- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
Segítség!
Azt hiszem tégla lett a telefonom. Csak újra indulgat fekete képernyővel. Nem tudom a recoveryt sem elővarázsolni. Röviden a történet. Mobileunclevel recovery csere. Majd vissza cappa féle. Elsőre beugrott a cappa féle, majd azzal reboot és kész vége. Próbáltam Flashtools visszaállítást. Recovery, és a rom is lefut látszólag minden gond nélkül, de a vége ugyan az mint az elején leírtam. Van valami megoldás? -
west76
aktív tag
válasz randras #1858 üzenetére
Lassan össze kellene hoznunk azt a téma összefoglalót, amiről pár hete beszéltünk itt mert egyre népesebb a tábor és hasznos lehetne egy ilyen, ahol gyors segítséget kaphat bárki, aki elakad valamiben. Hiszen nem mindig van itt valaki, aki egyből tud segíteni.
Nekem csak az a gondom, hogy nem csináltam még ilyen téma összefoglalót és nem tudom mi a menete, utána olvasni meg lusta vagyok/voltam. :-) Tartalommal szívesen segítek feltölteni.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Kéne, igen. Én mélyvizes összefoglalóra gondoltam elsősorban, de sokaknak segíthetne egy minimál hogyan-honnan rendelj, mire figyelj rész is, na azt szívesen összedobom, persze a hackelés részéből is kivenném a részem, csak a saját telefonom most annyra nem berhelném, szépen megy már majd egy hónapja.
Bár van pár dolog ami zavar, a FB rendszeresen elfelejti betölteni a képeket, és erős lassulás is megfigyelhető. Az akku is rosszabbul írja, de még így is sima a két nap. Ezek viszont tipikusan haldokló rendszer dolgok, egy újratelepítés megoldaná... amit nem akarok.
-
west76
aktív tag
Ezek kevesek lesznek egy teljes ROM újra telepítéshez... Akkor az lenne a legegyszerűbb, hogy leszedsz a netről egy olyan verzió számú ROM-ot, amihez van a CWM mentésed, azt flasheled, majd ha kész, akkor felrakod a MUT-ból a CWM-et, onnan pedig visszaállítod a mentéseddel ha akarod a saját dolgaidat.
Persze, ha nem ragaszkodsz a régi kinézethez, akkor olyan ROM-ot tölts le, amit ki szeretnél próbálni.
-
west76
aktív tag
válasz randras #1861 üzenetére
Igen valami ilyesmi, ami eléggé részletesen leírja a telefonnal kapcsolatos dolgokat és azok használatát, hoyg azt követve bárki, kényelmesen helyre tudja hozni az esetlegesen elk..t telefonját, vagy bátran neki merjen állni a kísérletezgetésnek, ha jobbá akarja tenni a telóját.
Ötlet: Mi lenne ha egy google doc-ot csinálnánk, amit megosztva közösen lehetne szerkeszteni, amjd ha késznek nyílvánítjuk, akkor beadni a fórumba?
-
kovacszk
senior tag
Valaki használja bt fülessel? Nekem s110 rommal, mindkét fülesemmel tárcsázás közben airplane módba rakja magát a telefon.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
-
Végül is írtam most egy rövid blogbejegyzést. Azt lehet szerkeszteni. Ha minden benne lesz akkor meg szólni kell egy moderátornak, és ő beteszi első hozzászólásnak.
Cikk: készen van már lassan 2 hete, korrektor is átnézte már. Megjelenésre vár. Még mindig.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
cool13
őstag
Na végül is a bénázásomnak köszönhetően, megtanultam a Flashtools használatát. A telefon működik, bár még van kis fennakadás. Nem látja a két kártyát. Ezzel még küzdők, west76 segítségével.
Köszönöm a sok segítséget west76 és randras is adott ötleteket.
-
-
alienco
csendes tag
A gorilla glass meglétében van tapasztalatotok? Valaki használja fólia nélkül?
-
-
hunaqua
addikt
Skacok!
Melyik az a program amivel lehet ellenőrizni mem. karit meg pendrive-ot? ( valós adat,stb)SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Victoryus #1880 üzenetére
Köszi!
Ezt kerestem,csak nem jutott az eszembe a neve.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
cool13
őstag
Bajom van. Nem észleli a kártyákat a telefon. IMEI van. De a beállításokban nem aktív a sim kezelése gomb.
Sem az SLX, sem a régi backup visszaállítása után. Semmivel. Segítség!
Valami ötlet erre?[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Megjöttek a tokok, az imak, a nillkin, és a tpu, meg a matt fóliák.
Mindet használom 1-1 napig, és jön a vélemény.
-
kabalapasika
tag
Hátha valakiknek jól jön egy gyorsabb letöltési helyről:
SLXROM_v19-Lenovo_P780
[link] -
somasz
addikt
1 órája kint van Victoryus bemutatója
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ath
senior tag
válasz kabalapasika #1885 üzenetére
köszi!
-
szobcsab
csendes tag
-
cool13
őstag
Lehet meg találtam a hibát a készülékemben. Ha rádugom a flash tools-t, akkor emlékszem régen volt nvram is a listában miután betöltöttem a scattert, most nincs.
Gondoltam elindítom a MTK Droid tools-t. Itt hibát dobott és ezt írta.ERROR :dev/radio/pttycmd1 inaccessible , should be Root Shell
ERROR :pttycmd1 device NOT found!Ha jól kutakodtam ez is nvram hibát mutat.
Amikor mentéseket készítettem, akkor készült nvram mentés. De most ha bár melyik scattert töltöm be nem lehet nvram prissítést csinálni, nincs a listában.
Adjatok tippet mit tegyek.
-
west76
aktív tag
Itt egy leírás az nvram helyreállításról:
-
-
hiperkarma
újonc
Sziasztok!
Karácsonyra néztem ki ezt az ígéretes mobilt, sosem rendeltem még külföldről ilyesmit, pár kérdésem van:
- Csak fekete színben kapható? (hölgynek lenne, és valószínűleg fehéret szeretne..) Amit találtam képeket, abból nekem nem egyértelmű, van-e fehér, és akkor az hogy is néz ki. Esetleg ha valakinek ilyen van, töltene fel róla képet?
- Honnan érdemes rendelni? http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14986-mtk6589-lenovo-p780-quad-core-1280x720-1g-4g.html - ezt néztem ki, 238$-ért ajándék tokkal, és fóliával, jó ez a webáruház, vagy esetleg van jobb/megbízhatóbb?
- Paypal-om van, de bankkártya nincs hozzárendelve, utalással tudok pénzt tölteni rá, fizethetek így vele?
- Mi legyen a szállítási mód, hogy biztos ide is érjen még időben? DHL?
- Van esély, hogy nem turbózzák fel az árát a vámon? Esetleg valamelyik szállítási módnál/webshopnál jobb eséllyel? Mennyi lesz az annyi egész pontosan, ha rámegy az áfa/vám/akármi, pl. az alap 50 ezres árból? A különbözetet utólag, az átvételkor kell ilyenkor készpénzben fizetni?
Köszönöm előre is, ha valaki válaszol.
-
dReFiX
senior tag
válasz hiperkarma #1894 üzenetére
Összes választ megtalálod a fórumban ha 4 percet rá szánsz a dologra.
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz hiperkarma #1894 üzenetére
Már előttem elmondták a tutit. +
Létezik fehér is, itt látható valami belőle egy kedves hölgy fórumtársunk kezében.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Használ valamelyikőtök MIUI romot?
Én ezt tettem fel, ami igen meggyőző!
A másik még amit kipróbáltam, az SLXROM, ami egy Thl fw port, de volt pl. egy Thl W200-am, maximálisan elégedett voltam vele... -
hiperkarma
újonc
Köszi, és dReFiX-nek is, keresgéltem, olvasgattam.
Sajnos most már 70-75 ezer körül jár az végösszeg vámmal meg mindennel számolva, mert a "Free Shipping"-et is naivan elhittem, de persze az nem a DHL-re vonatkozott.
Lehet mégsem lesz ilyen telefon ajándékba, már túl drága, és sok a bizonytalanság is a rendeléssel / szállítással.
Ez a szürke változat viszont egyáltalán nem tetszik, ezt a hatást a szilikon tokkal is el lehet érni, plusz félek tőle,furcsán mutathat, ha pluszban van még egy szilikon keret körben megint más színnel a fekete/szürkén kívül. Akkor már talán inkább legyen teljesen fekete.Azért ha valakinek lenne egy eladó készüléke, keressen meg privátban, mert még nem adtam fel teljesen, hogy szerzek egyet karácsonyig.
-
hunaqua
addikt
válasz barnam_ #1898 üzenetére
A társaság fele már az SLX-et használja.
Abban a Miui-ban van már Magyar is?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest