- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz old rocker #23299 üzenetére
Hatalmas az aláírásod.
-
bionic
csendes tag
Akinek több email fiókja is van, az megtenné hogy megnézi:
Beállítások - Személyre szabás - Hangok - Alkalmazások hangjelzéseinek kezelése - Outlook PostaNekem: Bekapcsolva, Alkalmazásszalagok, Hangok, Rezgés
Van olyan hogy "Csoporttal kapcsolatos értesítések?
Mert nekem a Naptár alkalmazásnál van, a Posta esetén nincs. Pedig magában a Posta alkalmazásban be van kapcsolva.
Szerintem ezért nem kapok új email esetén értesítőhangot.
-
tenkjuh
újonc
Sziasztok
Most lettem,640xl dual tulaj .. Samsung s5 ről . Igy csak nézek mint borjú az új kapura. Alapjában veve tetszik de azért akarnak érdeke dolgok .
Hiányzik a google kereső ez a,gyári bing vacak . ( nekem )
Miért nincs inkognitó lap lehetőség a gyári böngészőben .
Komolyan nem lehet hívást \video hívást kezdeni a,facemessengerből .
A facebook alkalmazás sem az igazi de,ez legyen a legkevesebb .
A kontaktokat elmentem hozza,rendelem amit kell erre par ora múlva,mikor hívnak nincsnev foto atb rendelve a szamhoz. Gyárilag tud e telefon fm rádiót internet nélkül . Ha,igen hogyan,. Milyen navigáci létezik w10m re ?! Droidon igo használom.megoldható e tort programok telepítése . Aahh túl sok kérdésem van.
T mobil es voda kártyákkal használom .sim1 a tre mobil sim 2 voda . Ahhoz hogy a vodas,netet hasznaljam ki kell lőni a sim 1 t.Boccs az össze szedetlenségért de csak most ismerkedünk .
Ui swiwftkeyboard létezik e ra vagy,valami hasonló ?
-
tenkjuh
újonc
válasz Dhampir #23306 üzenetére
Az tudom hogy vissza llépés de en ilyen perverz vagyok es kicsit untam is 3 ev után. Illetve ilyenem még nem volt . Akkor pl felejtsem el hogy,psx játékot jatszak vagy,hogy,"olcsó" igo t. amúgy a nagy kijelzo tetszik a,dual sim praktikus . Létezik e hozza,valamifele kábel hogy tv re kotve ott lassam a kepet ?! Sajnos nincs okos tvnk .
-
PuMbA
titán
válasz tenkjuh #23307 üzenetére
A Google-t elő tudod hozni a böngészőből. A Térképek alkalmazás egyben navigáció is FM Radio Player alkalmazást kell feltenned rádióhoz. Tört program telepítése nem lehetséges, mert ez egy zárt rendszer, mint az iOS. Innen származik az, hogy biztonságos és nincs szükség vírusirtóra meg hasonló dolgokra, mint Androidon. Az alapértelmezett Windows 10 Mobile billentyűzet Swift keyboard szerű, nincs másik.
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz tenkjuh #23305 üzenetére
Elindítod az edge böngészőt. Beírod,hogy google. Kiadja az oldalt,majd alul a jobb gombnál van olyan,hogy kitűzés a kezdőképernyőre.
Coc-Coc browser, vagy uc browser,vagy a monument browser az áruházból letölthető,azok tudják azt a dolgot.
Nem lehet messengerben videózni,sőt,örülj neki,hogy az a vacak működik és tudsz üzeneteket,meg képeket küldeni.
Facebook .. No igen arra ott van a SlimSocial alkalmazás,az eddigi legjobb pótló,de értesítést nem tud küldeni neked.
Navigáció a térképek nevű alkalmazás,semmi gondom vele,működik offline is. Ok nem egy Igo,de a dolgát megcsinálja.
Elvileg van egy fm alkalmazás,csak nemtom kell-e a működéséhez net.Szvsz, mielőtt randizni hívod a menyecskét,nézd meg hogy néz ki
-
galervin93
őstag
válasz zsoltzsolt #23310 üzenetére
InPrivate a becsületes neve.
Google keresőhöz meg kell nyitni a Google-t, majd Beállítások - Speciális beállítások, ott lehet elsődlegesnek állítani a Google-motort.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
tenkjuh
újonc
Srácok köszi nagyok vagytok türelmesek .
Jovok még -
Ranbo
tag
-
Trilla
csendes tag
Sziasztok. Találkozott már valaki olyan jelenséggel , hogy a kijelzőn megjelent (fekete háttérnél)két egyik kisebb másik nagyobb (gombostű tű feje)zöld folt. Fehér háttérnél a két folt még fehérebb. Lumia 640XL.
-
blise
tag
sziasztok, mennyiért lehet eladni manapság a 640xl dual sim (december x ig garis az edigitalnál)? 10 ért? vagy kicsit több? ja teljesen karcmentes, első pillanattól tokban hordott
[ Szerkesztve ]
''A katona, ha vki mozog annak szalutál,ha valami nem mozog, azt odébb viszi, ha nem lehet odébb vinni, akkor lefesti...''
-
zorzy4
addikt
válasz old rocker #23322 üzenetére
Akartad írni, 8-12 között.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
20körül vannak fent, de a kutyának nem kell. Mindenki szabadulni akar tőle. Én járok bolhapiacra retro telefonokat venni, ott látok sokszor 7-8000ért dobozosakat. Én is simán elmegyek mellette. Sajnos ez van.
-
skroy
senior tag
Most adtam el 2db 640 LTE-t, szolgáltatófüggőt, 14000Ft/db áron itt hardveraprón. Akadtak azért érdeklődők.
-
petya2012
őstag
sziasztok
be lehet azt állítani valahol a 640-en,hogy ha hazaérek pl akkor automatikusan csatlakozzon az itthoni wifihez??win10 van a telón
-
zorzy4
addikt
Ezzel vitatkoznék egy kicsit. 1 én még sehogy sem bírtam rávenni, hogy magától csatlakozz0n, 2 érdekel módon ha feloldom akkor kezdenek csak jönni az üzenetek. Nem csak úgy néz ki, hogy nem csatlakozik, hanem, nem csatlakozik.
-
Tdavid1994
tag
Új frissítés érhető el a production ringen.
-
-
-
Tdavid1994
tag
válasz Luck Dragon #23332 üzenetére
Hát sztem csak számcsere , egyébként amikor benyomom oldalt a a gombot h feloldjam a zárolási képernyőt, egy rövid időre bevillan a kezdőképernyő nem tudom ez nektek is jelentkezett-e már, nekem a creators update óta van ez de most se orvosolták sajnos.
-
válasz Tdavid1994 #23333 üzenetére
Igen a képernyő villogása a cu frissítése óta jelen van.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tdavid1994
tag
válasz Luck Dragon #23334 üzenetére
Akkor legalább nem csak nekem csinálja, egyébként én is elgondolkodtam már hogy váltani fogok pedig korábban nagyon jó véleménnyel voltam a windows phone-ról mindenkinek ajánlottam stb, de mióta a 10 ennyire bugos néha hát már nem merem annyira senkinek ajánlani, sőt nekem is egyre inkább elmegy a kedvem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Tdavid1994 #23335 üzenetére
Megértem, 8.1-el használom a többi lumiámat. Így nincsen gond.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
petya2012
őstag
köszi mindenkinek
sajnos nekem hiába van bepipálva az automatikus csatlakozás-bizony nem csatlakozik automatikusan
-
this is life
Ármester
válasz szjoci #23338 üzenetére
Nalam meg allando fc-t ad elo az edge ... van meg mit elqrni a rendszeren,hogy szakadna a nyakukba 1 mazsa x.r ...
Petya
Ha ez vigasz , nagyjabol nalam is ezt csinalja az itthoni wifivel , de van ahol automatikusan felatlakozik , okat vsz még Redmondban sem tudnak ha kerdeznenk ..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zorzy4
addikt
Na most segítsetek!
Nem megy fel a frissítés,mert kevés a tárhely. Letöröltem mindet szinte ami nem gyári, mégis tele van a telefonmemória.
Nincs rajta más csak rendszerfájlok, meg a maradék alkalmazás. Mit lehet még tenni?A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
bionic
csendes tag
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni az új email értesítések hiányában.
A probléma az volt, hogy új email érkezésekor a telefon nem jelzett, sem rezgés, sem értesítési sáv, se műveleti központ. Egyedül a csempén jelent meg a kis karika, benne a számmal.Jelentem sikerült megoldanom! Szerencsére nem kellett HR! A megoldás az lett, hogy az összes email fiókot töröltem, majd egyenként újra felvettem. Most újra van értesítés új email érkezésekor.
-
this is life
Ármester
válasz zorzy4 #23347 üzenetére
Nalad valamelyik app megette a tarhelyet, esetleg egy fuggoben levo onedrive feltoltes is eszi amig nem vegez a feladattal. A parom telefonjan az instagram lazan 2gigat megevett ,az app hiaba lett torolve a hozza tartozo cache mappa nem urult ...egy wdrt mindent gatyaba raz , vagy ha mar rs2-on vagy akkor hr .
Starr
Nekem anno a pagefile-t sikerult 1.5 gigara hizlalni[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Kadzsor
csendes tag
válasz Tdavid1994 #23330 üzenetére
Nálam nagyon bejött a frissítés, sokkal pörgősebb lett a telefon, különösen a böngésző
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs