Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prowler

    senior tag

    válasz icecave #1005 üzenetére

    Ebben tudok segíteni 😁
    iPhone 11 első tapasztalatok:
    Fogásra kicsivel jobb mint a 8 Plus-om volt. Kicsivel rövidebb és vastagabb, ami jobb fogást eredményez. Az üveg hátlap is más érzetű, remélem jobban bírja majd mint a 8 Plus ami tele volt az alsó sarkoknál mikrorepedésekkel, annak ellenére hogy mindig tokban tartottam. A nagyobb bekapcsoló gomb is szimpatikus újítás. A hátsó kamerasziget teljesen vállalható szerintem.

    Kijelző: A legnagyobb félelmem a mozdulatvezérléses (gesztúravezérléses? Milyen szép magyar szó :D ) kezelés volt, de azt kell hogy mondjam, nagyon könnyen megszokható és egyszerűbb is mint a Touch ID volt. Apple Pay kicsit furcsa még, itt először kell dupla klikkel és ránézéssel “beélesíteni”, utána odaérinteni a terminálhoz. Kicsit más, de nem mondanám hogy annyival kényelmetlenebb lenne. FaceID szuper, de fektetve még mindig nem működik.
    Maga a kijelző nagyon szép, nem látok semmi különbséget a 8 Plus FullHD paneljéhez képest, nem pixeles, ugyanolyan éles és jobban is olvashatóbb napfény alatt.

    Hangszórók: Sokkal hangosabbak, pár film trélernél érezhető is hogy melyik oldalról jönnek a hangok. A világot megváltani nem fogja de telefonos viszonylatban bőven elég.
    Akku: Eddig valami fantasztikus, 4 óra SOT 25% töltéssel Wifin, remélem tartja is majd ezt a szintet. Hétközben majd tesztelem 4G hálózaton is.
    Kamera: Ezt még annyira nem volt időm megnézni mert egy cudar megfázással ágyhoz vagyok kötve :DDD Töltök majd fel képeket ha jobban leszek, én is kíváncsi vagyok mit tud a teló!
    iOS13: A rendszer szuper gyors, a sötét mód szuper és az alkalmazások is gyorsabban töltenek be. Bugok viszont vannak rendesen, ezeket a pár nap múlva megjelenő frissítés remélhetőleg orvosolja. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal.
    Ha van még kérdés akkor szívesen segítek :)

    Veremivadék Undorkutya

Új hozzászólás Aktív témák