- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz BloodRay #850 üzenetére
Ha a facebookos nyilatkozatban nem ennyire kategorikusan jelentették volna ki hgy "csak" a 16-os lesz nálunk akkor nem is lenne ekkora felzúdulás. Akinek jó a 16-os vásárol most akinek meg a 32-es kell az vár míg megjön. De akkor ezt tudatosan kell terjeszteni.
Más: otg-vel a pendrive mennyire fog akksit gyilkolni mert az akksi idő is egy nyomós érv a vásárlásnál.[ Szerkesztve ]
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
jooker82
nagyúr
válasz BloodRay #828 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az L9 II-ben ugyanaz az aksi lesz,mint az L7II-ben 2460-as...
Ez az IFA-n volt feltüntetve. De szép készülék az is. Év végére egy 65-80 ezres cimlével sok fog fogyni belőle.Nem hallottál félfüllel arról,hogy jön az LG-nek év végén egy 3Gb ramos Quad HD felbontású 6 inch körüli telefonja?? A Note 3 és a Z ultra kigivójának szánják
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
BloodRay
veterán
válasz jooker82 #852 üzenetére
Én is így tudtam, ezért kérdeztem rá erre konkrétan és azt a választ kaptam, hogy nagyobb akksi lesz benne mint az L7 II-ben.
"Nem hallottál félfüllel arról,hogy jön az LG-nek év végén egy 3Gb ramos Quad HD felbontású 6 inch körüli telefonja?" -> Ez nem jött szóba.
(#851) Apaxp -> OTG nem gyilkolja az akksit túlzottan tapasztalataim szerint. Galaxy S2-n én viszonylag gyakran használtam.
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
F-ECT$
titán
válasz Blackmirror #854 üzenetére
Telekomnál valószínűleg lesz, de ha tényleg csúcs eladást akar az LG, akkor mindháromhoz benyomja.
Dive ever, work never.
-
-Mosquito-
őstag
A T-nél fent van,hogy hamarosan kapható.. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
F-ECT$
titán
válasz -Mosquito- #856 üzenetére
Viszont a szolgáltatóknál a 16-os várható csak, és ismerve a politikájukat a 32-es később sem.
Dive ever, work never.
-
toto0569
addikt
válasz jooker82 #858 üzenetére
A fejlesztői menüt nem talàlom.
A telefon nagyon szuper...A kijelző egy álom,ha a launcert lecserélem akkor az átlátszóság megszűnik alul felül.GPS piszok gyors(borult időben,szobában pár sec volt kb.15).A fénykép?...nem tom..is -is.Hang,elég hangos a 4X-hez képest dinamikusabb,a fülhallgató nagyon patent és jól szól.Igazából még semmit sem tudtam normálisan kipróbálni.Ezen kívül még kettőt kell rendbe raknom.De összerakták rendesen,nem recseg -ropog.Majd töltök fel képeket dropra és kirakom a linket. majd jelentkezem...[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz jooker82 #864 üzenetére
ez kevés fény mellett készült a szobában,nem lehet vele sötét képet készíteni csak ha a kamera fényerőt lehúzom.Úgyis lesz ez még jobb is mert kap majd frissítés...Makróhoz van kézi élesség,(mélység állítás)
Ne nekem gratuláljatok ,hanem az LG-nek amiért ilyen frankó telefont csinált
Én csak egy elégedett tulaj vagyok & leszek.[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
válasz jooker82 #869 üzenetére
Hívtam a 1412(T-mob.) hangosabb a hangja kb.:1/3-al,nem recseg a hang. ECO?hol?ide is kiraktam...nézzük a reakciót...
[ Szerkesztve ]
-
-
manokaki
addikt
-
karoly70
csendes tag
Én is ezt szemeltem ki,elöször a sima g-t ,de ez sokkal jobban tetszik.Van egy kérdésem megérné a külöbséget a két telo közti árkülöbözet,a sima g is nagyon tetszik.Lg-L9-röl váltanék(nekem ezis nagyon bejövös most is eröl irok)csak a gyerköc nagyon leszeretné nyulni.Adig nem adom oda neki mig nemlesz meg a utodja.Szoval megérné-e az árkülömbséget.Ja az álitolagos 130-ezres és a 85-ezres árra gondoltam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz karoly70 #887 üzenetére
ősember v homo erectus
toto
a képek jók,bár nekem úgy tűnt,mintha a bal oldala kicsit életlenebb lenne mint a jobb.Zaj van azért,de borús időben nem csoda(bár fotósok szerint ilyenkor jó fotózni,mert egyenletes a fényeloszlás...).Ami még feltűnt,hogy ez is a hideg színárnyalatot használja inkább autó fehéregyensúlynál,de ezen lehet állítani....szal rendben van sztem....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
toto0569
addikt
Kijelző idő 2h40min / 73%-ról 45%-ra / teljes idő 5h35min / használat várható ideje-6h45min.
-
karoly70
csendes tag
Sajnos maradok a sima-g nél.Ez is nagy elörelépés lesz az l9-hez képest,(nekem még ez is drága)valahogy megoldom.Eredetileg a 4x hd-ét terveztem,de lemontam rola,a g sokkal jobban tetszik.
-
toto0569
addikt
Sohasem játszok,úúútálom.Ne haragudj majd lehet,hogy manokaki megteszi neked.
joey20:igényesen összerakott a füles is de még csak a gyári lejátszóval próbáltam mp3-at.De majd rakok fel *buena vista social club* flac zenét ami hangszeres és nem tuc-tuc és már csak holnap...(azt még néztem,hogy a hangot lehet vezérelni a kábelról.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.