- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
válasz Kapimester #23648 üzenetére
El figlak keseríteni. Felejtsd el a facebookot,mint alkalmazást.. Helyette a slimsocial van,ami használható,de az értesítéseket is elfelejtheted.
A messengert nem szabad bezárni,az a titka. Akkor egész tűrhetően működik.képeknél videóknál random fagy sajnos. A sima messengert tedd fel,ne a betát.
Welcome WP10 -
debrecenikri
tag
válasz Kapimester #23648 üzenetére
Én (bár ez nem biztos, hogy megéri az energiát) swapfájlt növeltem, a Facebook, a kamera és a messenger stabil és gyors, Instagramot viszont nem használok, arról nem tudok nyilatkozni
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
betegphiu
senior tag
válasz debrecenikri #23652 üzenetére
Az hosszadalmas ?
-
debrecenikri
tag
válasz betegphiu #23654 üzenetére
Nem annyira, de ha megbocsátasz, nem feltétlenül küldenék linket (holnap reggel 4-kor kelek, ezért kell az alvás). Az xda-n van hozzá anyag, dynamic swap file néven emlékeim szerint. A legfontosabb, hogy Interop tools kell hozzá.
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
betegphiu
senior tag
válasz debrecenikri #23655 üzenetére
köszi,ráérsz. úgysem tudom mikor lenne fél nap szabadidőm ilyenekre
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy BÁRMILYEN eredeti töltőt rácsatlakoztatok a telefonra azt írja ki, hogy lassan töltődik az eszköz, használja a saját töltőjét! Se a saját, se a párom, se az ismerősöm töltőjével nem változik a helyzet. Viszont a többiek telefonjánál nem reklamál. -
-
kjgy
csendes tag
1996-ban vettem az első telefonomat, sok kütyüt nyüstöltem azóta, de még egyik sem bosszantott fel ennyire, mint ez. Csak a kitiltás tart vissza egy ötvenoldalas, irdatlanul mocskos káromkodástól.
A WP-10 annyira bugosan ment, hogy pl. a naptár csempéjét minden reggel át kellett méreteznem, hogy a kezdőképernyőn is lássam az aznapi teendőt, vagy pl. egy rakás App csak másodikra vagy harmadikra indult el. Ergonómiailag tényleg lenyűgöző, de fogalmam sincs mennyit néztem a kis pontocskákat várva, hogy a kívánt művelet vééééégre vééééégrehajtódjon stb. De, amikor a Térképek a családi kiránduláson kétszer is megcsinálta, hogy 20 km-re a céltól lefagyott, meg összevissza irányítgatott és folyamatosan csak azt ismételgette, hogy nincs GPS jel napos időben, sík terepen, és a fizetős Runtastic nem indul a 20. újraindításkártyakibeújratelepítés után SEM…. Hát akkkkor finoman szólva elszakadt a cérna. Hogy mennyire nem a vassal van a baj, visszatettem a WP 8.1-et és jééééé, a Here minden gond nélkül szaladt.
Amúgy az egész WP8.1 ROM legalább 2-3x gyorsabb.
Aztán csak itt akadtam bele, hogy nincs Skype. Mondom sebaj, majd PC-ről. És nincs Windows-Kamera, sebaj Updatelem, de nem támogatott. Miért????????? És akkor nem tudom frissíteni, az alkalmazásokat, mert nincs store. Utána nézek, hogy mit rontottam el, és látom, hogy mások juli 27-én arra panaszkodtak, hogy egy hete nem elérhetők a frissítései. Lassan egy olcsóbb telefon kijönne abból, amit alkalmazásokra költöttem, és most se használni nem tudom, sem frissíteni, de azért azt látom
HÁROM NAPJA
, hogy 805a01f4. Így most a harmadik telepítési kísérlet után már egyáltalán nincs navigáció sem.
Gyakorlatilag most már csak telefonálni, böngészni és Facebookozni tudok, ez utóbbira amúgy is hatalmas szükségem van.Persze tudom, a számlák megvannak, előbb-utóbb rendeződik meg minden, talán egy hét, vagy kettő után újból lesz store. De tulajdonképpen, ahogy szarban hagyták a fejlesztőket, az sem lepne meg már, ha közölnék, hogy mindent meg kell vegyek újból.
Árulja el nekem végre valaki, miabüdöshóbelebancot akar az MS csinálni. Szándékosan tönkre akarják tenni ezt az ágazatot. Hogy van az, hogy bármilyen platformra kiváló alkalmazásokat készítenek a saját platformjukba meg tojnak bele nagy ívben. Egyszerűen nem tudom már elhinni, hogy ez nem szándékos, mert ennél tökéletesebben már nem lehetne akarattal sem csinálni a leépítést. Ahogy elnézem pár nap, és globálisan összeomlik a Store.
Ezért kellett leugatni a symbiant, ezért kellett rátenyerelni a Nokiára, ezért kellett levesbe küldeni 20-25 éves fejlesztéseket, ezért kellett a Heret Lensszel együtt kukázni. Csak gratulálni tudok az MS-nek, mert lassan ügyesebben pusztítanak, mint a rák.
Keresek a fiókból egy öreg nokiát, aztán holnap utánanézek egy droidnak, vagy ennél még egy iphone is jobb. Mélységesen csalódott vagyok.
-
this is life
Ármester
Csak kapkodnak ossze vissza , ami a biztos hogy a wp8.1 ,w10m kuka , lehet hogy a windows on arm , meg mielott piacra kerulne hasonlo sorsra jut , most megint belefogtak valami ujba (astoria) hogy abbol mi lesz , ki tudja , ami biztos a jelenlegi keszulekek nem kapjak meg legyen az l640 vagy epp hp elite x3 . A wp 8.1 rendszerhezbtartozo szerverek az ev vegeig engedik a szinkronizalast , jovo evben pedig lekapcsoljak oket , a w10m ezen a teren elvileg 2019-ig tamogatott. A plattformot nem most hanem mar lassan egy eve elengedte az ms ,s lassan vezeti is ki a piacrol.
Ha az vigasz a qrva store wp8.1 alatt engem is szopat , mar vagy 2 napja (be roffentettem egy 520-at , csak epp az aruhaz nem megy rajta.).Ui : nem akarja tonkre tenni az agazatot, mert azon mar tul vannak , a jelen allapot csak a lassu agonia .
Belfiore,Dona ,Nadella tehetnek egy szivesseget...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kjgy
csendes tag
válasz betegphiu #23662 üzenetére
Igen, én is felkaptam a fejem anno a Surface Phonera, mert amúgy a Surfacemmel elégedett vagyok (voltam???), de milyen ultrát fog letenni az, aki még egy átlagosat is elqr?
De ha nem kapom vissza legalább a fizetős alkalmazásaimat melyek amúgy pont 5x annyiba kerültek, mint a droidos vagy almás versziók, akkor az összes microsoftos eszközömtől megválok.
-
kjgy
csendes tag
válasz this is life #23663 üzenetére
"Belfiore,Dona ,Nadella tehetnek egy szivesseget"
Csatlakozom
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #23663 üzenetére
Néha nem értelek!
Dehogyis kapkodnak, ez tudatos tönkretevés, nem pedig azért szar már szinte minden, mert kapkodnak.
Vannak ott agytröszt fejlesztők, de ez van kiadva, tönkre vágni és nem azonnal, hanem szép lassan. Mert úgy nem annyira átlátszó és szinte nem is perelhető.
De ha még az lenne, MS harci jogászai bárkit kicsinálnák...
Ezt a folyamatot éli (nevezzük így) most (már régóta) meg mindenki...
Kb a 107-164-es treshold2 óta csak szar jött ki tőlük, az pedig nem most volt...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nem a mostani helyzetre értem a kapkodast,hanem mikor el kezdték tolni a w10m-et ,abban az időszakban kissé koncepció nélkülinek tűnt az egész,project astoria aztán meg sem,minden 1 gigás wp8.1 megkapja a th2,abból se lett semmi. Lassú fejlesztés, kevés készülék ami bugos th2-vel lett kiadva...stb.
Na ez változott, már a temetésen szorgoskodnak azóta.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nagyúr
válasz this is life #23667 üzenetére
Már a 950-ket meg a többit sem kellett volna kiadniuk, mert drágán adták a marék sz@ ... jó hardverrel...
A 640 Xl-met pedig szerettem a 8.1-el, a 10-el jó lett volna, de elkúrták, mert ennyi eszük van... Pedig esküdtem rá, meg ajánlottam is, most meg mindenki megy droidra...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
this is life
Ármester
válasz Sub-ZeRo #23668 üzenetére
Ne is mond , jo par ismerosom beszeltem ra anno a x30,x40 szeria valamely tipusara , most meg eg a pofamon a bor ... paromnak 640 van, elsodleges telefonnak, egy kis mokolassal rs1-en van tartva , igy az o telefon csereje ,kicsit halasztva lett (szerencsere nem power user).
Amugy th2 alatt a 950-en is volt olyan build,amivel a telefon hozta az elvarhato minoseget oprendszer szinten (baxta is ez a Redmondiak szemet ezert elbaxtak kesobb) . Az utolso teljes szeria a x30 volt, azota minden teren csak lefele visz az ut . A beka sege mar fenyevnyi tavolsagra van es a ravatalon mar egnek a gyertyak ...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Sehol semmi ilyen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Van valamilyen módja annak, hogy a messenger ne legyen képes hangot kiadni?
-
this is life
Ármester
válasz DrojDtroll #23671 üzenetére
Gephaz ,ertesitesek muveletek,messenger, hang (nincs legyen beallitva)
-
DrojDtroll
veterán
válasz this is life #23672 üzenetére
Köszönöm szépen
azt hittem megörülök tőle
-
Attikusz
tag
Mit kell kiválasztani a telefonon, törölje az adatokat a telefonról, de a Windows 10 megmaradjon? (Telefon eladáskor nem akarok semmit megosztani mással )
[ Szerkesztve ]
-
regvoltrossz
aktív tag
Ugy egy hónapja raktam fel a win 10-et, írtam is akkor. Nos nekem meg is felelne, mivel leginkabb csak böngészek a telefonáláson kivül, viszont teljesen lezabalja az adatkeretemet. Az történik, hogy felcsatlakozom a wifire, majd egyszer csak azt veszem észre, hogy minden szó nelkül lekapcsolodott rola. Ma éjjel ezt abból vettem eszre, hogy jött az sms a szolgaltatotol, hogy elhasználtam az adatkeretet. :'( Egy hétig sem tartott az ehavi keret! Azelőtt 8.1 alatt meg szinte sose kaptam sms-t, azaz mindig elég volt!
Amúgy is úgy látom, hogy mindig ott a kis nyíl az adatforgalmi ikonnál.. Akkor is ha semmit sem csinálok! Az időjárás csempéje bezzeg nem frissül.Békéscsabán jártam öt napja. Még ma is azt hiszi ott vagyok, csak akkor tér észhez, ha belépek az alkalmazásba.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Ranbo
tag
válasz regvoltrossz #23681 üzenetére
a háttérben nem futott véletlenül alkalmazás-frissítés?
vagy esetleg gyenge wifi jel esetén is átválthat mobiladatforgalomra,
azért is fogyhatott el a kereted. -
Ranbo
tag
legyen egy kis pozitívum is: már korábban is írták,
aki esetleg nem ismerné, böngészőnek nagyon ajánlom a monument browsert,
kicsit szokni kell edge után, de nagyon jól használható, rendszeresen jönnek a frissítések.
illetve a lumia camera beta-t is ajánlott feltenni, sokkal jobb képeket készít,
ráadásul az egy-két másodpercre mozgó képek jobban visszaadják a korábbi élményeket.
utóbbit is korábban leírták már hogyan kell telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
Attikusz
tag
Lumia 640 - egy telefon, ami kihozza belőled az állatot
Mehetne egy ilyen szlogennel, mert amiket művel a telefon...
Meglévő mobilnet, vagy wifi kapcsolat mellett a telefon térereje lemegy 1-re vagy lekapcsol,szaggat a telefonbeszélgetés, te jó ég!!
Megint nem reagált a bekapcsológomb kijelző feloldásra, a dupla kopp se, csak miután nem tudtam felvenni a hívást, tudtam kioldani.
A kék színű Lumiát szeretem, de lassan már az alapfeladatokra is képtelen lesz. -
macilaci
csendes tag
válasz regvoltrossz #23681 üzenetére
Nekem kb két hete egy olyan falu neve van az időjárás csempén, ami mellett útközben elmentem. Nem zavar különösebben, az ilyeneken már röhögök.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz betegphiu #23684 üzenetére
Itt nezz korul lumia camera app ugyben [link] a beta telepitesevel voltak gondok , illetve ne engedd frissulni az app-ot mert jon a szokasos uzenet .. az old app mukodesre birhato , illetve wdrt es ujboli frissites utan , megorizheto a lumia camera app , csak nem szabad engedni hogy frissuljon a wp8.1 app verzio ...
Attish a HUN
Ha rs2-on van a telefonod akkor eleg egy hr is (telefon alaphelyzetbe valo allitasa ) .. elvileg nem cseszi szet a rendszert ...[ Szerkesztve ]
-
Attikusz
tag
válasz this is life #23696 üzenetére
PuMbA, starr
Rendben, amint már nem kell a telefon, átrakom a kártyát egy másik telefonba, és mehet a rendszervisszaállítás, akku kivét.
this is life
Igen, az van rajta, mindig letölti a telefon a legfrisebb verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Attikusz
tag
Arról tudtok valamit, hogy októberben a WM10 kap új felületet?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest