- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Tudom nagyon fontosak a fóliák, de erre nem reagált senki? "Valaki belinkelné a KDZ listát amelyikben a 20-as KDZ-ék is benne vannak? Köszi" [link] Sajnos nem találom
Üdv. Feri!!
-
TeeJay
félisten
nekem meg az LG F6 páromnak meg LG L90-en 2éves sose volt rajta fólia vagy üveg még mai napig karcmentes G4-re sem tervezek semmit venni
már rendeltem ebay-ről egy Neoprén vízhatlan puha tokot, 800 forint volt és baromi jó
szóval inkább kiveszem belőle mindig de zsebben minden irányból puha védelmet kap a telefon és vízálló is a nyílást kivéveilyen neoprén tok : [link]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zombinyul
addikt
válasz SybenX #29799 üzenetére
Xproból kb. 3db volt a telefonon... Azok is feljöttek.
koxx: a G4-en gyári QC, Spigen, meg átlátszó szilikon volt. Sokáig meg tok nélkül használtam. Minden esetben feljöttek (10-ből 9-szer a bal felső sarokban).
Az iPhoneon is van tok, de messze se ér bele a fóliába (ahogy mondtam, nem is éri át a kijelzőt). A fene se érzi ezt...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
Nekem 500ft-os volt a telon, 4 honapig siman birta, csak a szerviz miatt kukazodott..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
A TWN v20d semmivel nem jobb teljesitmeny es akkuido teren mint az europai v20d. Egyedul a juniusi security patch az elonye.
Varom az uj GUi -t tartalmazo frissitest 8-)
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Kik felraktátok ezt, mi a tapasztalat? Xdan dícsérik.
-
törölt tag
válasz SybenX #29799 üzenetére
Én egyet vettem csak eddig, Lumann Glass PRO+ (0.26 mm). Fent van már pár hónapja és nincs vele gondom.
Szerk.:
Ja és lyukasztva van, nem csak be lett vágva felülről a kameránál meg a hangszórónál. Nillkin -nél sajnos az egész ki van vágva. Szeretem a Nillkin -t, de a teljes kivágást nem annyira.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Üdv népek, a mai napon én is LG G4 tulaj lettem. Olyan kérdésem lenne, hogy ha szervizben alap cserén esett át a telefon bootloop hiba miatt, van rá esély, hogy újra előjön a hiba? Vagy a csere során már biztos olyan alkatrészt kap amivel nem fordulhat elő? Mert én ma egy olyan készüléket szereztem, amin nem olyan régen cseréltek alaplapot bootloop hiba miatt. Köszi!
szerk.: illetve még olyan kérdésem lenne, hogy van e normális minőségű nem gyári bőr hátlap, akár csájnából is, vagy felejtős és csak a gyári éri meg? Gyárit hol kell/érdemes beszerezni emberi áron?
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
törölt tag
Elvileg a 2015 -ös gyártásból kerültek ki flash hibás alaplapok. DE hogy a jövőben előfordulhat -e, ezt még nem tudjuk. Viszont erre a hibára az LG 2 év jótállást biztosít az 1 év ellenére.
Vehetsz gyárit itthon az LG Váci úti szervizében, de külföldről is tudsz rendelni. Én tegnap rendeltem egy kék bőrt. Olcsóbban néhány ezresért hozzá lehet jutni.
-
gbal65
aktív tag
-
oba
addikt
válasz #86973952 #29813 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint a készülék "normál" jótállásától függetlenül kapott az alaplap 2 év garanciát a csere dátumától? Itt van előttem a munkalap a Könyves Kálmán körúti szervizből és a szervizes kis könyv is aminek az utolsó lapján ott van, hogy most májusban "PCB csere" volt. De nem találok infot arra vonatkozóan, hogy meddig érvényes a garancia erre az új alkatrészre.
-
h.kalman
csendes tag
Friss g4 tulaj kén érdeklődöm. Az akku időt mivel lehetne jó irányba elmozdítani vagy akkor lesz értelme ha kijön valami frissítés?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Az be lehet állítani, hogy az akkumulátor töltöttségét százalékosan jelezze ki, mint anno a G2-nél?
És ha igen, hol?
Előre is köszönöm a válaszokat!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
törölt tag
válasz takacsbotond #29819 üzenetére
Beállításokban az akkumulátor és energiatakarékosság menüpontban.
h.kalman:
Erre így nehéz válaszolni, ha nem írod mennyi a képernyő időd.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Fiúk ez csak a fólia és a tok topik! Itt csak egy válasz létezik-nézd meg az egyes hozzászólást Százalékos beállítások -akkumulátor-lejjebb mész és ott van:[h.kalmanL:[link] Ezzel nekem 2 nap!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes felrakni 6.0-át???
5.1 van a telefonomon,nincs root,ha felrakom a 6.0-at érdemes formázni a telefont,vagy nem fontos??!!NAGYPAPA
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Attól kérdezném, aki G2-ről jött át:
Milyen a G4 térereje és a beszédhang minősége a G2-höz képest?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
oba
addikt
Milyen QI töltőt érdemes venni ami nem kerül egy vagyonba és jó is? PC usb portjáról szeretném tölteni. A matricát már megrendeltem hozzá az összefoglaló alapján, de töltőm nincs még.
-
komoramazsi
tag
Sziasztok!
A kijelző beégéssel érdemes szervizbe küldeni a telefont, mert volt akinek elmúlt idő közben!
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Nem tőle vettem de én ilyet rendeltem [link], teljesen jól végzi a dolgát. Igaz én a gyári töltővel használom. USB-ről lassú lesz valószínű.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
neo_xperia
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
"USB-ről lassú lesz valószínű."
USB 2.0-ról tényleg lehetetlenül lassú lesz, de USB 3.0-val nem olyan gázos. Ez a töltőpad 1.0A kimenettel bír (jó esetben), ami az USB 3.0 kimeneti 0.9A értékéhez képest nem nagy eltérés.
(#29829) neo_xperia: Nálam sincsenek térerő gondok, csatlakozási oldalról (GSM, 4G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS) példásan jól szerepel nálam a G4, de a beszédminőségtől, már ami a hangszórót illeti, annyira nem vagyok hanyatt vágódva. Néha kezem ügyébe kerül telefonálásra egy-egy Samsung, iPhone vagy Motorola, azok mind jobbak (de a néhai Motorola Defy-re is könnyes szemekkel gondolok vissza). De persze kit érdekel, jól értek mindenkit, semmi baj nincs amúgy vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nünüke1975 #29831 üzenetére
Sokaknak meg gond nélkül működik.
Szerintem az egyetlen gond vele a mókolás hiánya. Ez meg van akit nem érdekel.
-
bghistvan
senior tag
Utazáshoz szeretnék egy fejhallgatót venni,pontosabban kettőt(páromnak is),mivel a készülékhez kapott bluetooth-os HBS-900-at nem használjuk.
Valaki használ G4-hez fejhallgatót,esetleg tudtok javasolni ami már bevált nektek ezzel a készülékkel?
Elég széles a paletta,így nem igazán tudok dönteni,ami fontos,tényleg csak utazáshoz kell,tehát árban sem fordítanák rá eget rengető összeget. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz bghistvan #29833 üzenetére
Szerintem a Fejhallgatós topikban előbb jársz sikerrel. Olvasd el az ottani összefoglalót és úgy tedd fel a kérdésed, tapasztalt fórumozók pillanatok alatt tudnak segíteni. Mellesleg nem árt meghatározni, hogy mennyi pénzt szánsz rá.
-
bghistvan
senior tag
válasz Stauffenberg #29837 üzenetére
-
Laca0
addikt
válasz neo_xperia #29829 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, véleményét!
Nekem is az a bajom a G2-vel, hogy gyakran panaszkodnak az érthetőségre és én is sokszor rosszul hallom a másikat. Elsősorban a térerőre gyanakodtam, mert a családban van még 2 féle LG telefon, mindkettőn többet mutat a piktogram 1 rovátkával (persze ez nem biztos, hogy releváns, mert eltérhet a kijezés beosztása).
De az is igaz, hogy a gyenge hangminőség nem köthető helyhez, tehát sokkal általánosabb. Tudásra tekintettel tökéletes lenne a G2 is, mindent tud amire én használom. Csak hát telefonálni rossz vele...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
snorbi82
senior tag
-
Tutu7030
veterán
A beszédhang minősége erősen hálózatfüggő is. Egyik nap anyámmal beszéltem (neki samu ace4 van) és olyan tiszta volt a beszédhang, mintha nem is telefonon, hanem személyesen beszélgettünk volna. A poén az volt, hogy ő ráadásul mozgó kocsiból beszélt. De észre is lehetett venni, hogy mikor váltott cellát a telefon, mert rögtön lett súgás/sercegés. Szóval ennyit a telenor HD hangról.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
takacsbotond
őstag
Ha nem nyomtam szorosan az arcomhoz, akkor nekem is panaszkodtak a G2-őn, hogy nem hallanak. Illetve a ház egyes pontjain nem volt eddig térerő, de a G4-el már van.
Az előlapi hangszóró is sokkal jobb lett, illetve már a mobilnet sem dobál le, a wifi jelerőssége is rengeteget fejlődött.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
nheben
csendes tag
Nova-ban hogyan lehet azt beállítani, hogy a beállításokban megmaradjon a fülnézet? Kilépés után mindig elfelejti.
-
törölt tag
válasz Tutu7030 #29843 üzenetére
Ezzel az a helyzet hogy olyan körülmények miatt mint pl "árnyékolás", egyéb zavarok, egyik mobil társaság sem vállal garanciát a hang minőségért. Érthető is mert egy mozgó autó bárhol lehet, pl alagútban, vagy nagyfeszültségű vezetékek alatt, trafó állomások mellett, ezek és még sok minden lehet zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
vadiúj dobozból kivett G4-en érdemes kapásból resetet nyomni és úgy indítani a belakást?
melyik gomb kombinációval is lehet ezt elérni indításkor?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Nagytoll
senior tag
Aki esetleg az USA-ban van és G4-et keres annak itt van ~50k hufért bontatlan új
http://m.ebay.com/itm/252408072534?rmvSB=true&ul_ref=http%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F1%2F711-53200-19255-0%2F1%3Ftype%3D4%26campid%3D5336790300%26toolid%3D10001%26afsrc%3D1%26customid%3Dskim74660X1524607X0c9a3557c99a7efb9873f2b29624f6a0%26mpre%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.ebay.com%252Fitm%252FLG-G4-H811-32GB-4G-LTE-T-Mobile-GSM-Unlocked-Android-Smartphone%252F252408072534%253Fhash%253Ditem3ac4b18956%26srcrot%3D711-53200-19255-0%26rvr_id%3D1057703729589&_mwBanner=1&ul_noapp=true&varId=551255951542Bocsi a linkért, mobil nézetben még mindig nem lehet formázni
-
DaDa
senior tag
válasz TeeJay #29847 üzenetére
Ha tényleg új akkor inkább egy frissítést kéne ráengedni. Ami úgy is gyalulja ha nem OTA-n teszed hanem Bridgen.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPhone 11 Black 64GB
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest