- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
válasz AllTheBest #53698 üzenetére
Nem
-
w333
félisten
válasz davis999sola #53702 üzenetére
Rakd fel a legfrissebb V20H -t és próbáld ki azzal ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
hard74
senior tag
válasz AllTheBest #53698 üzenetére
Kk botloadert flash-elted előtte, bumped twrp van fenn?
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
w333
félisten
válasz davis999sola #53706 üzenetére
akkor ajánlok egy Teljes gyári visszaállítást !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
firemanus82
senior tag
válasz davis999sola #53702 üzenetére
Az optimus black-em csinált ilyesmit. Semmi kiemelkedő, csak az Android rendszer, de a vadonatúj aksival is csak fél napot bírt. Ott az android akadt be. Sajna kuka lett az egész. Remélem Te nem így jársz
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
AllTheBest
őstag
válasz hard74 #53707 üzenetére
KK loader volt flashelve, nem ez az első rom ami megjárta a telefont, twrp-ből nem emlékszem milyen volt, azt hiszem az ami az összefoglalóban van, ami az apk-ból telepíti.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz batai15 #53671 üzenetére
Nekem az LG logo alatt ez van:
LG D802 FCC ID ZNF D802Ez alapján nem tudom megfejteni milyen régiós, ill. mi a helyzet a 4gvel.
A hardverinformációknál semmit nem látok a régiókódra vonatkozóan.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
firemanus82
senior tag
válasz Den Hadnagy #53713 üzenetére
Mert ezekből nem is derül ki a régiókód. Szerintem azt csak a dobozról vagy talán ha szétkapod, akkor derülhet ki...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz firemanus82 #53714 üzenetére
Oks majd csekkolom a dobozt ha lesz alkalmam, annyira nem égető még a 4g, a Lollipop meg talán zárójelbe teszi majd a kérdést.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Danny365
őstag
Ezen a linken a suffix jelöli, hova szánték a készüléket.
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=SAJÁT_IMEI_SZÁMOD(az esn= után írd be az IME számod, ha nem lenne világos)
[ Szerkesztve ]
-
Aucor
senior tag
válasz firemanus82 #53714 üzenetére
Talán az antutu vagy a quadrant is kiírja.
(#53716) Danny365: Itt melyik lenne a régiókód?[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz Danny365 #53716 üzenetére
Köszi! Ez most hozott nekem egy eredményt: AMALWH
Az AMA Hongkong. De pontosan ezt nem találom legalábbis ittLG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
stefi68
addikt
Nekem EZ az oldal is kiadta az infókat a telefonról
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
firemanus82
senior tag
válasz Danny365 #53720 üzenetére
Köszi.
Visszatérve a délutáni kérdéskörre: ezen a készüléken be tudom valahogy kapcsolni normálisan a 4g-t? eu open v20h
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #53721 üzenetére
Fura, hogy EU-s ROM-mal sem működik neked. Az lteconfig apk nem tudom pontosan, mit csinál, de ha leírod, hogy hol található (mármint az elérési útját), akkor csinálhatok neked egy flashelhető zipet, ami kitörli (már ha root explorerrel semmiképp sem megy).
-
firemanus82
senior tag
válasz Danny365 #53722 üzenetére
/system/app/LteConfigs.apk (van mellette még egy lteconfigs.odex fájl is)
rootolt teló, törléskor azt írja a root explorer hogy nem törölhető mert a fájlrendszer csak olvasható. Próbáltam telepíteni és azt sem engedi.
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #53723 üzenetére
Nem tudom, pontosan melyik appot használod, de szerintem be lehet valahol állítani, hogy RW módban intézzed a dolgaid a /system/-en belül, úgy pedig törölni is tudsz.
Amúgy inkább felesleges letörölni, egyszerűen csak lépj be TWRP-be, ott menj a Mount menüre és pipáld be a system-et (ha alapból úgy van, akkor okés).
Majd lépj vissza és menj be az Advanced menübe, aztán a File Managert nyisd meg. Itt keresd meg az említett apk-t és egyszerűen csak nevezd át (a lényeg, hogy ne .apk legyen a kiterjesztése, pl lteconfigs.apk.bak - elvileg így nem érzékeli majd).
Az odex-szel nem kell semmit sem, mivel ha nincs apk, azzal nem csinál semmit. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz firemanus82 #53723 üzenetére
Fx file kezelővel nem próbáltad? Kell hozzá egy root jogosultságokkal bíró kiegészítés is, ami szintén ingyenes.
-
firemanus82
senior tag
válasz Danny365 #53724 üzenetére
Köszönöm! Megnézem
@Den Hadnagy: megpróbálom
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz Den Hadnagy #53725 üzenetére
FX-el sikerült. átneveztem. Most restart és meglátjuk!!
-
firemanus82
senior tag
válasz firemanus82 #53727 üzenetére
sajnos ez sem segített...
-
Aucor
senior tag
Vezetéknélküli töltőt próbált már valaki ezzel? Ha igen, milyet?
-
UHT09
tag
Sziasztok!
Most jelenleg egy Lumia 800 tulajdonosa vagyok , amit hamarosan eladok.
Az lenne a kérdésem , hogy ez a telefon megéri az árát? A kijelző nagy , vagy azért lehet kezelni?Esetleg akinek volt/van ilyen telefonja az megosztja velem a személyes tapasztalatait?
-
bounty123
őstag
Az enyém már több, mint 1 éves, de eszembe se jutott még lecserélni, tökéletes (számomra . A kijelző méret nagy, de a hasonló méretűek között maga a telefon szerintem az egyik legkisebb, olyan jól dolgoztak az LG mérnökei, alig van kerete, egész jól kezelhető.
A gyári launchert lecseréltem nova launcherre, így még jobban tetszik. Romolgatni nem szükséges. Akksija brutális. -
UHT09
tag
Köszönöm a választ bounty123-nak!
-
Ferenczi Áko
addikt
Ár-érték arányban best of. Rendkívül személyre szabható, és elggé kompakt, mert majdnem kitölti a teljes előlapot a kijelző. A dupla koppintásos feloldás és lezárás,a knock code és a hátlapra fabrikált kezelőgombokat szintén diícséret illeti! Egyedül a talán a 16 gb fix memória zavarhat, de akkor vegyél 32 gb-ost modellt!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Den Hadnagy
senior tag
Jópár telefonom volt, de messze ez a legkiegyensúlyozottabb...
- a kijelző hibátlan
- a rendszersebesség smooth
- az első telefonom, ami a gyári szoftverével is elégedetté tesz
- hiába 5,2 collos, jobban kézre áll, mint az előző 5 collos telóm, baromi kompakt készülék
- akksiidő erős felsőkategória, jobb, mint a többség
- ami fontos, hogy marha gyorsan feltölt
- egyetlen egy hibát említenék: nincs SD, de a 32 gigás verzió esetében ezzel együtt lehet élni, meg problémamentes a használatRöviden ennyi, remélem segítettem.
DH
-
UHT09
tag
Köszönöm még a választ a fórumtársaknak! Sokat segítettetek!
-
AllTheBest
őstag
-
kelly416
veterán
válasz Ferenczi Áko #53656 üzenetére
Szia!
Itt Kelly416 Asszonya Hol tudom megnézni, hogy milyen rom van rajta? -
firemanus82
senior tag
válasz kelly416 #53737 üzenetére
Beállítások/Általános/Telefonról/Szoftveradatok és ott a szoftver verziónál találod
-
kelly416
veterán
válasz Ferenczi Áko #53656 üzenetére
Megint Kellyné! Nem is érdekes az egész, mert nem akart frissíteni, csak eszébe jutott egy beállítás arról, hogy rendszeresen ellenőrizze a szoftverfrissítéseket.
Azért köszönöm az érdeklődést és bocsi a vaklármáért! -
firemanus82
senior tag
V30D-t várjuk? Semmi A, B verzió?
-
kelly416
veterán
válasz firemanus82 #53739 üzenetére
Köszönöm.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok nekem D802_DroiDMester_v3.3_sLite_ROM van fent.és azt szeretném meg tudni hogy az idöjárás widgetet hogy lehet vissza csinálni hogy ne áttlátszo legyen.elörre is kösszönöm.
-
xSide
őstag
válasz Illusion1010 #53746 üzenetére
Megoldható link, anno volt téma...
-
Guenwhywer
csendes tag
hiho!
Egy ideje megvan a teló és szeretnék rá a gyári navin kívül valami mást. Név, forrás lényegtelen. A kérdés az hogy mivel csak autóban illetve esetlegesen motoron lenne használva egy otg-s pendrive elférne használat közben. Erről tud futni egy ilyen utólagosan telepített navi program ami mondjuk a 16gb-os készülékem belső memóriájából elég sokat elvenne vagy csak belső memóriából képes dolgozni? Mert a leírásokban mindenhol az van írva hogy telepítés az sd kártyára. -
Aucor
senior tag
válasz Illusion1010 #53746 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest