- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Dzsosy
senior tag
válasz bluemirage #1352 üzenetére
Most már a nem insiderek is megkapják a 107-es buildet, szóval az "outsiderek"-nek sem lesz gondjuk.
Amúgy nekem simán hozza a Lumia 925 szintjét, azaz 1 napot bőven kibír, este meg úgyis töltőpadon pihen.
-
Gusztáv
addikt
válasz hroberto #1351 üzenetére
Nálam a 930 sem bírt ki két napot, persze ha nem használtam, akkor igen. Ezt a 950 is tudja, ha nem használom, nem merül. Viszont jóval gyorsabban tölt mint a 930, kb 1 óra alatt 100%-on van 20%-ról. Itthon meg erről netezek a dokkolóval, közben szépen feltölti a telefont. De alapvetően nálam megvan a kényelmes 1 nap, úgy hogy minden lehetséges dolog aktív (Hello, NFC, WIFI, 4G, BT kapcsolat a Band-el).
Laci
-
Pjotr
senior tag
Tényleg baromi gyorsan tölt. Kb. mint iphone 5s, csak annak fele ekkora az akkuja.
-
Dzsosy
senior tag
Microsoft releases the first Redstone build of Windows 10 Mobile to Insiders Egyenlőre csak x50-esekre.
Bátraké a szerencse.. de én megvárom az első tapasztalatokat.
-
Dzsosy
senior tag
Ha egyből megakarod kapni, akkor az utolsó kettő bármelyikét.
Ha fastra mész, akkor ezentúl egyből lekapja a legfrissebb insider buildet, ha a preview-t, akkor leszedi a mostani legfrissebbet, de a következő frissítést nem fogja automatikusan leszedni, csak ha újra rámész az app-ban a preview részre. (én az utóbbit használom) -
yootti
tag
Üdv
Azt szeretném kérdezni,hogy a kamera beállításoknál mit jelent a harmadik beállítás:JPEG 8MP+DNG16MPNem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
yootti
tag
Frissítettem.A kamera nem az az igazi.A beállításoknál a kamera képméret beállításánál hibakódot ír.
Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
System322
csendes tag
-
Gusztáv
addikt
-
pzstm
titán
válasz meszipeti #1388 üzenetére
14267? olyat csiripelt néhány madárka, hogy van akinél Glance screen kikapcsolása oldotta meg ezt a problémát. Ismerősnél dual simes 950 van, minden okés vele, XL-en nálam szintén
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Cooley18
aktív tag
Nekem is DS van, és eddig semmi gond a frissítéssel.
-
Gusztáv
addikt
Nálam is minden okés, szintén 950 DS. Mondjuk a Continuum jobban szaggat, mint 107-el . Remélem még csiszolnak rajta valamit, mert én itt érzem, hogy kevés a Snapi 808 ereje.
Laci
-
Dzsosy
senior tag
Nálam az új buildben annyi hiba van, hogy kamera indításakor, ahogy elindul a kamera app, miután megjelenik a kép egyet feketén villan a kép. Ugyanez van mytube-nál is amikor elindítok egy videót. Más is tapasztalt ilyet?
(nem olyan óriási hiba, csak egy kicsit zavar, de ezért HR-t nem szándékozom csinálni, csak érdekel, hogy egyedi hiba-e vagy általános) -
gyurkikrisz
őstag
Bejelentkezek, mint 950 tulaj. Vagyis jelenleg még nem használom, addig csak fekszik az asztalon amíg se tok se fólia nincs. eddig az volt, hogy azonnal eladom, de ez a prémium érzés... Egyszerüen nem vagyok rá képes. Aztán majd meglátjuk mi lesz
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
rambolo
tag
Megérkezett a mozo hátlap. Minden rendben van vele. Korrekt a cég is ahonnan rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.