Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alolamkrem

    csendes tag

    Sziasztok!
    Szeretném leírni a tapasztalataimat 2 év 2 hónap G4 használat után. Múlt héten kérdeztem, mi lehet a megoldás arra, hogy a wifi eldobja magát az ikon pedig pulzál a következő módon: [link]
    Kérdeztem LG szervizt, válasz az volt, hogy alaplap hibás lesz és nem cserélik gariban. Ok én pedig nem terveztem a telefonra már költeni. V29A szoftverrel használtam a telefont, úgyhogy vissza "upgradeltem" 6.0 ra, és amint újrahúztam megjavult a wifi. (előtte factory reset vagy gyári visszaálíltás nem használt). Működött kb 2 napig, majd újra elromlott. Újraraktam megint jó volt 2 napig (és így tovább), de 4 napja 5.1re frissítettem a telót (szintén 2 nap után elromlott a wifi) de a beállítások-alkalmazások-wifi beállításainál tudom törölni az adatokat és a gyorsítótárat és " megjavul" a wifi.
    Van valakinek hasonló tapasztalata vagy ötlete? Ez vezet a végzetes bootloop hibához? A telefon gyors nem melegszik aktív használat közben sem. Gyári szoftverrel szűz állapotában( nem töltöttem rá semmilyen progit) is elromlott a wifi 2 nap után, tehát program se okozhatja a jelenséget.
    Várom a reakciókat, előre is köszi ;)

Új hozzászólás Aktív témák