- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
Tegnap frissitettem D80210b romra, a kamera sebessege fenyevekkel gyorsabb lett. Ha valakit zavarna hogy lassu akkor frissitsen.
toto0569: Nem szoktal te ilyen ideges lenni...[ Szerkesztve ]
-
b.joccc
csendes tag
Bocsi srácok!
Sam Wave1 -> Sam S2 -> Lg G2 Black -> Sam S6 Gold
-
Metal213
tag
G2 in da hauzz!
archaic.bandcamp.com
-
-
Darth_Revan
veterán
Az mekkora már, hogy a ma megjelent új Call of Duty játék Nexus 4-el nem kompatibilis, de G2-vel igen. Már ezért megérte cserélni
-
w333
félisten
válasz Darth_Revan #3669 üzenetére
Még csak tegnap jelent meg, értelemszerűen a legfrissebb hardverre csinálták meg, de kb. 1-2 nap és kompatibilis lesz !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
toto0569
addikt
1,a framework progibban kulon kell az installra nyomni, majd reboot
2,Utana allitod be a moduloknal az xposed g2~ot ugy, hogy ki is legyen pipalva, majd megint rebootígy csinálod?
zola--t kérdezd ő használja és az ő írását tallóztam be neked...én nem használom...úgy szeretem az eLGét ahogy van.[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
XDA vs.Gugli fordító
Hogyan kell telepíteni Xposed
Töltse le a Xposed Keretrendszer ezen szálra szűkíthető.
Telepítse az apk (meg kell, hogy telepítéseket az ismeretlen forrásból)
Nyissa ki a Xposed Installer, menjen a "keret" részt, majd kattintson a "Telepítés / Frissítés"
Indítsa újra a telefontHa a telefon újraindul:
Nyissa ki a Xposed telepítő és megy a "modulok" részben
Engedélyezze a modul ellenőrzi a doboz mellett "Xposed LG G2"
Kattintson a "Xposed LG G2", és állítsa be, mint szeretné
Indítsa újra a telefont
A beállítások kell most a helyén -
Metal213
tag
válasz jooker82 #3664 üzenetére
T-s biza! Eddig atomállat. Még nem füstől el, azaz bírja a tempót amit megkövetelek tőle! Néha sikerül 1-2 minimál lagg de ez csak azért van mert akarom, hogy laggoljon
Épp most beszéltem egy iphone 5S tulaj gyerekkel, kezébe adtam és első szó ami elhagyta a száját egy pro érzéses "fúúú b+" volt
archaic.bandcamp.com
-
Kunsztler
senior tag
Na én eladtam az S4 -et
Kiszemelt példányom LG G2Előlapi kamerája milyen srácok ?
Nexus 5
-
Metal213
tag
jaja, V80210a
az új romot honnan és mennyiért tudom ellopni ingyen?
[ Szerkesztve ]
archaic.bandcamp.com
-
Pityukaka
tag
Nem nagyon kaptam tanácsot,bocsánat,bedobom újra,van sok tapasztalt vénróka a fórumon,hátha... No meg sürgős is lenne.
Szóval, találtam egy gsm boltot, ahol a 16 GB-os 1 éves GYÁRTÓI garival 146 ezer, míg a 32 GB-os 1+1 éves BOLTI garival 149 ropi. Nincs jelentős árdifi. Alapvetően a 32-es lenne szimpatikus, viszont az bevallottan ázsiai régiós. Ez pontosan milyen hátrányt jelent?
Igaz az, hogy azokra nem, vagy csak nehezen jönnen frissítések és hogy frissítéskor eltűnik magyar menü? A boltos a 16-osat ajánlja, mert az magyar piacos, gyártó garis. Ti melyiket vennétek? -
jacis
nagyúr
Mostanában volt pár telefonom (ebbe az évben a G2 a nyolcadik) skacok, de ez mindent ver. Gyakorlatilag nincs opyan pontja amiben megtudná fogni bármelyik telefon a piacon. Hihetetlenül el van találva
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
F-ECT$
titán
válasz Pityukaka #3690 üzenetére
Ez pontosan milyen hátrányt jelent?
Ha csődöl a bolt, akkor bukod a garit. Ha nem csődöl, akkor sem biztos, hogy olyan kiszolgálásban lesz részed gariztatáskor, mint gyártóinál.Igaz az, hogy azokra nem, vagy csak nehezen jönnen frissítések és hogy frissítéskor eltűnik magyar menü?
Nem és nem.A boltos a 16-osat ajánlja, mert az magyar piacos, gyártó garis. Ti melyiket vennétek?
Ezt Neked kell eldönteni, vagy vehetsz pl az Expansys-tól 32-es gyártói garisat 159k-ért.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Viper26
nagyúr
válasz Pityukaka #3690 üzenetére
Nincs hátrány, miért lenne?
KDZ-ből felrakod a UK open-t 'oszt jónapot.Ha meg esetleg pár nappal később jön a frissítés akkor mivan?
LG-ék amúgy sem kapkodják el az ilyesmit, régiótól függetlenül.
Egyébként meg senki nem tudja megmondani neked, hogy mennyire lenne jó (vagy nem) a 16GB-os változat, mivel a felhasználói szokások egyénenként eltérőek.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Darth_Revan #3697 üzenetére
Olyan app van a playen,amivel felveheted a hívást úgy,hogy elhúzod a kezed felette...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zenefan
aktív tag
"32 GB belső memória (a felhasználható tárhely kisebb)" - T-mobile.hu-n még most is.
Végülis maradhat így, mert a felhasználható tizenvalamennyi GB valóban kevesebb mint a 32...
Nem kapkodják el az átírást.
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
legenda
válasz zenefan #3699 üzenetére
2010-ben jeleztem e-mail útján egy elírást a szolgáltató irányába, hogy a galaxy s szolgáltatós beállítási útmutatójában - ami a honlapjukon megtekinthető, illetve onnan letölthető - rosszul van megadva a hangposta telefonszáma, amit - úgy egy hónap elteltével - kedvesen meg is köszöntek, továbbá azt is írták, hogy jelzik az illetékesnek és mihamarabb javítják a hibát, de az még egy év elteltével sem történt meg a részükről...
hátha gyorsabbak azóta, és a g2 esetén csak néhány hónapra lesz szükség a javításhoz.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest