- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
Hát igen, én is ezt vettem észre, hogy a google konkrétan tönkre vág minden telefonon minden rendszert...
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Cunaja
Topikgazda
válasz dajdaj #15507 üzenetére
Ja azt elfelejtettem oda írni, hogy a Google szinkron nincs leállítva és a helymeghatározás se.
Este 7-től nyomom folyamatosan. 25% automata fényerőn vagyok.
Azért kíváncsi lennék mit bír folyamatos nyomkodással, de ki bírja kb 8-9 órán keresztül nyomkodni?A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
wdx
őstag
Szerk.idő lejárt.
Igazából nem bántom a google-t. Egyszerűen mindenhol azt látom, hogy hanyagul végzik a munkájukat. Konkrétan több hétig nem volt rendes forró víz az egész városban, mire rájöttek, hogy nem is nálunk van a probléma (lakóház), hanem az egész városban (ölég nagy ahhoz, hogy erre eléggé nyomjam a fejem a betonhoz)
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz dajdaj #15511 üzenetére
Igenis meg nem is.
3 gombossal megy fel, de utána TWRP-t kell felrakni. Ezután a romom fentebb van.
[Itt a TWRP]
[Cunaja-EVA-L19C432B389]
Ha jól megnézed nem B383, hanem B389.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bardo
tag
Elegem van a gyári laggos ROM-ból és Cunaja Romját szeretném felrakni. Most B383-am val és L09-es készülék. Akkor nekem elegendő a Cunaja felhasználó blogjában a "Cunaja Rom EVA-L09C432B389V2 - EVA-L19C432B389" résztől lévő dolgokat megcsinálni?
Úgy mint:
A rom alapja a B386-os verzió megléte.
[EVA-L09C432B386]
[EVA-L19C432B386]
A B386-ból elég felrakni az első update.app fájlt, vagyis az első részt.
1. Bootloader nyitása
2. TWRP felrakása [TWRP NOUGAT]Köszi,
BárdóHuawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
Cunaja
Topikgazda
Nagyon gyorsan észrevetted, hogy a blogomba raktam.
Ha C432 a build, semmi dolgod csak a B386 első részét felrakni és BL nyit, TWRP csere majd mehet a rom a telepítési leírás alapján.
Mindenkinek!
CUNAJA B389 rom telepítése a blogomban![ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dajdaj
tag
Kedves Cunaja! Köszi a munkád, a romod, az időd!
-
bardo
tag
válasz Cunaja #14329 üzenetére
Szia,
Rendben fel is ment a legújabb Romod és nagyon tetszik, csak ez a Holdnaptárat nem tudom kikapcsolni sehol . Nem találtam. Kérlek ebben segíts. Amúgy egyértelmű volt a telepítés, csak nem értettem a leírásban (utolsó rész) hogy miért van benne 2x is hogy telepítsem a ROM-od. Lehet én értettem félre. Amúgy eddig minden megy, csak fel kell még fedeznem a kis apró beállításokat.
Köszi a munkád!
Bárdó
Jah megtaláltam. Az Advance setting egy kiegészítő app. Na van itt még mit átnézni
Köszi,
Robi[ Szerkesztve ]
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
Balzak83
senior tag
-
ferrari0819
tag
Sziasztok! Az normális hogy egy L19-es B378-as (nincs mókolva) verzión az Android biztonsági javítás szint január 1.-et ír és nem is jött rá azóta?
[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
válasz ferrari0819 #15522 üzenetére
Lehetséges, mert ott környékén jöhetett ki az a rom.
Sima Android biztonsági szint frissítés sose fog jönni, külön romba jön. Rakd fel a B386-ot, és az már frissebb. Ahhoz át kell térni a C432-re. -
Balzak83
senior tag
válasz ferrari0819 #15524 üzenetére
Szerintem bárkire számíthatsz itt, ha megakadtál. Ha kézzel frissítesz hivatalos romot max. nem sikerül, de bajt nem csinálsz.
Septum: l19, ha itthoni, akkor igy tudom alapból 432-n van
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Eddigi tapasztalatok alapján hány óra kijelző időt tud produkálni a készülék?
Továbbá láttam olyan videókat ahol a Honor 8 sebességben és kamerában jobban teljesített mint a P9, ez továbbra is így van, vagy javították a problémákat frissítésekkel?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
-
Septum15
aktív tag
válasz choco01 #15526 üzenetére
Gyári legfrissebb szoftver az a B386. Ezen nekem komoly használattal(4g, max fényerő, PES 2017(nagy akkuzabáló játék)) volt 3 óra.
Kisebb használat mellett (wifi, youtube, netezés, szinte semmi játék) már 4-5.
Az új Cunaja rommal már 4-5 óra van komoly használat mellett. Ha kevésbé használom akkor 5-6.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz Septum15 #15529 üzenetére
Face, insta, snapchat..stb volt fent ezek mellett?
Nekem csak gmail, chrome, viber megy a napi rutinban, játék, közösségi oldalak nem.. ezzel jó lenne 5-6 órát kihozni. Honor 8 és P9 között vacillálok..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
wdx
őstag
válasz choco01 #15530 üzenetére
Ez kb olyan, mint a japán autógyártók közötti vacillálás. "Hondát vagy Suzukit?" Mindkettő ugyanazt tudja, A-ból B-be elvisz megbízhatóan... csak hát a körítés. Én is gondolkodtam rajta, hogy Honor vagy Huawei, mert bár mindkettő kb azonos, de azért mégis csak a Huawei a fő vállalat. A prémium összerakás, stb. Hátha segítettem.
-
Septum15
aktív tag
válasz choco01 #15530 üzenetére
Insta, Messenger, Twitter, Reddit fent van.
Gmail, Chrome és Viber mellett még jobb is lenne.
Ha sikerülne szert tenned egy P9-re, akkor ajánlanám majd a Cunaja romot, azon van igazán jó akku idő..Pinyo16689
Hivatalos kiadott verzióban a B378 a legutolsó, de 3 gombos módszerrel már van B386 is, és azzal egy fokkal jobb az akkuidő, mint a B378-on. -
tag
Én is gondolkodom a Cunaja féle romoláson, de nem teljesen világos, hogy milyen előnyökkel jár. Van erről valamilyen lista,?
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz choco01 #15534 üzenetére
Gariztatni csak hivatalos rommal lehet és zárt (locked) bootloaderrel.
Teljesen mindegy milyen romot teszel fel, ami nem hivatalos, az nem garis.
Természetesen a garanciális állapotot vissza lehet állítani.
Szoftver hiba miatt gariztatni tök felesleges, hardver hiba ha eddig nem jött elő, már nem is fog. Nem véletlenül adnak 3 év garanciát. A Huaewei az egyik legjobb ezen a téren.Annyiban más mint a gyári romok, hogy mindenben jobb!
A root hozzáférés egyetken akadály, ha olyan dolgot használsz, ami nem szereti. Pl. Bank alkalmazások, stb... .
Erre is van megoldás, mert elmented a boot.img majd felrakod a gyárit, használod a bank alkalmazást, és utána visszarakod a Cunaja boot.img-t.
Ez a csere kb 2 perc.
Igen, te voltál a kisérleti nyúl![ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Septum15
aktív tag
válasz Cunaja #15536 üzenetére
Hogy ha félnél, hogy egy rom csere után nem garanciáztatnák a telefont akkor én itt vagyok példának.
C150B183-ról(Telekom, akkoriban a legfrissebb MM rom) átálltam C432B378-ra(független, akkoriban a legfrissebb Nougat rom). Telefonom kamerája nem úgy működött, ahogy kellett volna, vissza mentem a C150B182-re, majd vissza küldtem garanciáztatni.
Egy hét múlva jött a postás a telefonnal, benne egy kicserélt kamerával. -
MarekKn1
csendes tag
Sziasztok
Van egy Huawei P9 L09 készülékem android verzio 7.0 emui verzio 5.0 szeretném átcsinálni dualsim-re
hogy lehet ezt megcsinálni?elég ha a memoriakártyára ragasztom a simkártya chipjét vagy kell a menübe is valamit programozni?
Vagy a P9 L19 simkártya tartó nem elég hozzá?
Válaszokat köszönöm -
dajdaj
tag
Cunaja rom hírek, minden a legtökéletesebben működik. Köszi szépen!
-
Kopogyi
csendes tag
Nekem is minden szuper! Köszönöm!
-
Maxxoon
csendes tag
Na akkor valaki mondja meg...
Elkezdtem a procedúrát a 6.0 romról a 7.0ra áttérni. 18. 255ös error után (mint az jelezve volt) sikerül 19.re lementeni twrp-vel a nandroid backupomat. Visszatettem a rom gyári recovery.img-t, azonban visszazárni nem tudtam mert kiírta: Failed (remote: root type is risk).
A gondom az, hogy amióta fent van ez a huisuite a PC-n azóta mtp hiba van az eszközkezelőben és egyáltalán nem látom a telót és a belső és sdcard memóriáit. Oké, hogy kiveszem a micro sd-t és majd lemásolok róla meg rá és úgy a belső tárhelyre, de ennek nem így kellene mennie. És már néztem nem egy videót stb. hogy lehet orvosolni ezt az mtp hibát, de csak nem akar semmi illesztőprogramot elfogadni és működni.
köszi a helpet előre is
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Stock b378-n vagyok. Átmennék Cunaja Romra, az üzemidő miatt, de root nélkül, mert a banki appok kellenek. (Gondolom így azbextrákat bukom, de nem is fontosak, az üzemidő miatt raknám fel. ) Szóval ez esetben hogy néz ki a telepítés menete?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Balzak83
senior tag
válasz moleculez #15549 üzenetére
Nem mindegyik banki app kényes a rootra. Pl. Mkb mobilapp vígan fut Cunaja rom alatt is, naponta használom gond nélkül. Melyik appra vagy kiváncsi, lehet hogy az is menne rootolt környezetben?
Maxxon: a rom fogja visszazárni, ne törődj a bootloaderrel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest