- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Még egy kérdés valaki ilyet rendelt már hozzá [link] ?
Egész jónak fest ár/érték alapján -
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #28551 üzenetére
Szerencsére belefér, hogy mindkettőt megtartsam, nem feltétlen kell eladnom egyiket se (pláne az előfizetés miatt, bár akkor már végtörleszteném a G4-et), ha marad a G4 is, akkor a kamera, meg a méret miatt. Meg mert alapjába véve nagyon szeretem.
Csak ez az 4 órás töltési idő ne lenne. Ez aggaszt. Lehet szervíz lesz belőle, csak akkor ne csereutalványt kapjak.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
törölt tag
Nos véget ért a hosszú bekapcsolási idős móka. V20d alatt 2170 óránál elfáradt a telefon, tehát durván 90 és fél napig bírta újraindítás nélkül.
Probléma egyébként ez idő alatt egyszer volt, azt értesítési LED beragadt pénteken. Ezt egy újabb értesítéssel sikerült megoldani.
Ettől függetlenül nálam végig jól működött a telefon, akadás és fagyások nélkül, aktív használat mellett.
Átlagban programok megnyitása nélkül 2.3-2.4 giga szabad RAM maradt, a multitasking is jól működött. Mindezt azzal "megkoronázva", hogy az FB és a Messenger is fent volt. Más csevegőt nem használok.
Gondoltal leírom, hátha érdekel valakit. Főleg azoknak, akik nem frissítettek, vagy készülék vásárlás előtt állnak.
Este viszont megyek is vissza 5.+ droidra, mert a ROOT nálam fontos. DE a kíváncsiság hajtott.
[ Szerkesztve ]
-
catmobile
csendes tag
Mobilkereskedés.hu-nál 20. napja van bent a telefonom bootlooppal és zúgó vakuval. Reménykedjek, hogy visszakapom a telefont?😒
-
cukisub
csendes tag
sziasztok....hogy és hol tudom a videóhívás funkciót bekapcsolni??? ( ha van egyáltalán)
Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 JB
-
Nagytoll
senior tag
Töltés témához : huawei mate 8 töltőfejjel, blitzwolf kábellel 0-100% 50 percbe telik
-
ADAM1337
nagyúr
válasz vigyori78 #28556 üzenetére
Köszi, de szerintem az a hybrid megoldás marad végül.
Bár lehet nem rakok rá tokot, van esetleg valami fa hátlap megoldás az még jó lenne bár az súly meg vastagság ugyanúgy.
Ha megérkeznek a fóliák plusz a tok akkor bemegyek a telefonért is, de ahogy nézem nem fogok benne csalódni, a kamerát remélem hozza majd amit elvárok.Vodánál lehetséges barna bőr változat, vagy szolgáltatóhoz csak fekete került ?
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Skacok!
Dilemmába vagyok... 6s, vagy S7e... Nem tudom melyiket vegyem.
Please help me!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
bezo076
tag
Chrome alapú Cyanogenes srácok új böngészöje:
http://www.apkmirror.com/apk/cyanogenmod/gello/gello-42-0-2311-1179-c5cc6d7-release/gello-42-0-2311-1179-c5cc6d7-android-apk-download/
-
kentucky
őstag
Csereutalványos történet:
- vagy Galaxy S6 Edge
- vagy iPhone 6
- vagy Sony Xperia Z5
- vagy G4Szerintem maradok G4-nél, S6 Edgen gondolkozom még.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Van egy csoda LG G4-em. ebben a pillanatban tettem fel rá ezt:
http://forum.xda-developers.com/g4/general/firmware-lgh815bal-baltics-01-baltics-t3394113Érdekes módon nekem megmaradt az EUR a V20f-EUR-XX feliratban, bár nem ez a lényeg.
A problémám az, hogy a bluetooth nem akar működni tökéletesen. Egész pontosan a mi band karkötőmet nem tudom hozzáadni a trusted device-okhoz, és ezáltal nem tudom unlockolni vele a telefonomat. Természetesen Android 6.0-ám van, és ha jól hallottam ez a baj. Van valakinek valami megoldása erre? A különböző BLE scannerek látják, connectelnek is a mi bandemmel, de a bonding nem megy. az LG G4-em saját settingsében nem tudom pairelni az eszközt, holott a mi fit, a karkötőm saját progija lazán pair-el.
Az egész frissítést azért csináltam,hátha megjavítja ezt a problémát, de sajna nem.
Minden megoldást meghallgatok,mert már rém idegesítő ez a BT-s probléma...
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Sty01
tag
válasz kentucky #28577 üzenetére
Hello,miért kapsz utalványt , nekem azt mondtak a kőzponti szervizben hogy van alkatrész igy cserélik az alaplapot, vagy más gond is volt?Én is jobban őrülnék az utalványnak,jó telefon a G4 de már egy picit ráuntam,na meg akku idöben sem olyan nagy szám bár még igy is sokkal jobb mint az S6
-
Aryon87
félisten
válasz kentucky #28591 üzenetére
En holnap megyek be 3x-ra. Ha elismerik hogy a kamerammal valami nem kerek, kivancsi vagyok cserelik-e vagy csereutalvanyt adnak inkabb...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
feca81
aktív tag
válasz brek666 #28589 üzenetére
sima upgrade volt, de már előtte se működött a BT normálisan, tehát tök mind1, hogy dirty flash v tiszta.
Állítólag ez a 6.0-s androidban egy hiba, amit a 6.0.1 javít. A kérdés, hogy addig, amíg azt ki nem adják, van-e valami áthidaló megoldás. Párom Samsung S6 Edgével jól ment a cucc, mindaddig, amíg azt is fel nem upgradeltük 6.0-ra. Attól kezdve az sem tudta pairelni.
Esetleg létezik vmi patch, vagy trükk,amivel a BLE eszközök is működnek?
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
KZP
őstag
válasz feca81 #28594 üzenetére
Nekem simán működött a Miband-em 6.0-n. Külön nem kellett párosítani, hanem az alkalmazás indításakor találtak egymásra. Pont a múlt héten szedtem le a telefonról a Mifit-et, mert nem használom mostanában a karkötőt. Még egy régebbi, notification-ös verzió volt fent, talán 113-as számú...
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
-
Quqesz
nagyúr
Volt többször már megemlítve, hogy a smartworld-ben milyen gyerekes témák vannak. Belenéztem az ios10 bemutatóba és jelentem eladták a témákat az apple-nek! Az vmi 💩 kinézetre!
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest