Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz aprokaroka87 #1624 üzenetére

    A szerződésszegés is elég komoly. A szerződés tartalmazza, mi lehet a retorzió érte.

    Egyedül az lóg a levegőben még, a későbbi jogi eljárás részeként, hogy az apple jogosan akarja-e kitiltani az amcsi "epic games" mellett az 'epic games international" céget is. Sőt, a szerződés szerint bármikor felmondhatják azt, szóval még cifrább a helyezet. (Az epic saját ügyfelei felé nyújtott szerződésében is benne van, hogy ő is bármikor felmondhatja az ue -t használó fejlesztők felé a szerződést, szóval egy kutya).

    Egyelőre csak az biztos, hogy a jogi eljárás lefolyásának végéig nem "büntetheti" az apple az epic internationalt az epic games által elkövetett szerződésszegés miatt. De az epic games és a fortnite nem kap védettséget, mert a bíró szerint is csak magának köszönheti a helyzetet. Ráadásul bármikor visszafordíthatja az epic, hiszen csak ki kell vennie a szabályzalan fizetési módot és akkor visszakerül.

    Az epic pereskedés és a kampány, amit az apple ellen folytat viszont a mostani eljárás végén, annak eredményétől függően még akár egy komoly hitelrontási visszapert is eredményezhet. Mert, ha az apple nyer (amire a precedensek miatt elég jók az esélyeik), akkor az epic lejáratókampánya által okozott veszteségek miatt simán beperlik kártérítésért azt. Sőt, akár az epic ügyfelei is perelhetnek kártérítését, amiért az ő kárukra játszott, ha nincs valami trükkös jogi kitétel ez ellen az ue szerződésében.

    Érdekes lesz, csak marha sokáig eltart mire végigmegy minden.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák