- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Attikusz #23799 üzenetére
Jelenleg 640-730-735. Családon belül a 830-már tovább lépett.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gömbike
senior tag
válasz Attikusz #23798 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Azért adja fel ez a leckét, mert belemegyek a tárcsázóba, ott rábökök a 3 pöttyre, majd feljön a Beállítások.
Azt megnyitom és CSAK a Partnerek tárcsázása név alapján be-ki, a Kapcsolódó beállítások - További telefonbeállítások módosítása és az alkalmazás névjegye látható.
Ha rányomok a Kapcsolódó beállítások - További telefonbeállítások módosítása lehetőségre, akkor ott a Saját telefonszám, Hangposta, Hívóazonosító elküldése, hívásom fogadása rezgéssel be-ki, SIM-kártya, szöveges válasz, Segítség külföldi számokhoz, Hangposta be-ki, Hívóazonosító elküldése, stb, stb,
DE SEHOL NEM JÖN ELŐ : Hívóazonosító nélküli hívások blokkolása : be-ki.
Nemrég ennek a vodás gépnek a Bluetooth-ja nem ismert fel semmit és nem akart kapcsolódni, akkor kapott egy HR-t ez a telefon.
A saját XL-emen tökéletesen műxik.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok mikor szűnik meg a támogatás a telóra? 640 xl
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
eladohardver
őstag
Urak ez most miért? Saját gyári töltővel is illetve 2.4A-s töltővel is ezt írja hard reset után is tudom, hogy el lehet rejtetni vele ezt az értesítést... De az érdekelne h most miaszösz van? Megmakkant volna a microusb csati? O.o 640XL LTE Next step mety vissza w8.1
Pfhuu gépre dugva aszondja ismeretlen eszköz
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
válasz eladohardver #23805 üzenetére
Kis 640-en is ezt írja ki. Ez a 640-es családban már "dradi"
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
samu2062
aktív tag
Nekem azután kezdte el csinálni,miután egyszer egy másik,gyorsabb töltővel töltöttem.Utána folyamat kiírta a saját töltőjével,mint ha lassúnak érezné a másik után.Lehet,hogy azt vette alapul.Érdekes egyébként,mert elvileg a 640 nem képes több áramot felvenni a 750 MA-nál,még is meg tudta bolondítani az 1A-os.
-
this is life
Ármester
Ez csak sw bug ami kikapcsolhato a gephazban az usb beallitasainal ... mtp eszkozkent se latja a pc a telefont ? A wdrt telepitve van a gepedre,illetve milyen win verzio fut a pc-n (w10 /edu,home,pro,enterprise..stb) ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
jksx
senior tag
válasz DrojDtroll #23791 üzenetére
Kivétel ez alól pont a Nokia volt, mert azok nem tudtak ilyet, legfeljebb a Siemens.
-
Ha már töltésről van szó. Azt vettem észre hogy mindegy milyen vésztöltővel akarom feltölteni, egyszerűen nem tölti fel.
Ha 10% indulók a legjobb esetben is 65-70% és megáll. Ilyenkor újra csatlakozással felmegy 95-98%.
Ha gyári töltővel használom semmi baja. Ahogyan az autóban lévő vezetékes töltővel sincs. Nem értem mi lehet a baj. De nagyon idegesítő.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
eladohardver
őstag
No! Akkor Gépre dugva aszondja ismeretlen eszköz, Nem jelenik meg sajátgépnél hogy Windóz phone, nem detektálja se wdrt se Lumia phone test app What now? Garancia?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
starr
őstag
válasz eladohardver #23811 üzenetére
A gépen keresd ki az Eszközkezelőben, majd manuálisan add hozzá az "MTP USB eszköz" nevű drivert.
-
Gömbike
senior tag
-
janeszgol
félisten
válasz eladohardver #23811 üzenetére
Esetleg a Nokia driver(eke)t letörölheted, meg az USB drivert is. Hadd tegye fel újra!
Nekem egyik L640-nél sem jött még elő ez a lassú töltés. Ki kellene próbálni, hogy valóban lassú-e vagy csak bug, mint ahogy írta már valaki.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
-
Joker88
őstag
A 640XL megkaphatja,vagy megkapja a következő,jövő hónapban esedékes ún. Fall Creators Update-et ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #23820 üzenetére
Rá 20-30 percre a 735 is csinálta,aztán rá 10percre megjavult mindkettőn
Vindózfónultratíz én így szeretlek.
-
Joker88
őstag
jelentem, mivel a honor 7 lite-om szervízbe került ( wifi probléma) előkerült a fiókból a száműzött Microsoft Lumia 640 XL.
Most húzza le a legfrissebb Win10 verziót, mivel vagy 3 hónapja nem volt bekapcsolva..Hát hajt a kíváncsiság hogy miben/mennyivel lett másabb a Windows 10 Mobile a legutóbbi találkozásunk óta...
valami tipp hogy ne sz*pjam be az elején már ?
Ui.: az 5,7" az 5,7" .. most döbbenek rá ismét
-
Joker88
őstag
válasz this is life #23824 üzenetére
elméletileg, fenn van a legfrissebb Windows 10 verzió...
be is kezdtem lakni, alkalmazásokat már telepítgettem amik kellenek nekem..
viszont !Van az Áruházban egy frissítésre váró alkalmazás : Filmek+TV. Na ez sehogysem akar frissülni, addig meg nem tudok videókat nézni..
valaki talált már rá megoldást ?amúgy -eddig- egésszé használható a rendszer, "fluid" , ahogy mondani szokás..
-
Attikusz
tag
Ritka hülye a Térképek windows 10-en, beírom, hogy Szihalom, Széchenyi u. erre Szeghalom, Széchenyi u.-ra akar navigálni, az agyam eldobom....
Egész délután nem talált jelet, amikor kellett volna a telefon, most persze van jel lefekvés előtt
[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
Én most untam meg a 640-et!
Keresem a következő telefonom. Szerettem, szép, volt, jó volt, ennyi volt.
Tönkre ment a hangszóró, elvittem egy ajánlott szervizbe kicseréltetni. Evvel nincs is baj.
Majd amikor visszakaptam rá 1 napra valami miatt sikerült a kijelzőnek is tönkre menni. Vissza vittem, mondja a srác hogy hozat kijelzőt. 4-5 nap. Mondom ok, várom. 2 nap múlva kicserélte, majd 1 nap múlva megint ugyan az a hiba előjött. Visszavittem, megnézi, hagyjuk ott tovább küldi mert ő nem lát hibát. Ok. 1 hét után vissza jön a 640. Újra cserélni kell a kijelzőt. Na itt tartunk. T..öm tele hogy nem lehet kijelző beszerezni. Most már 3 hete várjuk, de csak várunk, várunk, várunk..... -
-
-
Joker88
őstag
válasz Joker88 #23825 üzenetére
wáááááááááááááááá
bazzeg,ezt hogyan lehetett ennyire elbaltázni.. mármint a szoftvert..
tegnap : hívás jön, fel is veszem, egyszercsak a túloldalról szólnak hogy nem hallanak.. kb 2 perc után a a hívásban elnémult a mikrofonom,pedig nem állítottam közben semmitse..
egy halk káromkodás közepette újraindítottam a telefont,majd újra hívás,akkor jó volt..mikor végeztünk ,hazafele belekerültünk egy ilyen old-timer autós forgatagba, gondoltam ha már ittvan a 13 MP-s Zeiss optika,miért ne.. bárcsak ne gondoltam volna ilyesmire.. "mentés,mentés,mentés " .. pár perc után magához tért ,de a képeket mint utólag kiderült nem mentette el,néztem PC-n is, meg a telefon szoftverében is.. Pedig ment a zárhang,hogy a fényképezés megtörtént..
Mai nap :
Edge behalt.. de olyan szinten , hogy csak újraindítás segít. FB/Messenger természetesen tök lassú,de ezt nem írom a Windows10 számlájára..Én megértem akik kitartanak mellette, mármint a rendszer mellett, de biztos hogy szednek mellé valami Xanaxot.. Mert ez idegesítő,sőt..
-
-
janeszgol
félisten
válasz Joker88 #23835 üzenetére
Kemény. Elnézést kérek mindenkitől, de ma már aki jót akar magának és ragaszkodik a Lumiákhoz, vagy WP 7.8-cal teszi vagy WP 8.1-el. Természetesen ekkor az appok egy részéről le kell mondani, de kap az ember egy nagyon stabil telefont, amit a mindennapokban az alapfeladatokra (hívás, sms, böngészés*, fotózás, jegyzetelés, zene, videó) nem kín, hanem élvezet használni.
*Itt néhány weblap (OTP például) nem biztos, hogy támogatja már az Internet Explorert.
-
Attikusz
tag
válasz Luck Dragon #23832 üzenetére
Te jó ég, és még szervízbe akartam vinni a telefonomat, hátha a GPS antenna kicserélése után gyorsabban találna jelet, de akkor nincs értelme.
-
this is life
Ármester
-
old rocker
veterán
válasz janeszgol #23841 üzenetére
Ja. Mint nálam a 640XL DualSIM, mert a Huawey mellett minek?De rögtön ott a kérdés? Kinek? A fiÓkban lapul még egy 820, egy 640LTE, és két, kiváló állapotban levő C7. Majd nyitok múzeumot...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
válasz old rocker #23842 üzenetére
Rajtam is itt vannak a lumiák. Kettő használt GSM boltot is megkérdeztem hogy bevennék , de azt mondták hogy nem az állapot miatt, hanem az OS és annak háttere miatt nem tudnák eladásra kínálni.
Így ahogyan írtam is GPS-ként üzemelnek tovább gyári stabil 8.1-en teljesen offline térképpel. Minden felesleges dolog letörölve.
-
Vangelis
félisten
válasz Luck Dragon #23843 üzenetére
De még telefonálni is lehet azért velük.
Néztem én is, hogy alig van már értékük. Így le is tettem az eladásról.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
this is life
Ármester
-
Vangelis
félisten
válasz this is life #23845 üzenetére
Nekem még az van rajta... De akkor nem is cserélem le. Mondjuk nem is használom.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
janeszgol
félisten
Én a kamerájuk miatt tartottam meg a Lumiákat első sorban.
-
jksx
senior tag
válasz Luck Dragon #23843 üzenetére
Ahhoz képest, hogy nincs értékük, elég szép árakon lehet csak hozzájutni egy 640, vagy 640XL-hez.
Ahogy néztem itt az aprón 15ezer alatt nincs 640-es, az XL meg 20ezer felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest