincs Superuser, nem indul újra. Nem tudom ROM Managerrel frissíteni a Recoveryt..Mivel kiírja, hogy nem Rootolt a telefon. 2.1-em van.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Stauffenberg
nagyúr
Kezd nagyon tele lenni a puttonyom a kamerával... jobban mondva a mögötte dolgozó szoftverrel/algoritmussal/akármivel.
A problémám az, hogy a gyári kamera alkalmazáson kívül semmi más nem használható, mert csak fekete képet ad (kivéve a LittlePhoto, de az meg egy kupac szar). Roppant bosszantó, mert számos jól használható és remek kamera alkalmazás kering a Marketen, de ezek közül nekem egy sem működik.
Ennek tetejébe még az is borzolja az idegrendszerem, hogy miután egy ilyen custom kamera alkalmazásból kilépek onnantól kezdve a gyári sem működik amíg újra nem indítom a telefont.
Próbáltam utána járni ennek a hibának, de nem nagyon találtam rá megoldást. Itt valaki találkozott már vele?
Teljesen gyári 2.1-es (2.34.1) ROM van rajta.
-
pivi.l
tag
-
tzl
senior tag
válasz Stauffenberg #20096 üzenetére
Ismert bug, 2.51-ben javították. Frissíts rá.
-
nagyúr
Akku problémára ezt ajánlottam már? PowerMax Pro
Tegnap meglepődtem, hogy már 2. napja nem kellett töltőre rakni, persze akkor van értelme ha nem nyomogatjuk a sokat a telefont, mert "üresjáratban" kell aktiválni és letilt mindent. Egy kis telefonálás, egy kis angry birds, egy kis zenehallgatás és ment 2 napot. 2. nap este 60%-on volt és reggel azért kellett töltőre raknom mert este zenéltem kicsit.
Custom ROM-on vagy 2.2-n nem tudom, hogy szuperál, nekem még csak 2.51 van.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest