- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pook20
aktív tag
-
titankahn
tag
nem biztos ha jól van megoldva, ugye nem mindig megy 1400on, 3 órajel van megadva általába, és amint a processzorkihasználtság elér egy nagyobb szintett feszültséget vált és megkapja az ujabb felső korlátot, defynél pl 300 600 800 mhz volt cyanogenbe meg 300 800 1000 szoval ha nem pörgeted akkor csak 300on megy netnél mondjuk 600on játéknál megy 1000en.
-
Gaabbaa
aktív tag
amúgy meg a cpu húzásnak szerintem sincs semmi értelme, mert eddig egy olyan játék sem volt ami akadt volna rajta... a gpu tuningnak már több értelmét látom... pl. egy gta az már tudna profitálni a magasabb gpu órajelből!
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
horimiki72
aktív tag
Üdv. mindenkinek! December óta vagyok boldog tulajdonosa eme3d csodának és végigböngészve a fórumot volt panasz amin az én telòm is magàra ismerhetett volna kipróbáltam egy pár stock és főzött rom-ot az xda-ról és ami eddig a legstabilabb nàlam és még akadàs mentes is az a Prometeus rom 1.5 .(az 1.4 nàlam egy katasztrófa volt!)Bàr én a hàlòzat nélküliséget mindig megkaptam a rom-ok felzippelése utàn a Bluekernel felrakàsa ezt mindig meg gyógyította legyen szó bàrmelyik rom- ról.Most is a Bluekernel 1.9 van mellete aminek elméletileg kevesebbet kéne fogyasztania bàrmelyik eddiginél de erre nem vennék mérget.10óra ha hasznàlok wifit,jàtékot de ha nem csak telefonként hasznàlva akkor akàr 36óra is megvan(persze nem több óràs beszélgetési idővel!)
Kawasaki ZX12R
-
pook20
aktív tag
-
adamg9
csendes tag
úgy csináltam mindent ahogy a legelején a srác írja a kdz flesselést csak a fájlokat innen onnan szedtem le de ezek voltak mert itt már nem jók a linkek.
beállítottam ahogy írta,elindult de egyből meg is fagyott(kiírt 2 sort ha jól emlékszem 23-nál v 24-nél megfagyott de hagytam tovább futni nem cisnáltam vele semmit)
aztán a gép kihozta h problémát keres a megoldásra,köv kép h program bezárása más variáció nem is volt.
teló ugye fekete,de most pl a bekapcs+fel gombbal sikerült vmit csinálnom mert most a gép látta h rádugtam és ki is írta h illesztőprogramok telepítve jól működik viszont nem kapcsol be,
és a support tool sem csinál semmit sem.
Most tartok ott h lövésem nincs. -
spuros
őstag
Azt hiszem kétszer számolja le a százalékokat kdz flash közben.. az elsőnél az ellenőrzéseket csinálja.. A másodiknál maga a műveletet.. Melyiknél dobott ki? A másodiknál ki is írja pirossal, hogy ne kapcsold ki meg aksit se, meg ne húzd le.. Ennél a műveletnél volt a hiba vagy előtte?
-
spuros
őstag
Ha az első művelet közben akkor azt hiszem le lehet húzni. Legalábbis úgy rémlik. Amikor a piros kiírást látod akkor nem szabad.. Sokat egyébként sem tudnál kezdeni vele így... Aksi ki be és lehet röffen is. Vagy próbálj bemenni a recoverybe. Akár a gyáriba, akár a cwm-be. Attól függ mi volt rajta. Majd csinálj egy factory resetet és lehet röffen is..
Többet nem tudok segíteni mert hulla vagyok...
-
RVR400
veterán
!!!FONTOS!!!
Nah szóval, a következő felfedezésre jutottam:Ugye néha előfordul, hogy a telefon gondol egyet, és hipp-hopp lemerül. Ez szinte bárkinél előfordult már a telójával, egy kikapcs-bekapcs egy időre megoldotta. Eddig voltam olyan hülye, hogy at gondoltam, hogy valami alkalmazás ragadhatott be, és nem is néztem rá komolyabban. De ma reggelre megint 25%-ot merült a telóm kb olyan éjféltől, így letöltöttem egy CPU monitor progit, és ki is derült a turpisság. Egész egyszerűen az sbin/adbd folyamat tolja végig 50% környékén a procit, ami az USB hibakereséshez kell. Tehát a megoldás az, hogy ki kell kapcsolni az USB hibakeresés módot, és csak akkor bekapcsolni, ha tényleg szüksége van rá az embernek. Kb ennyi, és meg van oldva a véletlen lemerülés.
Utólag olvasva a 2076-os kommentben már felmerült itt a dolog, de aztán elsikkadt. Én meg kb akkortájt vettem a telót, és jöttem ide a topicba.
-
Ck.
addikt
A különböző energiagazdálkodási sémáknál miben különbözik a:
- perfomance
- hotplug
- on demand
- stb.? -
sanyo8
csendes tag
Kipróbáltam az új Acura team 3d romot.
Első tapasztalatom az, hogy gyors nagyon, és fhd videó külső sd-re mentve is akadozásmentes, ami a többi rom-ra nemigazán volt jellemző. -
sanyo8
csendes tag
válasz Gum!k@csa #4894 üzenetére
Szia!
Nagy szaki én sem vagyok, de közösen segítünk ha kell ...először írd le, hogy milyen baseband/rom verzió van a tiéden, illetve a rootolással hogy állsz, meg jó ha tudod, hogy ha a baseband verziód nem megfelelő, akkor könnyen lehet, hogy például nem lesz hálózatod az új rommal .
V21E rootolása megatronnal. (légy türelmes vele, többször újraindul a telefon!)
Többit később. -
Ck.
addikt
Másfél órája van levéve a töltőről, egy kicsit neteztem rajta és már 88%-on van. Ugyanezt produkálja az összes rom. Nálam van a hiba és mindenkié helikopter?
-
sanyo8
csendes tag
válasz Gum!k@csa #4894 üzenetére
Először mindenképpen fel kell raknod a v21e gyári romot pld. kdz updaterrel, mert csak így tudod flashelni baseband-et is. (javítsatok ki, ha külön is lehet).
-
sanyo8
csendes tag
Adott egy akkumulátor, aminek a töltöttségéhez képest, egy telefonnak ("és a jól megírt szoftverének" ) meg kell saccolnia, hogy a pillanatnyi fogyasztás, és a rajta átfolyó áramerősség alapján körülbelül mennyi ideig lesz képes kiszolgálni megfelelő energiával a telefont, és ezt ki kell jeleznie neked.
Szerintem ez sohasem lesz pontos, a rengeteg utólagos tényező miatt, ezért én pld. soha nem vésem kőbe a mutatott adatot, csak körülbelüli adatként kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest