- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Nexus 5 én is várom, de a G2 annyival több extrával van felvértezve, amit a Playről nem szerzel be, hogy inkább azt venném. A nyers androidot már unom egy picit így 2 év után.
Azért pár hónapot még várok vele, hátha esik picit ez az egyébként csúcsmobilhoz mérten jó áriPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Riuko
senior tag
válasz FragMaster #700 üzenetére
Azért azt szögezzük le, hogy a szifon egy többszörösen túlárazott sz@r. Vevőkörükre jellemző a sznobizmus és az arcosodás, mindenek felett.
Van egy igazán profi fényképész barátom, aki imádta és imádja a jó telefonokat, főleg az androidosat . Egy ideje már csak szifont, használ.... Kérdeztem többször is tőle: ennyire jó szifon? Egyszer csak kibökte Választ: Á, dehogy, de a mióta Pestre is járok gazdagékhoz fotózni, kinéznek és megszólnak ha nem szifon van a kezemben.[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
törölt tag
Én is így vagyok a Samsung TouchWiz felületével. Nem árt ha egy telefon kellően fel van extrázva, manapság egyébként is inkább a szoftveres képességek döntenek arról, jó egy telefon vagy sem. Az androidos Nexus modellek számomra is túlságosan puritánnak hatnak egy gyártó által telepített UI-hoz képest.
Az iPhone pedig igenis egy jó telefon, azokat az igényeket, amelyeket a legtöbb vásárló támaszt egy telefonnal szemben, tökéletesen kiszolgálja. Egy androidos felület természetesen többet kínál, de a legtöbb vásárló, nem keresi ezeket az extra lehetőségeket, mert még csak nem is tud róluk. De most írtam
az iPhone 5c topicban, hogy a feleségem számára az iPhone is tökéletesen megfelelő telefon lenne, bár van néhány widget amiről valószínűleg ő sem szívesen mondana le. Amit egy iPhone kínál az számára is alapvetően elegendő lenne.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz #31733248 #703 üzenetére
manapság egyébként is inkább a szoftveres képességek döntenek arról, jó egy telefon vagy sem
Nem feltétlenül. Pl van olyan androidos telefon, ami kb az iphone méretét és anyaghasználatát hozza? Pedig sokan vennének csúcs hardverrel telefont a 4-4.5 körüli méretben, de nincs.Az androidos Nexus modellek számomra is túlságosan puritánnak hatnak egy gyártó által telepített UI-hoz képest
Ez így van, puritán, de legalább keveset eszik, kevés helyet foglal, és szinte azonnal jön a frissítés rá.Nekem inkább az a bajom a Nexus telefonokkal, hogy:
-nincs FM rádió
-nincs SD bővítés (ez főleg a 8 és 16 Gb-os telefonoknál gáz, 32 Gb már elég lehet)
-nem kapható a magyarországi Play-en keresztül, így ha jó áron szeretnéd megvenni, akkor kicsit ügyeskedni kell[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
jooker82
nagyúr
-
utomi
senior tag
válasz jooker82 #682 üzenetére
Hagyjuk már , elég hányadék képeket lő, a Z1 is messze van a tökéletestől de mivel a hardver es alap adott így itt bizton lehet számítani fejlődésre ! Ellenben az 5s meglőpen szép képeket csinál (nem nem erről a tesztről beszélek mert ez egy vicc) , egyenlőre alázza a Z1-et is !
-
Quqesz
nagyúr
válasz FragMaster #700 üzenetére
oké..legyen a duplája...akkor is pofátlan haszon van rajta.....
utomi
?????margit..nooomális? meséld man el nekem,hogy pl az lg képén miért ne lehetne szoftveresen javítani mint a sunyién????főleg,hogy 99% hogy sony cmos van benne....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tzsolesz
nagyúr
nem nem erről a tesztről beszélek mert ez egy vicc
Keresel magadnak egy olyan tesztet ahol jobban szerepel az i5s, vagy éppen a Z1, elmented könyvjelzőnek és megnyugodsz. Ennyi. Attól még több oldal tesztjei szerint is kiemelkedő az androidos mezőnyben jelenleg a G2.
Ebbe is bele kell nyugodnod. -
toto0569
addikt
a Z1-et bármi alázza...(viccből írtam) de ugyan várd már meg amíg többen használjuk és alá is tudjuk támasztani mint felhasználók.Te nyögöd,hogy a teszt hazudik,fényképeztél már a G2-vel,vagy valaki más ismerősöd?Szerintem nem...(megjegyzem azért én sem hiszem el ,hogy annyira szar képeket lő a Z1.)
-
jooker82
nagyúr
válasz -Mosquito- #723 üzenetére
Még ezek után az sem biztos,hogy az aksit nem az LG gyártja nekik,mert az LG Chem-ből jönnek ki az LG telefonokba az aksik. Ezek leányvállalatok az LG-n belül.
És az Apple veszi valahonnan az aksit,hogy honnan,nem tudni.Amúgy ezért sem piszkálja szinte egy gyártó se az LG-t pereskedésekkel,mert nagy beszállitó.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz jooker82 #724 üzenetére
Bexarás.. Csak a google kell ide. LG Chem is supplying its lithium polymer batteries to Apple 2013-07-22 18:53.
LG Chem a világ legnagyobb akkumulátor szállítója, miután 10 globális autógyártó, beleértve a General Motors, a Renault, a Ford és a Hyundai-Kia Motors az ügyfelek.
google translate.[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Quqesz
nagyúr
ebben a cikkben van,hogy az 5s kamerája egy ismeretlen sony cmos......5s no saját fejlesztés,szóval:lg akku,sony cmos,samu proci.....jól összekaparták....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
manokaki
addikt
válasz jooker82 #733 üzenetére
átlagba 1 ora kijelzőhasználat 11-12%-os akkufogyás ( ez mint korábban irtam folyamatos wifi, internet , face , és telefonálásbol tevődik össze ) a G Pro-hoz hasonlitva vagy a Note 2-höz ( azokkal is ugyan ezeket a dolgokat használtam ) kb. 10-15%-kal jobb ! Nem mondom hogy világcsucs , de szerintem remek arányban van a kijelző / aksi idő%-ka ...
Tegnap irtam este hogy mennyit birt , mikor lefeküdtem és töltöre tettem , én sose meritem 25% alá az aksit ...
ma kapja a 3. töltést , gondolom ez olyan 6-8 töltés után áll be rendesen ..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Ferenczi Áko
addikt
Hol a legolcsóbb most a G2 alap csomag? 16 gb-os elég.. Az xxl gsm oldalán 152.000 ft. Esetleg valahol olcsóbb#
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
toto0569
addikt
válasz Ferenczi Áko #738 üzenetére
én nem találtam másik boltot.
-
manokaki
addikt
sehol , mert más egyenlőre nem is árulja.. Mikor bent voltam pénteken este , akkora ért ide a szállitmány , azt mondta a srácc , csak épp hogy 1-2 darabot tudott behozni a nagyker....Na az egyik nálam van
Alapcsomagot ne vegyél mert abban csak töltö van szimplán...
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
jooker82
nagyúr
Szerintem a jövő héten bekerül több helyre is.. Az XXl-hez is csak e hét közepe-vége fele jelent meg...
Pár napot várni kell azzal.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
manokaki
addikt
Hát erre nem tudok válaszolni ,mert kise bontottam a headsetet, nem szoktam azon hallgatni zenét sajnálom.. !
De ha hét közepe felé jelent meg , akkor a csaj pénteken napközben még azt mondta az xxl-ben telefonon ,hogy még a péntek délután se biztos , mert egyenlőre elöjegyzik csak , aztán a kollégája mondta neki , hogy ha minden igaz ma azaz péntek délután érkezik a nagykerbe ... és ök is csak este zárás elött kapják meg ha rendelek ..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Sznómen
tag
-
manokaki
addikt
egyet még mondhatok : ez a telefon nem ismeri a melegedést , söööt inkáb hüti a kezemet még játék alatt is ...
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest