- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e=mc²
őstag
válasz randras #1102 üzenetére
Jo, akkor en ertettem felre.
Ugy tudom a reset pillanatnyi arammegvonast jelent. Ezert kerdeznem, hogy:
az "akksit kivenni, rádugni a gépre a kábelt, megnyitni a scatter fájlt, download gombra kattintani, nem törődni a figyelmeztetéssel, és visszapattintani az akksit"
helyett
1, reset gomb megnyomni, rádugni a gépre a kábelt, megnyitni a scatter fájlt, download gombra kattintani, nem törődni a figyelmeztetéssel, és reset gomb ismet megnyomni,
2, reset gomb lenyomva tartani, rádugni a gépre a kábelt, megnyitni a scatter fájlt, download gombra kattintani, nem törődni a figyelmeztetéssel, és reset gomb elengednilesz a helyes metodus?
Ambulimax Provider
-
randras
veterán
Mit szeretnél? Én ROM-ot így flashelek:
Flashtool-t megnyitom, ott betöltöm a scatter file-t, mindent beállítok, el is indítom a Firmware upgrade-et/Download-ot (!), majd a kikapcsolt telefont rádugom kábellel a gépre. Így nem kell semmilyen reset-et nyomni, automatikusan elkapja a Flashtool abban az állapotban az eszközt, amikor még flash-elhető eszközként látszik hardver szinten a gépen (és eszközkezelőben is).
Az egész akku kivételnek/resetnek annyi a lényege, hogy így látszódjon a telefon a gépen:
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Azt majd én is megpróbálom, de egy ideig most nem módosítgatok semmit a telefonon.
Úgyis jön a kínai telefonom kínai tablet párja, azon jobban elférek majd, meg amúgyis tehermentesíti majd a telefont.
A linkek meg szerintem jó helyen vannak, jól jöhetnek még itt valakinek. Egyébként szerintem érik az igény egy első hsz-ra. Gyűlünk...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
PiPO M7 Pro 3G fekete - PiPO-Store.com (55K, mint a telefon volt )
-
-
Hoorus
őstag
-
okmaci
csendes tag
Minitől én is a 110-es ROM-mal kaptam, azt hittem, hogy majd cserélgetni fogok rajta, de teljesen meg vagyok elégedve vele, amit eddig próbáltam, az ment vele, GPS is talál gyorsan jelet, a magyar nyelv hiánya igazából meg nem zavar, elvagyok az angol felülettel. Szerintem nagyszerű a telefon, megérte az árát (még áfásan is)! Kicsit féltem az 5"-tól (egy régi kb 3,5"-os Huawei-ről váltottam), de kézbe véve nagyszerűen fogható, egy kézzel is kezelhető.
Az akksival meg 1000%-an meg vagyok elégedve, nagyon jól bírja a strapát, főleg az előzőhöz képest, ahol rituálészerűen este ment a telefon a töltőre, itt meg heti 2X ha kell töltenem (mondjuk az utóbbi pár hétben szabin is voltam, így a céges SIM nem nagyon volt terhelve). -
Numi
csendes tag
Sziasztok!
Én egyet nem értek!
Ha a telefont ajándékként adják fel Kínában, illetve azt is feltüntetik, hogy az értéke 25$ alatt van akkor mi alapján állapítják meg a vámot, áfát, stb?
Holnap rendelném meg, de ez a része kicsit zavar... -
randras
veterán
Nos maradjunk annyiban, hogy futárcéges csomagon kívül én még nem láttam kínait számlát rakni semmibe, mivel azoknál nem kötelező, persze az nem derült ki, mivel rendeli. Abban viszont megegyezhetünk, hogy ha futárral, és <25$ lesz a számlán, akkor be fogják kérni a PayPal számlát, mert ott minden átmegy átvilágításon, szintén szabály van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Magyarított Stock Android P780-hoz: [link]
Tökéletesen működik.
Van benne 1-2 kínai progi, ezek egy része simán uninstallálható, a többit meg le lehet tiltani.. Vagy valami praktikával lepucolni.. Ha valaki ismer ilyen praktikát, ne tartsa magában..CWM-ből telepíthető a szokásos módon..
Használja egészséggel a nép!
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
1) Alkalmazások kezelése---leállítani
2 )Play-ről--"Titanium Backup" -al lehet törölni ezeket az alkalmazásokat.
3) Cappa-féle Kínai App eltávolító CWM-ből...így még nyoma sem marad
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz randras #1135 üzenetére
Hibátlan a Touchwiz,de már az új MIUI van fent.
..még sz@rakodok egy kicsit a Miui-val,és jó lesz az![ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
dime27
őstag
válasz randras #1139 üzenetére
Akkor postával együtt volt 55k-?! Ugy irják h 5-6 nap alatt ideér tapasztalataim szerint amik ilyen gyorspostával jönnek EU-n kívülről mostanában tutti vám de reméljük a Tiéd elkerüli akkor majd irj PÜ-ben tapasztalatot főleg akkuidőre lennék kivi mert az kiválló neki lehet lecserélném akkor az Ainol Novo Spark 9-et egy ilyenre
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
hunaqua
addikt
Megcsináltam a fordítást,aztán közben felraktak egy multi nyelvű MIUI-t
https://mega.co.nz/#!PkZjyRTB!Ozb68Q6BIjao9C_jufR7tBLSyeZ1-JVYo9wmb9XVm7g
Lehet próbálgatni!
Nézzétek meg a javító App-ot a Led-hez.Az oroszoknak működik.Nekem fut az alkalmazás,de nem csinál semmit.
-
Numi
csendes tag
Na megrendeltem Én is, meglátjuk hogy ér ide.
-
cool13
őstag
Ha elindítom Factory módban akkor Kínai karakterekkel jelenik meg a menü. Valaki leírná a sorrendet fentről lefelé? Vagy át lehet állítani Angolra?
-
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
SP Flash Tool frimware feltöltés közben ez a hibaüzenet fogad:
Valaki találkozott már hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest