- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz realmadrid #21248 üzenetére
Fényképek,három pötyö,beállítások,összekeverés most.
Kész.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tdavid1994
tag
Sziasztok, gondoltam szólok, van újabb frissítés
-
snooze
veterán
válasz szucstom #21251 üzenetére
hangnavi az sajnos prémiumcucc,ami elengedhetetlen,mivel másként nincs értelme..na és az pont fizetös..
L:/dl/upc/2017-01/10/90758_llrt9v7h97gfjtj9_wp_ss_20170110_0002.png][kép]A hangnavi az sajnos prémiumcucc,ami elengedhetetlen,mivel másként nincs értelme..na és az pont fizetös..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
realmadrid
aktív tag
-
-
szucstom
őstag
válasz Luck Dragon #21265 üzenetére
Csak nem veszed észre. Nekem külső akksi esetén maradt. Töltési idő jóval több volt mint általában. Érdekes módon egy restart után elkezdte normálisan tölteni.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Becksman
őstag
693as hivatalos gyorsabb lett?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
adfg
csendes újonc
kaptam már nem egy olyan értesítést a térképen, hogy azt írja ki a telefon kb. 10-15 perces GPS-es keresés után (netet direkt kilőttem), hogy "nem találunk téged". szóval a GPS csak nettel használható, anélkül hulladék 640 LTE-nél részemről. közben megnéztem, ugyanez volt 520-nál (GLONASS, A-GPS) 640 (A-GPS, GLONASS, BDS) 520-nál tökéletesen ment minden, visszasírom.
az usb értesítést kikapcsoltam, de attól még lassú
ébresztő recsegés másnál is előfordult?
meg egy újraindítás, akár hard reset után mindig javítani akarja az SD kártyát. -
-
zoltanvegh
csendes tag
Sziasztok!
Kb. azóta követem viszonylagos rendszerességgel az itteni bejegyzéseket, amióta megérkezett a hivatalos W10 a 640-re. Nálunk 3 db wines telefon működik családi szinten: 640XL DS, 640 DS és 550. Az itteni leírások alapján sikeresen upgrade-eltem mindhármat, ami pöccre sikerült (köszi mflex!). Nagyon tetszett, hogy MS-fiókkal összekapcsolva széleskörű családbiztonsági opciók állnak rendelkezésre (ezt fontosnak tartottuk a lányunk élete első telója miatt). Azt is tökjónak tartom, hogy a FB-os/Messengeres/Skype-os/Viberes kontaktokat rendszerszinten integrálja a névjegyzékbe. Nagyon praktikusnak találom a duplakoppos ébresztést. A záróképernyőt is totál testre tudtam szabni a LockMix app-pal. Viszonylag szépek voltak a képek a kamerával. Alapvetően van néhány jó és praktikus elgondolás ebben a rendszerben, de azért meg kellett volna csiszolgatni rajta, mert ez így nem csiszolt, csak pattintott szakóca...
A fenti jó dolgok ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett a rendszerrel. Én tényleg igyekeztem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de amit a MS művelt, az kritikán aluli. Először eltűnt a beépített FM rádió app, aztán a kamera is csak működGETett (végül is csak akkor mondta be az unalmast, amikor éppen óvodai/iskolai eseményeket kellett volna megörökíteni vele, egyébként minden fasza...). Voltak megmagyarázhatatlan események, pl. a fényképek app mérete egyre csak nőtt, nőtt és nőtt, végül másfél giga után simáztam a telcsit, újratelepítés után nem produkálta. Ekkor a FB kezdett el hízni.
Ős-Nokiásként nagy reményeket fűztem ehhez a telefonhoz és a rendszerhez, de kb. másfél évnyi kínlódás után érzékeny búcsút kell vennem a rendszertől. Szép volt, jó volt, köszönjük MS, innentől mi is a "fosdroidosok" táborához tartozunk, és P9 lite tulajdonosokként nagyon élvezzük (ezen magam is meglepődtem). Három heti intenzív használat után a teló meg sem röccen, minden nagyon fain. Szép is, okos is, villámgyors is, nem akad, jön rá 7-es droid és EMUI 5 update... Ja, és mióta megvan, még egyszer sem indítottam újra... Azt kell mondjam, kezdem megszeretni... Szóval részemről ennyi volt a Windows-os mobil. Nem fikázok senkit (na jó, az MS-t igen), felhasználóként abszolút le a kalappal mindenki előtt, aki még kitart a rendszer mellett, én is tényleg nagyon szerettem, de túl erős volt a "sötét oldal" csábítása, na. Tökjó volt olvasni a kommenteket, jó volt veletek, de tovább kell lépni.
Ha már ilyen hosszan írtam, hadd tegyek fel még két kérdést a kitartó, oszlopos tagoknak:
1. A napokban észleltem, hogy az XL-hez kapott gyári töltő valószínűleg kontaktos lehet, mert úgy tölt, mint a mesében: hol igen, hol nem. Biztos, hogy nem a telóval van a gond, mert másikkal minden gond nélkül megy, nem szakad meg a töltés. Tudja valaki, hol lehetne hozzá beszerezni újat?
A hírdetést kiszedtem belőle.
Üdv
Z.[ Módosította: WOT-H-A-C ]
-
macilaci
csendes tag
válasz zoltanvegh #21274 üzenetére
Például.
http://www.supergamer.hu/tolto-microsoft-lumia-640-xl-es-640-xl-lte-p-297683.html
Mondjuk én eladás előtt nem vesződnék a töltővel. Nekem is van három (Samsung, Sony, Lumia), mindegyikkel fel lehet tölteni. Plusz USB. Lehet a vevőnek se kell. -
PuMbA
titán
válasz zoltanvegh #21274 üzenetére
640-re ritkán érdemes Windows 10-et rakni, mert több embernél válik használhatatlanná a telefon, mint működik
-
kezman
őstag
Hát ja, Novemberbe visszaraktam a 8.1-et, azóta nyugodtan alszom,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
galervin93
őstag
.693 jól muzsikál, ahogy az eddigiek is, nem vettem észre változást, reméljük így is marad
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Becksman
őstag
-
szucstom
őstag
válasz galervin93 #21286 üzenetére
Nekem a frissítés megint bugossá tette az outlook mail appot. Nice. Átálltam RP ringre, remélem most jó lesz. Tudja vki, hogy RP-n milyen változások vannak most?
-
-
szucstom
őstag
válasz Luck Dragon #21288 üzenetére
Nem szándékszom visszamenni 8.1-re. Nekem a 10 tökéletesen megfelel. Most hogy átálltam RP-re, úgy néz ki, megszűnt a bug, ezzel együtt mondhatom azt, hogy 100%-os most a rendszerem. Az, hogy adódott egy apró bug, amit sikerült orvosolni, még nem veszi el a kedvem attól, hogy a 10-et használjam A változás szó alatt annyit értettem csak, hogy van-e esetleg vmi "újdonság" amiről illene tudnom
-
mdraco
őstag
Látom páran használják 8.1-el.
Fontolom, hogy visszatérjek. OneNote és ilyen alap appok működnek a 8.1-en? -
-
Becksman
őstag
VLC alatt avinál miért van zöld csík? (erre van valami opció amivel lehet orvosolni? Hol oldalt , hol alul van)
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Attila2003
tag
Hali. Lehet volt már említve, de érdekelne hgy a Lumia 640 es nem tudja jelezni hogy ha beszélek valakivel és más hív akkor jelezzen? Csipeg vagy értesít valahogy ha beszélgetés közben hívnak?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz Attila2003 #21295 üzenetére
ha 10-en használod, akkor csak egyet pittyen.
8.1-en működik rendesen.4B
-
gthomma
senior tag
válasz spiderpig820 #21296 üzenetére
Én is visszatértem 8.1 -re a 10 után elég fapados, de működik. PC -n is visszatértem 8.1 -re a 14393 óta az ALT+TAB hiba miatt számomra PC -n is használhatatlan a 10-es.
Eközben állítólag növekszik a 10-es részesedése. .....Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Gömbike
senior tag
A mostani frissítés óta nem rezzen, ha felveszik a hívásomat. Eddig csinálta, most semmi. Hiába állítgatom a beállításokban, olyan, mint a hívásvárakoztatás. Be van jelölve és semmi nem történik.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
A feleségem 950-én semmi gond ezzel kapcsolatban.
Én viszont szerintem már mindent átnéztem.
Szeretném megkérdezni Tőletek, valami ötlet, tanács van e számomra?Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok