Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shryoss

    csendes tag

    Sziasztok, akksival, illetve akksi elhasználódással kapcsolatban kérdeznék!
    Lassan másfél éves a telefon és elég rendszeresen van használva. A kíváncsiság kedvéért letöltöttem egy appot, ami nézni az akksi tényleges töltöttségi szintjét az alapján, hogy milyen gyorsan tölt a teló, mennyit, stb.
    Nah most erre nekem azt fedezte fel, hogy 3000 mAh-ből már csak kevesebb mint 1800 mAh, amit az akksi ténylegesen tartani tud. Ez mennyire megbízható érték...? Az app az Accubattery.
    Mivel sajnos a teló beépített akksis... ezért cserélni gondolom elég körülményes... örülök, hogy ezt "feltalálták", gondolom a bevétel fokozása miatt.... Nagyon is boldoggá tesz. Na de nem is ez a lényeg.
    Csak arra vagyok kíváncsi, hogy hagyjam a fenébe, mert kamu, vagy ha olyan elvetemült lennék, akkor hogyan cseréltessek akksit és mennyiért? A telefont nem igazán tervezem lecserélni, semmi más bajom nincs vele, megy gyönyörűen és még mindig tökéletesen használható! Max ha cserélek, eddig is a P20 lite-al szemeztem de az jóval drágább.... Meg csak az akksira kellene jobban vigyáznom...

    Vagy esetleg van valami hókuszpókusz "újrakalibrálás" vagy valami hasonló dolog...? Eléggé kamunak hangzik az is, de kitudja.... nem értek hozzá :s

Új hozzászólás Aktív témák