Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laci0001

    újonc

    Sziasztok!
    Van egy L7II telóm, amit lecserélnék G2-re, de érdekelne pár dolog. Az a helyzet, hogy az L7II-mnek van egy olyan szériahibája, hogy töltés közben gyakran ledobja a térerőt, illetve telefonáláskor akadozik a hang, ezen kívül minden kb. negyedik hívásnál egyszerűen nem kapcsol be a mikrofon, ami roppant idegesítő, mert olyan, mintha szivatnám a másik felet, hogy nem szólok bele, ő meg "halózik"... persze én hallok mindent... Ezzel a hibával nem tudtak semmit kezdeni a T-szervízesek!!! Volt képük azzal nyugtatni, hogy nem én vagyok az első, aki ezekkel a hibákkal ezt a telcsit visszavitte. Csak hát magyarul pont arra nem jó ez a telcsi, amire a leggyakrabban használná az ember... Rettenetesen bosszantó.. :( Most is használom, de a legfontosabb híváskor persze minden hibája előjön.
    Az elfogultság most azt mondatná velem: soha többet LG... ilyen alapvető hibákat nem lehet elfogadni

    De.. :)
    a G2 viszont nagyon tetszik, tesztekben is dícsérik...
    Az lenne a kérdésem aki T-Mobilos G2-t használ, milyen a GSM hívások minősége, mennyire ingadozik a térerő, főleg töltéskor, hívások közben, után, meg úgy általában mennyire stabil a GSM része, és hogy ez a mikrofon probléma előjön e?
    Ja és koreai szerelés a G2 vagy már kínai?

    Beruháznék rá, ha tudnám, hogy ez egy tényleg jó és jól használható telcsi, ami már az LG új üzletpolitikáját tükrözi. Mennyire lehet érezni, hogy ez már egy újabb, jobb LG-széria? Mivel ez már ugye nem optimus..

    Köszi előre is a válaszokat!

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák